آیا PS4 میخرید یا نه

آیا PS4 میخرید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    489
  • نظرسنجی بسته شده است .
ایا هک بشه یا نه :d

بازی ها دیگه کم کم دارن کلا آنلاین میشن و اگه بازی های معرفی شده رو ببینید به این نتیجه میرسید. با این حساب کپی خور شدن چه فایده ای داره؟ مثلا کال اف دیوتی رو میخواید 4 ساعت بازی کنید و بندازینش کنار؟ با اینکه مولتی پلیر رو میتونید هزاران ساعت بازی کنید و لذت ببرید.

به شخصه ترجیح میدم کنسول های نسل بعدی به خصوص PS4 کپی خور نشه که بعید میدونم بشه ( با استناد به PS3 که سالها طول کشید ) تا سازندگان بازی پشتیبانی مالی بهتری رو داشته باشند برای پروژه های بعدیشون.

بیشترین خاطرات تفریح تو کودکیم مربوط به این کنسوله ... از Ps1 تا ...

همشون رو هم دارم :

PS1 - Ps 2 - PsP - Ps 3 - Ps Vita ...

فقط کاش سونی یکم Psn رو ارزون تر کنه :d

به قول رفیقمون :

PlayStation 1...Great Titles & Memories
PlayStation 2...The Glory Continues
PlayStation 3...The Magic Its Best

Now...
PlayStation 4....
I cant do anything except buy this machine

والا من عاشق پلی استیشنم ولی توی این نسل خیلی از جهت بازیای ارج داغون شدم! واقعا زیر بار قیمتا کمرم شکست!
امیدوارم وقتی اومد حداقل یه اتفاقی بیفته که به هک امیدوار بشم دیگه توی خرید شک نمیکنم
ولی با این سری جدید ps3 که قابلیت هک نداره متاسفانه امیدم کمه
نسل بعد واسه من نسل کنسول هک شدس... شرمندم از این بابت ولی واقعا توان خرید یه بازی به قیمت 300 تومنو در خودم نمیبینم

والا من عاشق پلی استیشنم ولی توی این نسل خیلی از جهت بازیای ارج داغون شدم! واقعا زیر بار قیمتا کمرم شکست!
امیدوارم وقتی اومد حداقل یه اتفاقی بیفته که به هک امیدوار بشم دیگه توی خرید شک نمیکنم
ولی با این سری جدید ps3 که قابلیت هک نداره متاسفانه امیدم کمه
نسل بعد واسه من نسل کنسول هک شدس... شرمندم از این بابت ولی واقعا توان خرید یه بازی به قیمت 300 تومنو در خودم نمیبینم

به قول ی کی از بچه ها قرار باشه سالی1بازی بخرم بازم اوریج ای نسلم خر شدم کپی بازی کردم

به قول ی کی از بچه ها قرار باشه سالی1بازی بخرم بازم اوریج ای نسلم خر شدم کپی بازی کردم
دوست من شما داری احساسی نظر میدی اگه نسل بعد انقدر خوب باشه که میگن شما حاضری از اینهمه بازی خوب بگذری؟
من طرفدار پلی استیشنم ولی وقتی فکر میکنم حدود بین 5 تا 7 میلیون خرج خرید بازی و فروشش به قیمت پایینتر کردم نمیتونم مثل شما روی نسل بعد فکر کنم... من یه گیمرم و عاشق بازی و غیر ممکنه بتونم 6 ماه با یه بازی سر کنم

دوستان یه طور صحبت میکنن انگا این 3 نسل گذشته همه اورجینال میزدن آخه من چی بگم به شما هم پلی1 و هم پلی2 کپی استفاده کردین 100%
حالا یه پلی3 برای آنلاین (بیشترا ) اورجین میزنین راستش من حالا اورجین دارم بازی میکنم ولی قصد شبیه ساز دارم که هم راحت آنلاین بزنم هم کنسولم کپی باشه !!
دوستان این بحث فن رو هیچ ربط به اورجین بازی ندید فن بحثش جداست من حتی حاضر نیستم با ایکس باکسی که بهم هدیه هم بدن بازی کنم و فقط عشقم سونی هست و پلی ولی کپی بازم !! اگه فقط مجبور باشم اورجین میزنم چون اصلا" برام نمیصرفه که هر بار خوردهای پول بازی بدم !! کنسول نسل بعد هم زمانی میخرم که 2 تا بازی که واقعا" ارزش داشته باشه رو داشته باشن که برم بخرم مثل هوی رین و gow3 داخل پلی3 که شاهکار هست

من PS4 می خرم گرونم باشه به بابام می گم از یه اشنایی کسی قصدی تهیه کنه

البته بازم به امید ارزون شدن.... :-w

همینارو میگیم که یه کنسول 300 دلاریرو فروشنده ها 2 میلیون زور چپونی میزارن تو پاچه ملت دیگه!
اخه یعنی چی گرون باشه میخری عزیزه من؟؟ الان میاد 3 میلیون بازیاش 300 هزار تومن میخری؟؟ بعد به پدرت فشار میاری میخره ده نفره دیگه که بیشتر از 1/200 نمیتونن بخرن میمونن تو آمپاز!
اینو بدون شما به این قیمت میخری فقط شمایی که خوشحالی ده نفر بعدی باید پدره فرش بفروشه پول کنسوله اقازاده رو بده بعد همون دوستان علاقه شدیدی به خرخره شما و مورد عنایت قرار دادن اون پیدا میکنن!

همینارو میگیم که یه کنسول 300 دلاریرو فروشنده ها 2 میلیون زور چپونی میزارن تو پاچه ملت دیگه!
اخه یعنی چی گرون باشه میخری عزیزه من؟؟ الان میاد 3 میلیون بازیاش 300 هزار تومن میخری؟؟ بعد به پدرت فشار میاری میخره ده نفره دیگه که بیشتر از 1/200 نمیتونن بخرن میمونن تو آمپاز!
اینو بدون شما به این قیمت میخری فقط شمایی که خوشحالی ده نفر بعدی باید پدره فرش بفروشه پول کنسوله اقازاده رو بده بعد همون دوستان علاقه شدیدی به خرخره شما و مورد عنایت قرار دادن اون پیدا میکنن!

داداش روزی چند بار این سریال دودکش رو نگاه میکنی ؟ :d
آقا حرف شما درسته . قیمت ها تو ایران گرونه . ولی شما ps4 بخر برو تو مولتی bf تا دو سال از خواب و خوراک میندازت . بعد میری یه بازی دیگه میخری باز مولتی از خواب و خوراک میندازت . کلا اگه بر اساس بازی سینگل هست اصلا ارزش نداره بری انقدر پول بازی بدی که چهار روز بعد تموم شه . ( پس pc چیه ؟ بری اینکه بری بازی های سینگل و ... رو کپی بخری بازی کنی حال کنی )
اما اگه با هک شدن ps4 بخش مولتیش از بین نره ( بن نکنن ) پس میرم هک شدش رو میخریم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or