آیا کنسولها سد راه حرکت تکنولوژی Gaming شده اند ؟

مطلب بسیار فوق العاده و به حقی بود
انقدر حقایق رو قشنگ گفته که هی میخواستم یه بخشی رو نقل قول کنم دیدم بازم قشنگ تر گفته ولی قشنگترین جاش این بود :
بازیهای PC رو گیمر ها و بازیسازهای پرشور میساختند . بازیهایی با عمق - درجه ی سختی بالا و قابل بسط و گسترش توسط Mod ها . بازیهایی که الان با بیاد آوردنشون خیلی ها حس نوستالژی بهشون دست میده .

ممنون خیلی عالی بود.
فقط شما مهم ترین مسئله دنیای امروز را نادیده گرفتی.پول! امروزه برای همین پول آدم می کشند پیشرفت نکردن سطح کیفی بازی ها به خاطر محدودیت سخت افزار کنسول ها که چیز مهمی نیست در مقابل جان انسان ها.وقتی یک PC برای گیم 3-4 میلیون خرج بر می داره و هر 6 ماه هم دوباره کلی باید خرج آپگرید بکنیم یک کنسول با 300 دلار نمی ارزه؟
تازه کنسول ها هم برای استدیو های بازی سازی پول ساز ترند و هم برای غول هایی مثل مایکروسافت و سونی.پس نتیجه این که با شرایط امروز این مسئله خیلی دور از ذهن نیست.
باز هم به خاطر مقاله تشکر می کنم خیلی جالب بود.

دوست عزیز بابت ترجمه خسته نباشید ، خیلی خوب بود ...

LOLOLOLOLOLOL

lol رو به اون گیمر های نوبی بگو که فک می کنن بازی با کنسول رو درجه سختی آخر یعنی خیلی هاردکورن ....

و جواب درست این هستش که کنسول ها صنعت گیم رو به این جا رسوندن درسته PC یکی از اصلی ها هستش اما کنسول ها بودن که بازی کردن رو همه گیر کردن از پیر تا جوان تا ..... از کسی که حتی بلد نیست یک کامپیوتر روشن کنه رو کاری کردن که یک بازی کن حرفه ای بشه .;)
همین این یعنی نوب بازی ... خودت جواب سوالتو دادی ... اونا رو حرفه ای نمی کنه... شما رو در حد اونا میاره پایین ...

آیا کنسولها سد راه حرکت صنعت گیم شده اند ؟
کنسول ها وجود همچین کاری رو ندارن .... سیاست های چرت ِ ماکروسافت در قبال PC Gaming ـه که باعث شده به فنا بره ... بعد از عرضه ی Xbox Original ماکروسافت هر روز حمایتشو از PC gaming کمتر و کمتر کرد تا میبینیم امروز به چه جایی رسیدیم ..
به نظر من باید چند تا شرکت مثه id و Valva متحد شن خودشون یه OS مخصوص PC گیمینگ بدن که انقد منتظر ماکرو نباشیم برای این قضایا ....

آخرین ویرایش:
سد راه صنعت گیم که نه ، ولی به شدت سد راه پیشرفت بعد تکنیکی و بصری بازی ها شده اند به شدت !

سد راه تکنولوژی شده اند تا صنعت :((

درسته ... عنوان مطلب روهم باید تکنولوژی بازی ترجمه میکردم ...
از دوستان هم ممنونم

آخرین ویرایش:
همین این یعنی نوب بازی ... خودت جواب سوالتو دادی ... اونا رو حرفه ای نمی کنه... شما رو در حد اونا میاره پایین ...

نه خیر شما اشتباه برداشت میکنی فرق بازی کردن با PC با کنسول چیه ؟ چقدر اختلاف دارن ؟

هیچی بهتره بگیم شما فقط PC رو برای این بالا میبرین که فریم بیشتری بگیری و گرافیک بهتری بگیری اما در کلیات بازی هیچ تغییری نمیکنه .

شما بازی ها رو باهم مقایسه کن ببین چه اختلاف بزرگی بین PC و کنسول ها هستش حتی بازی های که برای PC فقط میاد .

نه بگیم خلاقیت بالایی نه IA کولاکی نه .... فقط گرافیک بهتر و یا افکت های بهتر همین بازی فقط این ها نیست فقط.

این نظر شما هستش که وقتی شما با کنسول بازی کنی در حد افراد که تا الان بازی نکردن شما رو میارن پایین مسخره ترین صحبتی هستش که شنیدم .

نه خیر شما اشتباه برداشت میکنی فرق بازی کردن با PC با کنسول چیه ؟ چقدر اختلاف دارن ؟

هیچی بهتره بگیم شما فقط PC رو برای این بالا میبرین که فریم بیشتری بگیری و گرافیک بهتری بگیری اما در کلیات بازی هیچ تغییری نمیکنه .

شما بازی ها رو باهم مقایسه کن ببین چه اختلاف بزرگی بین PC و کنسول ها هستش حتی بازی های که برای PC فقط میاد .

نه بگیم خلاقیت بالایی نه IA کولاکی نه .... فقط گرافیک بهتر و یا افکت های بهتر همین بازی فقط این ها نیست فقط.

این نظر شما هستش که وقتی شما با کنسول بازی کنی در حد افراد که تا الان بازی نکردن شما رو میارن پایین مسخره ترین صحبتی هستش که شنیدم .
به نظر من هر دو شون خوبن ولی خوب کنسول ها در بعضی موارد به pc ظلم کردن.یکیش crysis 2.همین کنسول ها بودن که Crytek رو به طمع انداخت و باعث شد که روی pc تمرکز زیادی نداشته باشن و در نتیجه مثل crysis ندرخشید.البته همه میتونن بازی کنن و این که بیایم بگیم که باعث شدن بازی ها اسون تر شن اشتباه هست چون همه که توانایی بازی کردن در سطح بالا رو ندارن.

الان ملاك بازي سازي كنسول هست !!
پي سي در واقع مجبوره ببينه كنسول كجا ميره و دنبالش بره !!
تعداد سازندگاني كه وقت ميذارن روي گرافيك بهتر براي پي سي زياد نيستن !
همه يك بازي ميسازن و بصورت مشترك وارد بازار ميكنن !
از اين بابت به پي سي ضرر وارد ميشه !!
وگرنه كنسول جلوي تكنولوژري رو نگرفته !
اين سازندگان هستند كه جلوي پي سي رو ميگيرن ;)

با اتو ایم من رو یعنی نوب نمی کنه ؟!
بازی های نسل طلایی PC هم همینطور بودن ؟! حتی بازی هایی که رو کنسول ها میتونستن خیلی بهتر بازی شن از لحاظ گیم پلی ... هم رو PC میومدن و بهترین ها میشدن ... PoP : WW رو یادته ؟ خیلی ها بخاطرش سیستم عوض کردن .. فارکرای چی ؟ ... HL 2 چی ؟ Doom 3 چی ؟ MP2 چی؟ WoW چی ؟ یعنی WoW هیچی نیست که این همه معتاد داره ؟ WC III چی که هنوز یکی از بیشترین پلیر های RTS رو داره ؟!

بازی هایی که رو PC میان بخاطر کنترل بهتر نیازی نیست یه عالمه کمک کنن براش به بازیکن ... کافیه با یه PC gamer حرفه های برین یه جا یه بازی FPS حتی TPS رو شما با اتو ایم و اون با موس و کیبرد بازی کنه ... راحت خوردتتون ... مطمئن باشین اگه سطح کاری PC gamer ها بالاتر نبود و حرفه ای تر نبودن پروژه ای که شایعه شده بود ماکرو میخواد 360 و PC رو تو بعضی بازی ها به هم لینک کنه که انجامش میداد ... مگه مشکلی داشت ِ .
کنترل بهتر طی زمان بازیکن رو حرفه ای تر میکنه . بهرحال کسی که پای آنلاین مو سفید کرده بخاطر این کنترل خوب با بقیه رقابت داغ تری داشته معلومه حرفه ای تر میشه .

اون تیکه هم شما نمیتونی قبول کنی و گرنه اکثر کسایی که با PC بزرگ شدن مثه من اصلا تحمل این نوب بازی های کنسولی رو ندارن ... چن روز دیگه هم مطمئن باش PC ـیم آپگرید شه نگاه به این کنسول هم نمیندازم .

چرا بازی های کنسول ها هر نسل داره آسون تر میشه ؟! جوابی دارید بدید ؟! بخاطر این نیست که هر نسل داره قشر کژوال بیشتری میاد به سمت کنسول ؟
چرا توی بازه ی سال 99 تا 2004 از دید PC gamer ها که دوران اوج PC بود بازی ها به سمت نوبی شدن نرفت ؟ حتی بعضی بازی ها هم اوج گرفتند و بهتر شدند .

زادگاه FPS ـ PC بود . اما الان اکثر FPS ها کنسولیزه شدند . اکثر این ها بخاطر $ ـه . کسی هم نمیتونه منکر شه . همونطور که تو مقاله هم گفت سرمایه گزاری علی الخصوص ماکرو رو کنسولش باعث شد PC رو از دست بده ... که یه روز تاوان اینو پس میده .. کافیه بازار PC gaming از دستش بره ... اگه یه رقیب برای ماکرو برای OS ـش تو زمینه گیمینگ پیدا شه فقط یکی بیاد در این مورد سرمایه گذاری کنه ... مطمئن باش سودشو هم پس میده ... قبلا هم بازی های PC خوب میفروختن نسبت به بقیه پلتفورم ها .. از وقتی پورت های مزخرف برای PC میاد اینطوری شده .. توقع نداشته باشن شرکت ها + ماکرو که پورت مزخرف فروش کنه .

نمیدونم چرا مخالف این نوشتم .. به هر حال رویه ایه که الان عوض شده .. من با اینکه بازیهارو بیشتر رو پی سی بازی میکنم اما هیچ دلیلی برای برتری اون نسبت به کنسول نمیبینم ... مشکل از خود کنسول نیست .. مشکل از سیاستهای سازنده ها و کلا روشهای اقتصادی اونهاس .. مشکل اینه که یه نسل از یه کنسول قرار 10 سال بدون هیچ رقیب برتری به حیاتش ادامه بده .. مشکل قیمت بالای اونا در ابتدای عرضست .. مشکل اینه که با اینکه فناوری خیلی زودتر و سریعتر از دهه نود عوض میشه اما کنسولهای این دهه قرار بیشتر دووم بیارن .. چیزی که دید من رو نسبت به کنسول بد میکنه خود دوست داشتنی 360 و پلی3 و ویی نیست بلکه مقاومت بیش از حد در مقابل پیشرفت و دگرگونی سریع .. همه چیز هم به فناوری برنمیگرده .. الان پول جلوی گیمینگ رو گرفته .. هزینه بالای بازیهاست .. ریسک بالای عرضه کنسول جدید .. مگر قرار همه مردم دنیا هاردکور گیمر باشن .. خیر .. اصلا امکان نداره!! فرصت و هزینش برای همه مهیا نیست.. در حال حاضر این تلاش سازنده ها برای زنده نگه داشتن کنسولهاشون جلوی پیشرفت رو گرفته .. موندن تا 1 سال دیگه برای این کنسولها قابل حضم و باورکردنیه .. اما تا 2015 !!! ... اما از یه جهت هم به حرف نویسنده تاپیک باید حق داد... چون کنسولهای پیر سازنده ها رو دروغگو کردن .. حتی کاری کردن که طرفدارای بازیهاشون هم به خودشون و بقیه دروغ بگن .. چرا باید کرایتک یه قدم به عقب برگرده .. المانهای واقعی کرایسیز اورجینال که با پیشرفت اونا گیمینگ حد اقل تو بخش اکشن اول شخص متحول میشد چرا باید از بین برن و جاشون رو به یک حالت ساده تر و کلیشه ایتر بدن ؟! وقتی هم که سازنده هاش در مورد اون راحت میتونن هر دروغی بدن ..

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Reza Razor
عزیز جان سیستم بازی عوض بشه به دلیل نوب شدنش نیست خیلی راحت میتونن سیستم PC رو همون جوری که بهتر میشه بزارن بدون هیچ سختی اما چرا PC داره مثل کنسول ها میشه ؟ نکنه بخاطر این که PC رو هم میخوان نوب کنن .

تور خدا این صحبت های خنده دار رو نکنین سیستم بازی رو جوری طراحی میکنن در همین حال که راحت و کارامد باشه بلکه همه خوششون بیاد نه یک عده خاص .

گیم برای یک عده خاص نیست بلکه برای همه هستش شما فکر میکنین چون بازی ها همون روند ... خودشون رو دیگه ندارن پس دارن .... میشن .

گزینه بعدی که خیلی خندم میگیره این هستش که شما فکر میکنین فقط خودتون PC باز هستین .

تمام بازی های که نام بردی من خودم بازی کردم اما این ها ربطی به این نداره که کنسول داره سد راه PC میشه نداره و مسخره هستش .

این که بازی اتو زوم داره ربطی به این نداره که لذت بازی رو تغییر میده لذت بازی به خود بازی هستش که بین کنسول ها و PC هیچ تفاوتی ندارن هرکسی با هرچی راحت تر هستش بازی میکنه این اتو زوم هم چیز خنده داری هستش به دلیل این که در درجه سختی بالا بازی وجود نداره هیج وقت.

نه که بازی های PC دارن روز به روز سخت تر میشن آخه این چه حرفی هستش هرکسی بر مبنای درجه خودش سختی بازی رو انتخاب میکنه برای مثال من خودم همیشه برای کنسول آخرین درجه سختی رو برای بازی انتخاب میکنم ربطی نداره که بازی راحت شده بلکه داره به همه این حق رو میده که از این بازی لذت ببرن .

ترو خدا این صحبت های خنده دار مثل زادگاه و.... رو بنداز دور که کلی میخندم زادگاه فیلم هم سینما بود پس هیچ کسی نباید فیلم تو خونش ببینه این صحبت های مسخره رو ترو خدا انقدر نگین که ادم خندش میگیره .

مشکل شما این هستش که فقط خودتون رو میبینین اما شرکت ها برای این که بازی بسازن فقط به یک شما نیاز ندارن بلکه بازی میسازن که باید برای کلی ادم باشه .

WOW اگه یک میلیارد هم معتاد داشته باشه که خودم هم جزوشون هستم ربطی به این نداره که بقیه بازی ها یا کنسول سد راه PC شده آخه بازی فقط پیشرفت فیزیکی نیست بلکه پیشرفت درکی و دارمدی هم هستش شما وقتی میتونی برای یک بازی کن یک بازی بسازی که مخش هنگ کنه یا PC بسوزه که بازی بازیی هم باشه این بازی رو بخره .

یک چیز دیگه چند تا ما WOW داریم ؟ اگه انقدر میشه گفت قوی هستش چرا شرکت های دیگه به اندازه WOW موفق نمیشن با وجود این که بازی های خوبی هم میسازن شاید WOW جای خودش رو باز کرده مثل COD که میلیاردی میفروشه وطرفدار .... داره اما آیا بهتر از اون بازی نیست ؟ که بهتر بفروشه و سازنده هاش بتونن پشتیبانی بهتری در بازی های بعدشون به بازی کن ها بدن .

شرکت ها بازی میسازن که همه باهاش حال کنن نه فقط من همین کنسول ها موجب شدن که کلی ادم با صنعت گیم آشنا بشن و بتونن از این صنعت لذت ببرن .

لطفا این صحبت های خنده دار که فلان بازی رو ببین فلان بازی رو ببین نکنید که واقعا خندم میگیره یک .... بود که صنعت این جوری بود صنعت یاد گرفت برای پیشرفت احتیاج به مردم بیشتر داره نه یک عده خاص .

آخرین ویرایش:
مسئله اصلا کنسول نیست، ما تو نسل قبل هم کنسول داشتیم ولی بازی های خوبی عرضه میشد، مشکل اصلی این که ساخت بازی ها با گرافیک های بسیار بالا هزینه های سرسام آوری برمیداره و فروش اونها پایین هست، مثلا برای ساخت یه بازی اگر تو نسل قبل 10 دلار خرج میشد الان باید 1000 دلار خرج بشه، اون زمان فروش 10 هزار نسخه برای یه بازی خیلی عالی بود و فروش حداکثر 1 میلیون نسخه معرکه بود ولی الان فروش 1 میلیون نسخه برای یه بازی شکست هست در نتیجه این سازندگان هستند که سد راه شدند با ایجاد این مسخره بازی ها البته نباید فراموش کرد AMD و Nvidia که حسابی گند زدن به این صنعت و عین بختک چسبیدن ...

اما خب باید قبول کرد کنسول ها سال 2007 تموم شدند ...

آقا سینا کجایی ببین اینجا هم درباره مزخرف بودن C2 صحبت شده ...

از لحاظ گرافیکی سد راه بازی سازی میشن اما از لحاظ های دیگه خیر شما الان میتونی کلی بازی انحصاری نام ببری که روی کنسول ها موفق شدند اما روی pc مثل کنسول نیست

كسنول بيشتر به شاد شدن و مفرح شدن و روون شدن بازيها كمك كرده وگرنه از لحاظ گرافيكي و فيلم گونه شدن بازيها صددرصد جلوي پيشرفت صنعت گيم رو گرفته.اگه بازيسازها به همين اندازه كه به كنسول اهميت ميدادن به پي سي اهميت ميدادند به احتمال خيلي زياد بازيهاي امروز فراتر از اين چيزي بود كه الان شاهدش هستيم.ولي خب همه چي كه گرافيك نميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or