آیا PLAYSTATION 4 خواهید خرید یا نه؟

آیا PlayStation 4 می خرید؟

• بله

رای‌ها: 0 0.0%
  • خیر

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    0
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من میگم شش ماه اول دست نگهدارید به هکرها فرصت بدید و کنسول هارو محک بزنید هر کدوم خوب بود pc بگیرید این سوال کردن نداره هرکی انحصاری های دوست داشته باشه اونو میخره واسه ما pc بازها فرقی نمیکنه ولی دوستان اگه سونی ساختارش با پی سی نزدیکه حتما هیامولاتور خوب براش میاد ؟ شوخی کردم هرچی عقلت میگه اونو بخر به حرف بقیه گوش نکنید مثل من

من میگم شش ماه اول دست نگهدارید به هکرها فرصت بدید و کنسول هارو محک بزنید هر کدوم خوب بود pc بگیرید این سوال کردن نداره هرکی انحصاری های دوست داشته باشه اونو میخره واسه ما pc بازها فرقی نمیکنه ولی دوستان اگه سونی ساختارش با پی سی نزدیکه حتما هیامولاتور خوب براش میاد ؟ شوخی کردم هرچی عقلت میگه اونو بخر به حرف بقیه گوش نکنید مثل من
6 ماه سهل شرط ميبندم حداقل تا 2 سال هك نميشه!!:d

راهکاری که شما میگید برای کنسول های نینتندو که زود هک میشن بدرد بخوره اگه اینجا کسی رای داده بله.مسلّماً دور هک شدن رو یه خط قرمز کشیده
خب WiiU هم هک شد قابل توجه بی مایه ها(Speacially ME)

اگه سونی ساختارش با پی سی نزدیکه حتما هیامولاتور خوب براش میاد ؟

بیخیال این ساختار شین کلا ....

Xbox 1 نزدیک 12 ساال پیش اومد با ساختار PC گونه ، یه شبیه ساز درست حسابی براش نیست ...

360 xbox ( با ساختار حتی بیشتر PC گونه ! ) رو هم که اصلا صحبتش رو نکن ...

لانچ دی رو کلا بی خیال که اِند ستمه! اگه دی ماه همزمان با سال میلادی جدید عرضه بشه تا اواسط بهمن صبر می کنم تا ببینم اوضاع چه طوره، چون کم کم بهمن که تموم بشه و نزدیک بشیم به عید قیمت ها باز می کشه بالا! اگه اواسط بهمن قیمت متعادل بود یا فوقش ۱۰۰ تومن بالا بود می خرم ولی اگه قیمت نامتعادل بود صبر می کنم تا اواسط اردیبهشت سال بعد!!

الان S4 رو دارن 3 تومن میدن. 800 اوشلوق هم هستش
یعنی میگی که از S4 ارزون تره .
بابا دمت گم کاش همه مثل شما فکر میکردن:)

نظرسنجی خیلی کلیه! یه گزینه هایی مثل: یه سال بعد لانچ می گیرم. بستگی به قیمتش داره. بستگی به تعداد و کیفیت بازیاش تو سال عرضه داره و ..... می ذاشتین.
انگار همه این 202 تفر دو سه میلیون نقد کنار گذاشتن!:|:d

چرا كه نه؟
ولي اولش نه بايد يه مدت كه گذشت شركت هاي بازي سازي با سخت افزار اشنا:dشدن بعد اونوقت خدا نكرده اشلوق نكشيد بالا رو چشم

سلام
من هر وقتی که کپی خور بشه میخرم.دلیلش اینه که اگه کنسول را 3 میلیون هم بتونم بخرم ولی برای بازی حاظر نیستم 200-300 تومن بدم.
مایکروسافت و سونی امنیت کنسولاشونو خیلی بردن بالا حالا حالا ها کپی خور نمیشه.

بستگی به هک داره،ولی اگه رم ایکس باکس همون gddr 3 باشه و همیشه انلاین باشه،ترجیح میدم برم سمت سونی، ولی همین الانم به انحصاری های سونی غبطه میخورم.چون از halo که خیلی بدم میاد. با gears of war حال نمیکنم.من last of us, god of war میخوام.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or