xXKinGStaRXx
کاربر سایت
حالا قیمتش چنده؟

من صد در صد PS4 رو میخرم . نمیدونم چرا از XBOX ONE خوشم نمیاد :d

حتما به دلیل قیافه مذخرفش![]()
دقیقا ولی یه مشکل دیگه هم که ایکس باکس کلا داره دسته های گندشه:d
یادم میاد رفته بودم خونه ی یکی از فامیلامون داشتیم یه گیم بازی میکردیم دو نفری باید همدیگر یه میزدیم میکشتیم دسته هاش اونقدر گنده بودن دستم به بعضی از دکمه ها نمیرسید !!!:dLOL
قیافه ی ps4 که مثل ویدئو پلیر های 20 سال پیش میمونه...یادش بخیر یه ایوا داشتیم کپی ps4 ...:-bحتما به دلیل قیافه مذخرفش![]()
قیافه ی ps4 که مثل ویدئو پلیر های 20 سال پیش میمونه...یادش بخیر یه ایوا داشتیم کپی ps4 ...:-b
قیافه ی ps4 که مثل ویدئو پلیر های 20 سال پیش میمونه...یادش بخیر یه ایوا داشتیم کپی ps4 ...:-b
در کل قیافه هردوشون افتضاهه مخصوصا ایکس باکس که نسبت مدل اسلیم خیلی افت کرده.
چی می گین بابا اولن به آفای kaneکه طرقدار1ه باید بگم عزیزم شما مایکرو فن جماعت برید پی خرید پیتزا و دیدن فیلم و ریسیورتون که قابلیت پخش چند کانالو داره یا سریال هیلوخوب ایکس باکس و پی اس4 که شبیه یکدیگر هستن ولی PS4 یه کمی از اون خوشکلتره و همینطور ارزون تر و امکانتش هم بیشتره
ببینید ماهمgow.tlou.uبازی کنیم بعدشم انصافا به نظر من خیلی ازps3سرترهالان ps3 میفروشن یک میلیون صد . شک نکن زیر دو میلیون نمیشه با این وضع دلار![]()