اون زمانا موقعی که تازه PS3 اومده بود یادمه توی اخبار هی میگفت اینا میان بچه هاشونو میدن PS3 میگیرن بازی میکنن
چی بود قضیش؟الانم میشه اینکارو کرد؟
![]()

من بزرگترین اشتباهم این بود که ایکس باکس 360 رو فروختم و پی اس 3 خریدم. برای نسل بعد به هیچ وجه این اشتباه رو نخواهم کرد و به محظ ریلیز Next XBOX، اونو می گیرم و فقط هم اورجینال بازی می کنم...
ps4 کپی شده هم ارزش خرید نداره
من بزرگترین اشتباهم این بود که ایکس باکس 360 رو فروختم و پی اس 3 خریدم. برای نسل بعد به هیچ وجه این اشتباه رو نخواهم کرد و به محظ ریلیز Next XBOX، اونو می گیرم و فقط هم اورجینال بازی می کنم...
ps4 کپی شده هم ارزش خرید نداره
قیمت اصلی هر قدر باشه منطقیه منظورم تو مملکته خودمونه!خب قیمتش چقدر باشه منطقی هست؟
زیر 1 تومن
2تومن...!
اون زمانا موقعی که تازه PS3 اومده بود یادمه توی اخبار هی میگفت اینا میان بچه هاشونو میدن PS3 میگیرن بازی میکنن
چی بود قضیش؟الانم میشه اینکارو کرد؟
![]()
دوستان حالا نمی خوام فن بازی در بیارم ولی واقا هممون میدونیم که هیچ کدوم از این دو کنسول ps4 ,xbox 720 از لحاظ کیفیت و گرافیک به پای pc نمیرسن ولی متستفانه توی کشور ما قطعات pc قیمتشون خیلی خیلی احمقان است چون فقط قیمت یک کارت گرافیک خوب برای pc که بازی های نسل بعد را پشتیبانی کنه اندازه ی 2 تا ps4 حالا چی برسه به دیگر قطعاتش . و من خودم به شخصه pc را به همه چیز بیشتر ترجیح میدم ولی با این اوضاع ........
از اینا که بگذریم من ترجیح میدم که ps4 بخرم چون از لحاظ کیفیت خیلی سر تر از xbox است البته اگه بازی هاش هک بشه و قیمتشون زیز 20 تومن باشه چون در غیر این صورت xbox 720 خواهم خرید