آیا The Last Guardian در همایش های E3 امسال حضور خواهد داشت؟

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
81117616838814464588.jpg

می شود گفت تقریبا هر سال قبل از همایش های E3، طرفداران به دنبال عاقبت و یا سرنوشت این عنوان بودند. آخرین ساخته تیم ایکو The Last Guardian نام دارد. این عنوان با اسم رمز "پروژه تریکو" چند ماه قبل از همایش های E3 سال 2009 بود که اولین زمزمه ها و علائم را از خودش نشان داد. که بعد از چند ماه رسما در E3 سال 2009 از آن رونمایی شد.

در اولین نمایش آن ما شاهد دوستی پسربچه ای بی نام و نشان، با موجودی عظیم الجثه بودیم که از قرار معلوم ماجراجویی های پرفراز و نشیبی را قرار است با هم تجربه نمایند. با نگاهی اجمالی به این تریلر می شود گفت که ما شاهد تصاویر و جلوه های بصری فوق العاده، همچنین روابط عاطفی بسیار عمیقی بین دو کرکتر داستان بازی بودیم.

بعد از این نمایش این عنوان کلا غرق در سکوت خبری شد، طوری که اصلا مشخص نبود آیا این عنوان مراحل ساخت را پُشت سرمیگذارد یا خیر. مدتی گذشت تا به همایش های "توکیوگیم شو" رسیدیم. آنجا بود که دومین تریلر از بازی رسما نمایش داده شد، اینجا بود که شعله ای از اُمید در دل طرفداران روشن گردید. حال طرفداران تنها چیزی که می خواستند این بود که چه زمانی ما خواهیم توانست این اثر را تجربه نماییم. همانطور که در پایان نمایش شاهد بودیم، نوشته شده بود : Coming Holiday 2011، تاریخ انتشار بازی تایید شده بود. آن هم تعطیلات سال 2011. صحنه ای که شاید هیچ موقع طرفداران آن را فراموش نکنند. چون بعد از آن دیگر هیچ اتفاقی نیفتاد..

از آن روزها، تقریبا می شود گفت که 5 سال گذشته است. هنوز که هنوز است، ما هیچ اطلاع و یا خبری در رابطه با پروسه توسعه و مراحل ساخت آن داریم. می شود گفت که یکی از آن دسته عناوینی است که از تاخیرهای فراوان بابت انتشار رنج های بسیاری کشید. حتی در این مدت اتفاقات ناامیدکننده تری نیز اُفتاد، برای مثال می شود جدایی تهیه کننده این عنوان Kenji Kaido و جدایی خود Ueda را نام برد. اودا از آن به بعد به عنوان شغل آزاد بر روی این پروژه مشغول به کار بوده است. ولی از همه جالب تر اینجاست که بعد از گذشت این همه مدت، هنوز هم طرفداران امید خود را از دست نداده اند و به طرز فجیعی منتظر روشن شدن سرنوشت این عنوان هستند.

از همه این ها که بگذریم، میرسیم به نظر مشترکی که بیشتر طرفداران با آن موافق و هم عقیده هستند. این عنوان به احتمال زیاد بر روی پلتفرم نسل قبلی خود یعنی همان PS3 عرضه نخواهد شد، با توجه به نیازسخت افزاری و پردازشی که این عنوان می طلبد، به احتمال قوی باید برای پلتفرم نسل بعد خانواده پلی استیشن یعنی همان PS4 عرضه شود. برای مثال می شود از عنوان Final Fantasy XV که سرنوشتی مشابه به همین عنوان دارد یاد کرد. حال FF XV قرار است فقط بر روی کنسول های نسل بعد عرضه شود. خُب پس چرا برای The Last Guardian چنین اتفاقی نیفتاده باشد؟

اگر چه این را خودمان میدانیم که هر سال این عنوان مثلا باید در E3 حضور داشته باشد، ولی هیچ اتفاقی نمی افتد. اما امسال دیگر قضیه فرق می کند. شانس ما برای حضور این عنوان در همایش های E3 امسال بیش از پیش نسبت به سال های قبل بیشتر شده است. بقطع حضور و نمایش The Last Guardianمی تواند شروع بسیار طوفانی برای نسل بعد PlayStation باشد.

این قضیه زمانی مهم تر شد و شدت گرفت که ما دیدیم که در چندماه اخیر بیش از سال های قبل اخبار و شایعات مرتبط با این اثر منتشر شده بود. از مدیران شرکت Sony تا خود شخص Ueda در رابطه با این عنوان صحبت ها و اخبار زیادی را منتشر کردند، می شود حدس زد که امسال شانس حضور این عنوان بیش از پیش از سال های قبل به مراتب بسیار پُررنگ تر شده است.
من فکر می کنم که این عنوان در همایش های E3 امسال و در کنفرانس شرکت Sony حضور خواهد داشت و زمانی این تریلر به پایان می رسد که ما در صفحه مانیتور اعدادی را ببینیم که تاریخ انتشار این بازی را تشکیل داده اند.

با هم نگاهی گذرا به اتفاقاتی که در این چندمدت اخیر بر سر این پروژه رُخ داد را می خوانیم:
Feb. 22, 2013:
"سونی به دنبال زمان مناسبی برای نمایش The Last Guardian است."
Mar. 15, 2013:
"استودیوی سونی سانتامونیکا تایید می کند که در ساخت این عنوان هیچ دخالتی نداشته است."
June 3, 2013:
"بر طبق گفته های یک Insider این عنوان قرار است در E3 نمایش داشته باشد."
June 11, 2013:
"در این تاریخ اخباری مبنی بر کنسل شدن بازی منتشر می شود که بلافاصله Jack Tretton و Shuhei Yoshida آن را تکذیب می نمایند.
June 12, 2013:
Shuhei Yoshida رئیس استودیو(ها)ی جهانی شرکت سرگرمی های سونی طی خبری رسمی می گوید که این عنوان زنده است و مراحل ساخت را پُشت سر می گذارند.
Aug. 21, 2013:
"The Last Guardian در اولویت های استودیو سونی ژاپن نیست."
Oct. 3, 2013:
"Yoshida می گوید که مراحل ساخت این بازی متوقف نشده است."
Nov. 15, 2013:
"یوشیدا صحبت هایی را در رابطه با عرضه این بازی بر روی PlayStation 4 می کند."
Nov. 19, 2013:
Ueda بابت این همه تاخیر از طرفداران عذر خواهی می کند.
Dec. 17, 2013:
Ueda امیدوار است که PlayStation 4 مراحل ساخت و توسعه را از همه لحاظ بهبود بخشد.
Mar. 13, 2014:
Scott Rhodes از شرکت سونی می گوید که این عنوان در استودیوی های جهانی شرکت سونی در حال ساخت و توسعه می باشد.
Apr. 10, 2014:
http://forum.bazicenter.com/thread85192/

حال طرفداران فقط یک آرزو دارند..به امید حضور این عنوان در همایش های E3 امسال.
[Source]

فکر نمیکنم عادلانه باشه که ps3 دارا و اونایی که بعد معرفی این بازی رفتن و ps3 گرفتن به خاطرش بعد از اینهمه انتظار از این عنوان محروم بشن!
از طرف دیگه میتونه عامل بسیار خوبی برای تشویق برای خرید ps4 باشه...هرچند اگه 1% توی E3 معلوم بشه تاریخ عرضه اش میزارنش واسه 2015:d:|

اینو قبول دارم، ولی احسان دیگه اون موقع ممکنی در کار نیست ! اگر بخواد اول بر روی PS3 عرضه بشه، قطعا بعدها بر روی PlayStation 4 هم عرضه خواهد شد ! چون الان یه جورایی میشه گُفت نسل قبل که همون PS3 باشه، برا سونی تموم شده حساب میشه ! الان هم که هرچی سوده برای نسخه نسل بعدی هست، ناشر هم که از خداشه سود بیشتری برای محصول ـش داشته باشه..که در نهایت این میشه همون Cross-Gen خودمون که دربارش صحبت کردیم..
کلا بهتره تا E3 صبر کنیم ! :d دیگه چیز زیادی نمونده..
هر سال عین برق و باد میگذره ولی این یه هفته قبل از E3 انگار چسب داره اصلا از جاش تکون نمیخوره:d

اینم داره مثل رزیدنت اویل 6 میشه که اشک هوادارارو در اورد کپکام چقدر شایعه و خبر در موردش درست شد از سال 2011 منتظر رونمایی این بازی بودن بعد تو یک روز که نه نمایشگاهی بود نه مراسمی چیزی معرفی شد :d

اینم داره مثل رزیدنت اویل 6 میشه که اشک هوادارارو در اورد کپکام چقدر شایعه و خبر در موردش درست شد از سال 2011 منتظر رونمایی این بازی بودن بعد تو یک روز که نه نمایشگاهی بود نه مراسمی چیزی معرفی شد :d
حمید بحث سر یک عمر صبر!!! این ها هیچ ربطی به هم ندارند! قضیه پیچیده تر از این حرف هاست!:d

حمید بحث سر یک عمر صبر!!! این ها هیچ ربطی به هم ندارند! قضیه پیچیده تر از این حرف هاست!:d

من که از پشت کوه نیومدم که میگی هیچ ربطی به هم ندارن :d تو منظور منو نگرفتی منظورم اینه که اشک طرفدارارو در میارن تا بخوان بازی رو معرفی کن گرفتی چی شد یا بیشتر توضیح بدم؟

خُب یه خبری همین چند دقیقه پیش پخش شُد مبنی بر اینکه The Last Guardian کنسل شده ! گفته شده که این دو خبرنگار شهرت از شهرت زیادی در روسیه برخوردارن و بیشتر خبرهاشون درست از آب در اومده ! حالا ما این رو کار نداریم، در هر صورت یکی از اونها گفته که : The Last Guardian is over, boys ! همینطور که می بینید گفته که این عنوان کنسل شده ! :dجالبیش اینجاست که حالا من نمیدونم اینها چجوری تونستن به این خبر دست پیدا کنن و چجوری از این قضیه خبردار بشن ! :d
Rumor: The Last Guardian Cancelled - NeoGAF
در کل نظر من رو بخواید، جدی نگیرید ! زمان همه چیز رو مشخص میکنه ! آخرین خبری که شخص خود اودا در رابطه با این عنوان رو منتشر کرد، این قضیه رو اثبات میکنه:
http://forum.bazicenter.com/thread85192/

یه فکت صادر میکنم

کسایی که از اول زمانی که Final Fantasy XV معرفی شد صبر کردند و هنوزم در حال انتظارن. با کسایی که همین حس رو در رابطه با TLG دارن بی شک صبور ترین انسانهای دنیان

من خودم انقدر Final Fantasy XV تاخیر خورد کنسولش عوض شد خبری ازش نشد دیگه در رابطه با هیچ چیزی ناراحت نمیشم و فک کنم همگی برا همین خاصیتمون 2000 سالی عمر کنیم

یه فکت صادر میکنم

کسایی که از اول زمانی که Final Fantasy XV معرفی شد صبر کردند و هنوزم در حال انتظارن. با کسایی که همین حس رو در رابطه با TLG دارن بی شک صبور ترین انسانهای دنیان

من خودم انقدر Final Fantasy XV تاخیر خورد کنسولش عوض شد خبری ازش نشد دیگه در رابطه با هیچ چیزی ناراحت نمیشم و فک کنم همگی برا همین خاصیتمون 2000 سالی عمر کنیم

همینطوره ، دو عنوان XV و TLG میشه گفت سرنوشتی مشابه به هم دارن ! نمیدونم چی بلایی سر اینا اومده، فقط مشخصه که همینطور دارن از تاخیرها و Delay ـهای پیاپی رنج میبرن ! امیدوارم که این E3 همه چیز مشخص بشه..

یه فکت صادر میکنم

پس کسایی که این همه سال منتظر Crash بودن حتما صبر ایوب دارن .:d

پس کسایی که این همه سال منتظر Crash بودن حتما صبر ایوب دارن .:d
آخه این دو بازی که نام بردم معرفی شده بودن یعنی یه همچین چیزی وجود داشت اما Crash که چیزی نگفتن راجع بهش پس چیزی که وجود نداشته نمیشد براش صبر کرد (عجب نمکی ریختم رو زخم)
همینطوره ، دو عنوان XV و TLG میشه گفت سرنوشتی مشابه به هم دارن ! نمیدونم چی بلایی سر اینا اومده، فقط مشخصه که همینطور دارن از تاخیرها و Delay ـهای پیاپی رنج میبرن ! امیدوارم که این E3 همه چیز مشخص بشه..
تازه درجه خلوص طرفدارای TLG بیشتره چون راجع به این بازی هیچی نگفتن :| اما XV تو TGS 2011 یه تریلر ازش دادن و پارسالم ازش نشون دادن اما این TLG هیچی :| هیچی

یه فکت صادر میکنم

صبور ترین انسان دنیا اون بدبختیه که Duke Nukem Forever رو از روز اول پیش خرید کرده بود تا آخر هم کنسلش نکرد. آخرش هم...:دی

واسه والپیپر هم میتونید استفاده کنید ... فقط 2 روز دیگه :((:bash::wallbash:

xwfpudfg1nml0y82yco5.jpg

همون قدری که من احتمال داره تو E3 حضور داشته باشم همونقدر هم TLG احتمال حضور داره :دی تیم ایکو بهتره بره سراغ ساخت یه بازی دیگه!

gr89pgfcmcqy36ni60yx.png

آخرین ویرایش:
همون قدری که من احتمال داره تو E3 حضور داشته باشم همونقدر هم TLG احتمال حضور داره :دی تیم ایکو بهتره بره سراغ ساخت یه بازی دیگه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or