آیا PS4 میخرید یا نه

آیا PS4 میخرید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    489
  • نظرسنجی بسته شده است .
حتما به دلیل قیافه مذخرفش;)

دقیقا ولی یه مشکل دیگه هم که ایکس باکس کلا داره دسته های گندشه:d

یادم میاد رفته بودم خونه ی یکی از فامیلامون داشتیم یه گیم بازی میکردیم دو نفری باید همدیگر یه میزدیم میکشتیم دسته هاش اونقدر گنده بودن دستم به بعضی از دکمه ها نمیرسید !!!:dLOL

آخرین ویرایش:
دقیقا ولی یه مشکل دیگه هم که ایکس باکس کلا داره دسته های گندشه:d

یادم میاد رفته بودم خونه ی یکی از فامیلامون داشتیم یه گیم بازی میکردیم دو نفری باید همدیگر یه میزدیم میکشتیم دسته هاش اونقدر گنده بودن دستم به بعضی از دکمه ها نمیرسید !!!:dLOL

اتفاقا دسته های ایکس باکس بسیار خوشدست هستند ولی زیاد بدرد بازی های فایتینگ نمیخوره.

مایکروسافت دیگه داره داره شورشو در میاره با این تغییر ژانر
اوناز سیستم عاملاش
این از سخت افزار و ظاهر اکس باکس اخه یکی نیست بش بگه وقتی قبلی اینقدر موفق بود چرا سیاست و ظاهرو این همه عوض میکنی وقتی شرکتای بزرگی مثل اپل و گوگل بسیار با احتیاط تغییرات جزیی اعمال میکنن
این یحث الان نیست من چند ساله سعی میکنم به مایکروسافت وفا دار باشم اما نمیشه (البته به جز اکس باکس که نگرفتم و نمیگیرم)
اینده در دست سونی هست بدون شک نیازی به کار شناسی نیست همیشه سال نکو از بهارش معلومه
سونی کنسولاشو مناسب گیمر های حرفه ای میسازه واقعا از این هدفش خوشم میاد که سر سود و یه سری حمایت های بیجا از دولوپر ها (گفتم بیجا) غرغر مشتری رو در نمیاره
حالا تصمیم با شماست من که بعد از 28 سال عمر بی فایده ای که تو گیم و فیلم هدر شد دوست دارم اگه روزی دو ساعت پای کنسول بشینم یاد عنوان های عجیب و غریب 1998 تا 2005 بیافتم
اتفاقی که با heavyrain uncharted و ... واسم افتاد و البته alan wake در pc....

قیافه ی ps4 که مثل ویدئو پلیر های 20 سال پیش میمونه...یادش بخیر یه ایوا داشتیم کپی ps4 ...:-b

در کل قیافه هردوشون افتضاهه مخصوصا ایکس باکس که نسبت مدل اسلیم خیلی افت کرده.

خوب ایکس باکس و پی اس4 که شبیه یکدیگر هستن ولی PS4 یه کمی از اون خوشکلتره و همینطور ارزون تر و امکانتش هم بیشتره
چی می گین بابا اولن به آفای kaneکه طرقدار1ه باید بگم عزیزم شما مایکرو فن جماعت برید پی خرید پیتزا و دیدن فیلم و ریسیورتون که قابلیت پخش چند کانالو داره یا سریال هیلو=))ببینید ماهمgow.tlou.uبازی کنیم بعدشم انصافا به نظر من خیلی ازps3سرتره
(دوستانی که اینو پیامو دیدن اطلاع بدن به دوستان چون با این اخطار حتما اخراجم خداحافظ)

الان ps3 میفروشن یک میلیون صد . شک نکن زیر دو میلیون نمیشه با این وضع دلار:((

خوب این یکمی مسخره هستش

با دلار الان هم اگر حساب کنی میشه 1.250 یعنی شما میگی روی هر کنسول میخوان بالای 750 تومن بخورن ؟
اگر اینطور باشه هر کسی بخره دیوانه هست ،قول میدم بعد یکی دو هفته قیمتش رو میارن پایین ! هنوز کاسب های بلا نصبت دزد رو نشناختین !!

--------

درضمن من کنسول رو بیشتر برای انحصاری هاش میخرم بجز چند مولتی پلتفرم مثل Fifa 14 و BF4 و یکی دو تا دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or