آیا PLAYSTATION 4 خواهید خرید یا نه؟

آیا PlayStation 4 می خرید؟

• بله

رای‌ها: 0 0.0%
  • خیر

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    0
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
صد ساله سیاه سمتش نمیرم حوصله داریی به فکر پی سی خوب واسه بازی های نسل اینده هستم نه کنسول که وصل بشه به تی وی فکرشو بکن حالم بد میشه وقتی روی مبل نشستم دسته توی دستمه

اون زمانا موقعی که تازه PS3 اومده بود یادمه توی اخبار هی میگفت اینا میان بچه هاشونو میدن PS3 میگیرن بازی میکنن:دی
چی بود قضیش؟:دی الانم میشه اینکارو کرد؟:دی

تا وقتی 2 تا بازی درست و حسابی واسش نیاد من نمیگیرم، واسه wii u هم خواستم بگیرم پشیمون شدم. اول بازی بعد کنسول! این دنباله ها رو هم نمیخوام یه IP جدید.

PS4?فکر نکنم بتونم بخرم.نه حد اقل سه سال بعد از لانچ کنسول.یه مدته PS3 خودم پکیده 700 بیشتر ندارم برای اینکه بخرم چه برسه به PS4!همون سه سال بعدش هم میخوام بدم یکی برام از امریکا بیاره اگه اون نشد میرم از بندر یا بانه میخرم نه از این تهران لعنتی(میدونید که منظور مغازه دار ها هستند که همین سوپر اسلیمو دارن از اسلیم گرون تر میدن)
تمام این شرایط بالا در صورتی هستش که تا اونموقع دلار از 2000 تومن کمتر باشه و کنسول هم کپی خور باشه! و همه ی اینا غیر ممکنه و نتیجه اینه که با این که دوست دارم بخرم ولی نمیتونم!پس همون نمیخرم!

اون زمانا موقعی که تازه PS3 اومده بود یادمه توی اخبار هی میگفت اینا میان بچه هاشونو میدن PS3 میگیرن بازی میکنن:دی

:-s
مجید جان خبرت شبهه داره
بچه هاشون رو به کی میدن؟ در مقابل پی اس 3 میدن؟ آیا بچه هارو بعد برمیگردونن؟

سالهای اولش که هم قیمت بالاست هم شاید مدل بهتری عرضه بشه ازش
دوسال صبر میکنم بعد ،اگه زنده بودم میخرم :d

کلا من از همون اولش از پلی استینشن استفاده کردم و هم از نظر فنی قبولش دارم و از نظر اینکه یک جورایی بهش علاقه دارم.
ولی من صبر خواهم کرد تا وقتی که هر کدوم از این 2 کنسول کپی خور شدند و هر کدوم زودتر کپی خور شد میخرمش

من بزرگترین اشتباهم این بود که ایکس باکس 360 رو فروختم و پی اس 3 خریدم. برای نسل بعد به هیچ وجه این اشتباه رو نخواهم کرد و به محظ ریلیز Next XBOX، اونو می گیرم و فقط هم اورجینال بازی می کنم...
ps4 کپی شده هم ارزش خرید نداره

من بزرگترین اشتباهم این بود که ایکس باکس 360 رو فروختم و پی اس 3 خریدم. برای نسل بعد به هیچ وجه این اشتباه رو نخواهم کرد و به محظ ریلیز Next XBOX، اونو می گیرم و فقط هم اورجینال بازی می کنم...

تکبیر! یه کم در مورد این سخنان توضیح میدی؟

همین که پیش فروش رسمیش از طرف سونی شروع شد ، 100 درصد پیش خرید می کنم

واسم مهم نیست قیمت بازی هاش چه قدر باشه ، به هر حال می خرم :x

منم بزرگترین اشتباهم این بود که اومدم این تاپیک و پست شما رو دیدم.

بچه هم نداریم بدیم دو تا پی اس 4 بگیریم :d

دوستان حالا نمی خوام فن بازی در بیارم ولی واقا هممون میدونیم که هیچ کدوم از این دو کنسول ps4 ,xbox 720 از لحاظ کیفیت و گرافیک به پای pc نمیرسن ولی متستفانه توی کشور ما قطعات pc قیمتشون خیلی خیلی احمقان است چون فقط قیمت یک کارت گرافیک خوب برای pc که بازی های نسل بعد را پشتیبانی کنه اندازه ی 2 تا ps4 حالا چی برسه به دیگر قطعاتش . و من خودم به شخصه pc را به همه چیز بیشتر ترجیح میدم ولی با این اوضاع ........
از اینا که بگذریم من ترجیح میدم که ps4 بخرم چون از لحاظ کیفیت خیلی سر تر از xbox است البته اگه بازی هاش هک بشه و قیمتشون زیز 20 تومن باشه چون در غیر این صورت xbox 720 خواهم خرید

دوستان حالا نمی خوام فن بازی در بیارم ولی واقا هممون میدونیم که هیچ کدوم از این دو کنسول ps4 ,xbox 720 از لحاظ کیفیت و گرافیک به پای pc نمیرسن ولی متستفانه توی کشور ما قطعات pc قیمتشون خیلی خیلی احمقان است چون فقط قیمت یک کارت گرافیک خوب برای pc که بازی های نسل بعد را پشتیبانی کنه اندازه ی 2 تا ps4 حالا چی برسه به دیگر قطعاتش . و من خودم به شخصه pc را به همه چیز بیشتر ترجیح میدم ولی با این اوضاع ........
از اینا که بگذریم من ترجیح میدم که ps4 بخرم چون از لحاظ کیفیت خیلی سر تر از xbox است البته اگه بازی هاش هک بشه و قیمتشون زیز 20 تومن باشه چون در غیر این صورت xbox 720 خواهم خرید

دوست عزیز فقط یه نکته بگم که اصلا منتظر هک شدن PS4 و ایکس باکس نکست نباشید. همینطوریش تو Wii U و 3DS ـش عین چی گیر کردن، تازه 3DS دو ساله که اومده. ویتا هم همینطور.
شما که 2 الی 3.5 پول PS4 می دی یه 400 هم بذار روش یه بازی بخر بعد تعویض کن هی.
حرف خوبی در مورد بازار قطعات PC زدی. علاوه به قیمت بالا جدیدا داره به طرز بی رحمانه ای بدتر از قبل هی قطعه جدید میاد. یه PS4 با سی پی یو هشت هسته، گرافیک در حد حداقل سری 600 جیفورس و رم 8 گیگ بهترین و مناسب ترین گزینه برای انجام بازی هایی مثل واچ داگز هست از نظر بنده.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or