آیا کنسولها سد راه حرکت تکنولوژی Gaming شده اند ؟

كسنول بيشتر به شاد شدن و مفرح شدن و روون شدن بازيها كمك كرده وگرنه از لحاظ گرافيكي و فيلم گونه شدن بازيها صددرصد جلوي پيشرفت صنعت گيم رو گرفته.اگه بازيسازها به همين اندازه كه به كنسول اهميت ميدادن به پي سي اهميت ميدادند به احتمال خيلي زياد بازيهاي امروز فراتر از اين چيزي بود كه الان شاهدش هستيم.ولي خب همه چي كه گرافيك نميشه
نظر منم درست مثل دوستمون هست. مهم اینه که بازی آدم رو مجذوب کنه. نه اینکه فقط گرافیک داشته باشه.

• Like
Reactions: m0jtaba
كسنول بيشتر به شاد شدن و مفرح شدن و روون شدن بازيها كمك كرده وگرنه از لحاظ گرافيكي و فيلم گونه شدن بازيها صددرصد جلوي پيشرفت صنعت گيم رو گرفته.اگه بازيسازها به همين اندازه كه به كنسول اهميت ميدادن به پي سي اهميت ميدادند به احتمال خيلي زياد بازيهاي امروز فراتر از اين چيزي بود كه الان شاهدش هستيم.ولي خب همه چي كه گرافيك نميشه
یعنی PC فقط گرافیکه ؟!

کنسولها از ابتدا نه تنها جلوی پیشرفت صنعت گیم رو نگرفتن بلکه سرعتی چند برابر به پیشرفت اون دادن

از طرف دیگه سازندگان بازی موقع ساخت بازی برای کنسول با یک مجموعه سخت افزار مشخص مواجه هستند نه با چندید نوع سخت افزار با مدلها و امکانات و مارکهای متفاوت

اگه هم بحث گرافیک باشه هنوزم رقابت تو بازار PC داغه داغه

آخرین ویرایش:
یعنی PC فقط گرافیکه ؟!

به هيچ عنوان.ولي خب يكي از ويژگيهاي اصلي پي سي همينه كه گرافيك در كنار يك گيم پلي عالي ميتونه تا حد وحشتناكي خودش رو ارتقا بده(crysis 1).در حالي كه crysis 2 به دليل كنسوليزه شدن خيلي از ويژگيهاي گرافيكي نسخه اورجينال رو نداشت.به هر صورت گرافيك يكي از مهمترين جنبه هاي بازي هست كه با بيشتر توجه كردن سازندگان به پي سي ميتونه پيشرفت سريع تري رو داشته باشه

به جز گرافیک که بدیهیست کنسول محدودیتهایی ایجاد می کنه که البته این محدودیت خیلی بد هم نیست وگرنه ما باید با بلندپروازی ها و رقابتی که بین سازندگان به وجود می آمد هر روز به فکر ارتقاء سخت افزار سیستممان می شدیم و عملا ً به مرور با هزینه هایی که برای سخت افزار می کردیم و هزینه ی خود بازی ها قید حضور در دنیای گیمرها را می زدیم . البته کنسول (360 و ps3 ) هنوز در کنترل آنالوگ راست (RS) فاصله زیادی با کنترل دقیق ماوس داره که به نظرم حل کردن این معضل خیلی مهمتر از ارتقاء سطح گرافیکی کنسولهاست .
با این حال با توجه به پتانسیلی که در کنسولهای این نسل دیدیم و بازیهای خوش ساختی مثل ( از نظر گرافیکی ) RDR و crysis 2 و AC:BH و ... به نظرم هنوز خیلی از سازندگان بازی نتوانسته اند از حداکثر توانایی های کنسولهای این نسل استفاده کنند و بعضا ً حتی این ضعف و ناتوانی خود را برای لاپوشانی به گردن ساختار کنسولها انداخته اند !
به نظر حقیر کنسولهای این نسل فعلا ً از سازندگان بازیها جلوتر هستند ( البته از بیشترشان ) و هنوز 2-3 سالی برای تغییر نسل زود است .

• Like
Reactions: vivanred
بیشتر گیمرهای کهنه کار عاشق کنسولهای قدیمی هستند ولی این دلیل نیست کنسولهای جدید مانع میشوند تازه با وسیله های جانبی کینکت وmove خیلی هم به اوج رسیده به خصوص با موو ولی داستان های کلیشه ای همچون هوم فرونت بسیار تاثثیر دارد و اون سبک داستان های بازیهای قدیمی را نابود میکند از طرفی نفوذ سیاست هم تاثییر داشت .

از یه سمتی آره از یه سمتی هم نه.

از نظر درامد زایی کاملا بر عکس ، یعنی اگر کنسولها نبودند ، صنعت Gaming الان با این سرعت رشد نمیکرد. اما از نظر پیشرفت در تکنولوژی گرافیکی ،‌ کنسولها تبدیل شدن به یک گلوگاه برای پیشرفت بازیها.
البته الان با اومدن Kinect و Move یه تحولی در گیم پلی در حال وقوع هست که تا حدی اون گلوگاهی رو که بهش اشاره کردم کمرنگ میکنه اما همچنان نمیشه انکار کرد که کنسولها از نظر پردازش گرافیکی یک گلوگاه عظیم برای بازیهای رایانه ای هستند که البته به مرور زمان این هم نیز اصلاح خواهد شد.

خوب شما شک نکنید اگر کنسولی وارد بازار بشه که هم قیمتِ یه کامپیوتر پاور فول باشه , حتما تو لیست ابر کامپیوتر ها قرار میگیره , اونوقت کیه که بخره...

البته الان با اومدن Kinect و Move یه تحولی در گیم پلی در حال وقوع هست که تا حدی اون گلوگاهی رو که بهش اشاره کردم کمرنگ میکن

به شرطي كه سوني و مايكروسافت سياستهاي بچگانه رو كنار بزارن و فقط به فكر پيشرفت باشند نه درامد(البته پول بيشتر به دست اوردن طبيعيه ولي نه تا حدي كه كل ايده رو بخواي واسش فدا كني)

• Like
Reactions: hosein me
به شرطي كه سوني و مايكروسافت سياستهاي بچگانه رو كنار بزارن و فقط به فكر پيشرفت باشند نه درامد(البته پول بيشتر به دست اوردن طبيعيه ولي نه تا حدي كه كل ايده رو بخواي واسش فدا كني)

حرفت رو قبول دارم اما این هم نباید فراموش کنیم که درآمد و سود شرکت جزء بزرگی از پیشرفت شرکت به حساب میاد.

خوب شما شک نکنید اگر کنسولی وارد بازار بشه که هم قیمتِ یه کامپیوتر پاور فول باشه , حتما تو لیست ابر کامپیوتر ها قرار میگیره , اونوقت کیه که بخره...

این که مشخصه ! منم نمیگم برای قدرت بیان کنسول بسازن ۱۰۰۰ دلار !
نسل بعدی کنسولها شک نکنید با هزینه ای کم قدرت خیلی بالایی خواهند داشت تا جایی که در زمان نچندان دوری با هزینه نچندان زیاد کنسولها از PC دیگر عقب نخواهند ماند و اون زمانه که فکر میکنم باید Gaming رو در PC فراموش کنیم.
البته این هم بگم کنسول ها در اون زمان دیگه فکر نمیکنم به دسته ها محدود شن و قطعا خیلی خیلی حرفه ای تر از الان خواهند بود.

اتفاقا خود کنسول ها توی پیشرفت بازی ها تاثیر بسزایی دارند.
اصولا پیشرفت در صنعت بازی زمانی قابل مشاهده هست که به همراه جهش باشه. کنسول ها حداقل پیشتاز جهش در صنعت گرافیکی بودند.

اگر که مشکل اینه که بتونی سیستم رو ارتقا بدی،خوب نسل بعدی کنسول ها این قابلیت رو خواهند داشت مشکل سر پول خواهی زیاد شرکت هاست(چه کنسول ساز چه PC ساز)
به نظر من مشکل اصلی کنسول ها نیستند،مشکل نبود ایده ی نو در سطح وسیع هست.
به نظر من وقتی یک بازی با ایده ی جدید میاد مطئنا فروش قابل توجهی هم خواهد داشت ولی نمیدونم چرا شرکت ها رو این مسئله زیاد مانور نمیدن
پس باز هم به نظر من(:d) شرکت ها میتونن با اجرا کردن ایده های نو هم یه پیشرفتی تو صنعت گیم به وجود بیارن هم یه پولی به جیب بزنن!
(این ها همه نظر من بود و احمتال زیادی هم وجود داره که غلط باشه!!!!!:d)

اول ممنون بابت تاپیک
میشه گفت تا حدی اره و تا حدی نه
اره بخاطر این که بازی ساز ها با توجه به سخت افزار کنسولی که برا چند سال پیش هست شرو ع به ساخت بازی ها می کنند که خوب این امر دست و پای بازی ساز ها را بسته .
و همین امر باعث میشود که بعضی بازی ها که مولتی پلتفرم هستند و روی pc می ایند پورت شده شوند
اما نه بخاطر اینکه چون بیشتر درامد خود را شرکت ها از بازی های کنسولی دارند این خود باعث می شود که شرکت ها با یکدیگر رقابت کنند و گیم های جذاب تری بسازند از طرفی بعضی از گیم ها که با دقت و صرف زمان زیاد روی یک بازی کار می کننند باعث می شود که بازی جالب از کار در بیاد
در کل امیدوارم که تکنولوژی سخت افزاری کنسول ها ارتقاپیدا کند حداقل هر 2 سال یک بار !!!!!!

من اینو میگم و دیگه چیزی نمی گم ... کنسول ها بخاطر سود بیشتر اون همزیستی ـی که با PC داشتن رو بهم زدن .. بازی هایی که برای PC همیشه بهترین نسخشون بود ... الان بهترین نسخشون کنسولی شده ... FPS ها به سمت کنسول رفتن .. آسون تر شدن .. چون خب بهرحال پلتفرم مادرشون PC بوده پس بهترین گیم پلی و هاردکورترین نوع بازیهاش رو PC باید برگزار میشده ... اما الان نسخه PC فدای نسخه کنسولی میشه ....
ای کنسولیا .. شما خودتون میدونین سبک H&S ماله کنسوله .. به نظرتون یکی بیاد سبک H&S رو فقط با PC بهینه کنه و کیبرد و گیم پلیش با کیبرد بهترین حالت بشه ... بهتر از H&S های کنسولی میشه ؟! معلومه نه ... پس خودتون رو گول نزنین ... پول ساز ترین سبک بازی های روز دنیا به مادرش هیچ وفایی نداره ...
از این نظر به نظر من مانع پیشرفت گیم تو بعضی سبک ها شدند .. جوری که همش داره این روزا CoD Clone ساخته میشه ...
به نظر من تو سبک FPS نه تنها مانع پیشرفت گرافیکیش شدن بلکه باعث شدن همه بازیها یک جور و یک کلون از CoD باشه ... همونجور که اگه H&S ها رو کاملا PC ـی کنن باعث میشن اون پیشرفتی که میتونستن رو کنسول داشته باشن رو دیگه نداشته باشن ... و PC سد حرکت اونا میشد .

شاید به طور کامل نه اما بله،جلوی پیشرفت رو گرفته.از یک طرف آپدیت کردن PC هم دردسرها و خرج های خودشو داره،به همین دلیل ـه که کنسول فراگیر شده،چرا که هر کسی پول ُ حوصل ـش رو نداره که PC ـش رو آپدیت کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or