آیا 2012 ما را می‌ترساند؟

خوب این سایت‌ها که نام تمامی بازی‌ها رو نیاوردند! به اصطلاح انتخاب‌های گلچین شده است. در ضمن اسراری ندارم که بگم I AM ALIVE تو سبک وحشت طبقه بندی میشه، خیر این بازی یک بازی Action - Adventure - Survival هست که درون مایه وحشت داره. یعنی طراحی اتمسفر و محیط بازی اینجوریه. الزاماً بازی ترسناک نیست!

تقریبا چرا اسم تمام عناوینی که عرضشون تو سال 2012 نزدیک به 100% هست اورده شده .نه آخه نوشتی نگاهی پیش از عرضه بر عناوین سبک وحشت و بقا در سال 2012 هر کی اینو ببینه میره تو فکر رزیدنت اویل و سایلنت هیل و the last of us کسی حتی فکر اینو نمیکنه که a'm alive تو لیست باشه حالا بقیه دوستان هم که ساکتن فقط لایک میزنن
yahoo_4.gif
نظر شما چیه دوستان ؟

تقریبا چرا اسم تمام عناوینی که عرضشون تو سال 2012 نزدیک به 100% هست اورده شده .نه آخه نوشتی نگاهی پیش از عرضه بر عناوین سبک وحشت و بقا در سال 2012 هر کی اینو ببینه میره تو فکر رزیدنت اویل و سایلنت هیل و the last of us کسی حتی فکر اینو نمیکنه که a'm alive تو لیست باشه حالا بقیه دوستان هم که ساکتن فقط لایک میزنن :d نظر شما چیه دوستان ؟
درسته خوب، دوستان عزیز باید نقد کنند این لیست رو ولی اصلاً کسی نظر خاصی نداره!:d وجود I AM ALIVE در لیست به علت وجود کلمه بقا در تیتر قابل توجیه هست، این طور نیست؟! ترس رو در این بازی مثل ترس در رزیدنت اویل معنا نکنید خواهشاً، این ترس چیزی نیست که به طور علنی نشان داده بشه.

دو بازی از هم بیشتر من را مظطرب می کند ان هم سایلنت هیل ورزیدنت اویل است که امید وارم هردو بتوانند به اوج خود باز گردند . از نظر مترو خیالم را حت است زیرا در دو تریلری که از ان دیدم خیلی خوب کار شده بود. ولی در بازی I AM ALIVEمن از داستان بازی نگران نیستم ولی گرافیک ان کمی ضعیف است در تریلر ها . بازی the last of us بسیار تریلر زیبا وگرا فیک عالی داشت ومن را خیلی امید وار کرده است. ولی در کل سال2012 سال خوبی برای عاشقان بازی ها است.

خیلی ممنون....
ولی فک نکنم چیزی مثل dead space عرضه بشه...
واقعاً...
لعنتی اصلاً فکرشم نمی کردم یه همچین بازی ای باشه... معرکه بود...

---------- نوشته در 03:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:59 PM ارسال شده بود ----------

تقریبا چرا اسم تمام عناوینی که عرضشون تو سال 2012 نزدیک به 100% هست اورده شده .نه آخه نوشتی نگاهی پیش از عرضه بر عناوین سبک وحشت و بقا در سال 2012 هر کی اینو ببینه میره تو فکر رزیدنت اویل و سایلنت هیل و the last of us کسی حتی فکر اینو نمیکنه که a'm alive تو لیست باشه حالا بقیه دوستان هم که ساکتن فقط لایک میزنن :d نظر شما چیه دوستان ؟
راستش حمید، من نمی خواستم وارد بحث شم... چون داره خوب پیش میره...

ولی من با علی موافقم... به هر حال یکی از ترس های بشریت همیشه و همیشه ترس از مردن و تلاش برای بقا بوده...

واقعاً...
لعنتی اصلاً فکرشم نمی کردم یه همچین بازی ای باشه... معرکه بود...

---------- نوشته در 03:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:59 PM ارسال شده بود ----------

راستش حمید، من نمی خواستم وارد بحث شم... چون داره خوب پیش میره...

ولی من با علی موافقم... به هر حال یکی از ترس های بشریت همیشه و همیشه ترس از مردن و تلاش برای بقا بوده...

چکار به ترس بشریت دارم من میگم چون بازی I AM ALIVE توش ترس از مردن و تلاش برای بقا هست پس باید بیاد تو لیست بازی های سبک SURVIVOR HORROR ! پس اگه اینطور باشه باید اسپلینتر سل هم ترسناک باشه چون بالاخره توش ترس وجود داره همینطور هوی رین هر بازی سبک خودشو داره نباید قاطی سبک های دیگش کرد کار به اتمسفر و جو ایناش ندارم من سبک بازی همیشه مشخصه مثلا Dead Space همیشه سبکش ترسناک بوده و هست. COD همیشه اکشن بوده و هست دیگه اونو قاطی باز یهای ترسناک هیچ وقت نمیکنن. بهر حال من نمیدونم علی جان این مقاله رو خودش نوشته یا از رو منبعی که خیلی بعید میدونم از رو منبع باشه.

چکار به ترس بشریت دارم من میگم چون بازی I AM ALIVE توش ترس از مردن و تلاش برای بقا هست پس باید بیاد تو لیست بازی های سبک SURVIVOR HORROR ! پس اگه اینطور باشه باید اسپلینتر سل هم ترسناک باشه چون بالاخره توش ترس وجود داره همینطور هوی رین هر بازی سبک خودشو داره نباید قاطی سبک های دیگش کرد کار به اتمسفر و جو ایناش ندارم من سبک بازی همیشه مشخصه مثلا Dead Space همیشه سبکش ترسناک بوده و هست. COD همیشه اکشن بوده و هست دیگه اونو قاطی باز یهای ترسناک هیچ وقت نمیکنن. بهر حال من نمیدونم علی جان این مقاله رو خودش نوشته یا از رو منبعی که خیلی بعید میدونم از رو منبع باشه.
اگر اینجوریه چرا بازی‌ای مثل Bioshock رو تو این سبک طبقه بندی می‌کنند؟ حمید جان شما به طراحی اتمسفر بازی کاری ندارید ولی این یک تعریفه! نباید یک بازی سبک وحشت رو فقط کشتار دسته جمعی زامبی‌ها و هیولاهای گوشتی بدونیم. طراحی محیط و محتوای داستان تأثیر زیادی رو ذهن مخاطب داره. اگر شما ترس رو فقط در بازی‌هایی مثل Dead Space می‌دونید باید بگم در اشتباهید. عنوانی مثل I Am Alive حس تعلیق زیادی رو به مخاطب القا میکنه که البته این تعلیق تفاوت‌های زیادی با بازی‌ای مثل Mirror Edge داره (بهترین مثالی بود که به ذهنم رسید). تفاوت هم در محتوای داستان و اتمسفر بازیه. همون طور که گفتم این بازی در سبک ترسناک نیست ولی درون مایه بازی طوری هست که میشه این بازی رو تو سبک Survival تعلیق دار طبقه بندی کرد.
اطلاعات بازی‌ها رو از سایت‌های معتبری مثل IGN، Gamespot، GameInformer و... استخراج کردم، ولی انتخاب‌ها با خودم بوده و البته توصیفات هم نظرات شخصی خودم هست. پس دلیلی نداره این لیست برای شما حجت باشه. ولی صحت مطالب رو تضمین می‌کنم.

آخرین ویرایش:
ممنون عالی بود علی جان . فعالیتت نشون میده به سبک Survival Horror علاقه زیادی داری و در این زمینه میتونی مقالات بسیار خوبی هم بنویسی .;)

----------------------------------------------------------------------------------
من بین این بازیها بیشتر منتظر AN AN و Metro Last Night هستم ....البته از نظر شدت ترسو اینا نگفتما کلا تو این لیست با این دوتا بیشتر حال میکنم :دی

SH : Downpour هم که جای خود دارد...

آخرین ویرایش:
اگر اینجوریه چرا بازی‌ای مثل Bioshock رو تو این سبک طبقه بندی می‌کنند؟ حمید جان شما به طراحی اتمسفر بازی کاری ندارید ولی این یک تعریفه! نباید یک بازی سبک وحشت رو فقط کشتار دسته جمعی زامبی‌ها و هیولاهای گوشتی بدونیم. طراحی محیط و محتوای داستان تأثیر زیادی رو ذهن مخاطب داره. اگر شما ترس رو فقط در بازی‌هایی مثل Dead Space می‌دونید باید بگم در اشتباهید. عنوانی مثل I Am Alive حس تعلیق زیادی رو به مخاطب القا میکنه که البته این تعلیق تفاوت‌های زیادی با بازی‌ای مثل Mirror Edge داره (بهترین مثالی بود که به ذهنم رسید). تفاوت هم در محتوای داستان و اتمسفر بازیه. همون طور که گفتم این بازی در سبک ترسناک نیست ولی درون مایه بازی طوری هست که میشه این بازی رو تو سبک Survival تعلیق دار طبقه بندی کرد.
اطلاعات بازی‌ها رو از سایت‌های معتبری مثل IGN، Gamespot، GameInformer و... استخراج کردم، ولی انتخاب‌ها با خودم بوده و البته توصیفات هم نظرات شخصی خودم هست. پس دلیلی نداره این لیست برای شما حجت باشه. ولی صحت مطالب رو تضمین می‌کنم.

علی جان مثل اینکه شما اصلا متوجه منظورمن نشدی من نمیگم این بازی توش ترس نداره من میگم به خاطراتمسفربه قول شما ترسناک بازی دلیل نمیشه که تولیست بازی های survivor horror که قرار تو سال 2012 بیان جا بگیره حتی تو لیست بازی های ترسناک هم جایی نداره حالا شما دوست داری فکر کنی که این بازی جزو بازی های ترسناک سال 2012 هست وتولیستت گذاشتی اون مسئلش جداست. بیخیال رفیق ما به نتیجه نمیرسیم چون شما اصلا منظورمنو نمیگیری :d

بسیار عالی و دقیق.تبریک میگم به این قلم شیواتون.منتظر مقاله هایی این سبکی هستم.;)

اگر شما با سه نسخه اول بازی زندگی کرده باشید، اونوقت ORC براتون ناامید کنندست!

نا امید کننده در این حدی که شما میگی هم نه.اگر اون تغییراتی که تو نسخه ی 4 رو شینجی میکامی اعمال نمی کرد کلا Resident Evil به فنا می رفت.
یادمون باشه که همین تغییرات باعث شده که اون 3 نسخه ی اول ملکه ی ذهن ما بشه.
بذار یه دموی درست حسابی از ORC بیاد بعدش میشه نظر داد.در بدترین حالت فکر نمیکنم از بازی های معمولی این نسل بدتر بشه.

باید یه خسته نباشید گفت به نویسنده ی این مقاله ی خوب و پر محتوا. کلا دوست عزیزمون black tear یکی از فعالان بخش survivle horror توی این سایت هستن. من هم شخصا عناوین سبک وحشت رو به بقیه ی بازی ها ترجیح میدم و سعی میکنم که تمامشون رو بازی کنم. با ابتدای مقالتون به شدت موافقم توی نسل هفتم این ژانر خیلی مورد بی مهری قرار گرفت از سمت بازیسازها. به غیر از دو یا سه عنوان تاپ ، بقیه ی عناوین این نسل نتونستن حداقل منو ارضا کنن. از بین بازی های این لیست من به شدت منتظر ALAN WAKE هستم چون متاسفانه نتونستم بازیش کنم. metro last light هم از نظرم میتونه عنوان تاثیر گذاری باشه اگر بتونه با حفظ المان های مثبت نسخه ی 1 و سیر داستانی عالیش، گیم پلیش رو هم بهبود ببخشه. توی این لیست عنوانی رو که خیلی دوست دارم و متاسفانه نمیتونم بازی کنم silent hill down pour هستش. نسخه ی home coming بدجوری منو تحت تاثیر قرار داد. فقط مبارزاتش کمی منو آزار میداد چون از نظر من نتونسته بودن این بخش رو حرفه ای بسازن ولی در کل فوق العاده بود جوش. این نسخه ی جدید رو هم من تمام عکس ها و تریلرهاشو دانلود کردم و حسم بهم میگه با بازیه قدرتمندی طرف هستیم به امید اینکه این بازی هم روزی روی pc بیاد. بازهم از زحمتی که برای نوشتن این مقاله کشیدید تشکر میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or