آیا 2012 ما را می‌ترساند؟

AMY که گند زد با امتیازاتی که گرفت. ببینیم بقیه چیکار میکنن. فقط دلم میخواد برید امتیازات رزیدنت اویل : رولیشنز رو ببینید. همچنان یکه تاز سبک Survivor Horror 2012 .:x

مرسی علی جون مقالت خوندنی بود فک کنم برای تحریریه خیز برداشتی
در هر صورت به جز last of us فک نمی کنم بقیه عنوان ها موندگار بشه و تو حافظه گیمریمون بمونه

ممنون از مطلبی که گذاشتی ولی تا اونجایی که یادمه رزیدنت روی pc هم میاد
درسته، ولی تاریخ عرضش دقیقاً همزمان با نسخه‌های کنسولی نیست. زمان انتشار دقیقی نداره فقط سه ماهه‌ی اول سال تاریخ خورده.

سلام
قربون دستت این فونت ُ روی حالت Automatic قرار بده.
عزیز مگه غیر از اینه؟
AMY که گند زد با امتیازاتی که گرفت. ببینیم بقیه چیکار میکنن. فقط دلم میخواد برید امتیازات رزیدنت اویل : رولیشنز رو ببینید. همچنان یکه تاز سبک Survivor Horror 2012 .:x

درسته!
متای بازی از هشت نقد 36 شده، یعنی بسیار ضعیف، نمره IGN و
Eurogamer نشون میده بازی ناامید کنندست. البته از یک بازی Arcad با تیم توسعه کم تعداد توقع بیش از این هم نیست، ولی فکر میکردم نمرات بازی در حد deadly premonition(تقریباً با همین شرایط ساخت) باشه حداقل.

رزیدنت اویل :رولیشنز هم نمرات قابل قبولی گرفته. این موفقیتش به علت بازگشت بازی به ریشه‌های سری هست. بعد از افتضاح Resident Evil: The Mercenaries این پیشرفت امیدوار کنندست.

آخرین ویرایش:
عزیز مگه غیر از اینه؟

سلام
حتما نیست که گفتم. :دی
تمام متن رو انتخاب کن بذار رو حالت اتوماتیک. اینجور کسایی که از تم تیره استفاده میکنن هی باید بیان بذارن رو روشن دوباره برگردونن.
اما رو اتوماتیک باشه خود متن جابجا میشه.

سلام
حتما نیست که گفتم. :دی
تمام متن رو انتخاب کن بذار رو حالت اتوماتیک. اینجور کسایی که از تم تیره استفاده میکنن هی باید بیان بذارن رو روشن دوباره برگردونن.
اما رو اتوماتیک باشه خود متن جابجا میشه.
علیک سلام
OK:d
--------------------------------------------------------------------------
پست اول آپدیت شد: Resident Evil Chronicles HD

آخرین ویرایش:
وای 2012 وای جامو خیس کردم
وقتی 10-12 سال داشتم بازی ترسناک بازی میکردم الان که 21 ساله شده اصلا این بازی ها برام دیگه ترس نداره فقط شاید 10% اونم در این صورت یه هو به صورت ناگهانی یه اتفاقی تو گیم بیوفته

ممنون علی جان.مقاله-ت عالی بود.
از خودم پرسیدم چرا DEAD SPACE 3 توی لیست نیست؟
به خودم جواب دادم چون هنوز تایید نشده.ولی اگر هم برای 2012 تایید بشه،چون طبق گفته EA داره اول شخصش میکنه پس ممکنه ترس بازی از بین بره چون تمام نقطه قوت بازی توی همون حالت سینمایی و جو منحصر به فردش بود که فقط توی حالت سوم شخص هست.اما از بحث خارج نشیم:
میرسیم به Amy:
علی جان مطمئنی برای PC هم هست؟ چون جایی ندیدم (اگر هم تایید شده،عذر خواهی میکنم).
با توجه به تریلر ها،یه جورایی شباهت به شاهکار Amnesia میده که همش باید در حال فرار و پنهان شدن باشیم.
Aliens: Colonial Marines :
یکی از نکاتی که باعث ترس این بازی میشه،اینه که شما در نقش یه انسان هستین نه در نقش یک جونور (طبق Alien VS Predator) که باعث میشه ادم بدبختی رو در مواجهه با ناشناخته ها حس کنه.
The Darkness :
این عنوان هم فکر نمیکنم بتونه توی سبک ترسناک موفقیتی کسب کنه اونم با وجود دوتا جونور مار مانند که همیشه همراهت میان و هیچوقت احساس تنهایی نمیکنی.
َAlan Wake :
اگر چه خودم بازیش نکردم ولی تریلر هارو که دیدم،از یه بازی تاریک خبر میداد و داستان هم تاثیر مستقیمی بر ترس بازی داشت.
SH:DP :
به شخصه که نه اما همه طرفداران این شاهکار،منتظر عرضه این بازی هستند.طبق وعده سازنده ها به ریشه ها باز گشته و باید خودمون رو برای مواجه شدن با درهای بسته و سکوت مرموز شهر اماده کنیم.فکر کنم این عنوان میتونه کاندید ترسناکترین بازی امسال بشه.

ترسناک ترینشون می تونه TLOU باشه چون هنوز معلوم نیست چه کار می خواد بکنه ND هیشکی از برنامه هاشون خبر نداره و هیشکی تا حالا بازی ترسناک از طرف این استدیو بازی نکرده و با نحوه کارشون آشنا نیست و چون همیشه کارشون درجه 1 بوده شاید بتونه تحولی ایجاد کنه.

من بیشتر از این بازیها از 24/12/12 می ترسم :dخدا مرگت بده نوستراداموس:((راستی خدا مرگم دادش:d

اقا علی خیلی خیلی کار شما عالی بود. ومن هم با شما موافقم که re:opr واقعا نا امید کننده است ومن این بازی را تنها برای یاداوری شهر راکون می خرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or