آیا PS4 میخرید یا نه

آیا PS4 میخرید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    489
  • نظرسنجی بسته شده است .
سلام به همگی

با توجه به اینکه تاپیک قبلی به علت اطلاعات کم منتشر شده از کنسول ها در اون زمان بسته شد حالا که اکثر اطلاعات این کنسول ها منتشر شده

یک تاپیک جدید میزارم با نظرسنجی جدید تا اگر کسی رأیش بعد از انتشار تمامی اطلاعات تغییر کرده بتونه اینجا عوض کنه

همچنین میتوانید در این نظرسنجی نیز شرکت کنید : http://forum.bazicenter.com/thread79301/

آخرین ویرایش:
دو سه سال دیگه میخرم.به خاطر ناتی داگ و سانتا مونیکا و خاطراتی که با چهار تا کنسول سونی دارم.البته باید دید که اون سری اول مشکل دارن یا نه؟اگه مشکل داشته باشن مثل PS3 فت صبر میکنم مدل دوم بیاد.اگر نه همین رو تا دو سه سال ذیگه حتما میخرم.

اگه خدا بخواد و پولش باشه چراکه نه . ولی یه دو سه چهار پنج شیش هفت و .... ماه صبر میکنم نمره ی بازی های لانچ + اینفموس بیاد ببنیم کدوماش بهتره شاید باندلش رو گرفتم ( کیلزون که زیاد خوشم نیومد احتما بتل و اگه پول بود واچ داگز اگه بازم پول بود اینفموس رو هم میزنم تنگش )
حیف که پول نیست :d

من که از ایکس باکس هیچ خیری ندیدم مخصوصاا ینکه نتونستم ادامیه بازیهایی مثل خدای جنگ رو بازی کنم و...... به احتمال صد درصد این دفعه انتخابم ps4 خواهد بود نه محصول جدید شرکت مایکروسافت:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or