آیا وضعیت Crytek بحرانی است؟

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
cryengine-3.jpg

حتما اخبار چند روز گذشته پیرامون وضعیت بحرانی Crytek و عدم پرداخت حقوق های کارکنانش را شنیده‌اید, هر چند که در آخر Crytek هرگونه ورشکستگی یا مشکل مالی را رد کرد اما به نظر میرسد اوضاع کمی متفاوت است.

10 نفر از کارکنان سابق و کنونی Crytek در طی گزارشی به صورت ناشناس به Kotaku گفته‌اند که نه تنها Crytek حقوق کارکنان خود را نمیدهد بلکه 100 نفر نیز تاکنون Crytek را ترک گفته‌اند. بازی های مختلفی کنسل شده و نسخه‌ی بعدی عنوان Ryse که در مراحل ابتدایی قرار داشته نیز منتفی شده هر چند که شرکت هنوز به کارکنان قول آینده‌ی بهتری را می‌دهد اما هنوز چک‌های حقوق نقد نمیشوند. یکی دیگر از مشکلات کارکنان عدم رابطه و تعامل نزدیک استدیو‌های مختلف Crytek است.
کارکنان مزبور منشاء مشکلات را تغییر رویه Crytek به سمت بازی‌های Free-to-playای مانند Haunt یا Warfare دانسته که باعث مشکلات مالی عدیده‌ای شده‌اند:
ما به جای اینکه تمرکز خود را برروی هدف و هسته‌ی اصلی شرکت که عرضه موتور گرافیکی و همچنین عناوین خلاقانه برای PC بوده است, بگزاریم مدام به دنبال اهداف مختلف رفتیم و در آخر نیز به نوعی دنباله‌رو شرکت های دیگر شدیم. این عامل تنها باعث خستگی ما و طرفدارنمان شد.
از طرفی در گزارش سایت Kotaku آمده است که چند تن از مهره‌های کلیدی استدیوی Crytek UK نیز از آن جا را ترک کرده اند و این مورد در کنار جدایی سایر کارکنان میتواند تاثیر خود را در عنوان تازه معرفی شده این شرکت یعنی Homefront بگزارد.

1
2

Update:

امروز منبعی معتمد و از کارکنان Crytek Shanghai تایید کرد که Ryse 2 در دست ساخت بوده و همچنین Microsoft نیز به دنبال خرید این ip از Crytek بوده است اما مذاکرات به بن‌بست میرسد. همچنین این منبع تایید کرده است که حقوق‌های آن‌ها پرداخت نشده و به تعویق افتاده است.
از طرفی منبعی دیگر به Eurogamer گفته است که شکست Warface از اصلی‌ترین دلایل این بحران بوده و رشد بیش از حد کارکنان این شرکت, یعنی چیز بین 900 تا 950 کارمند, باعث تشدید اثر ساخت ناموفق Ryse 2 شده است.

حال سوال اصلی این است که آیا Crytek از پس این مشکلات بر می آید؟ گفته‌ها حاکی است حتی ممکن است Crytek به فروش برسد.

منبع

Update 2:

طبق آخرین گزارشات از طرف سایت Kotaku، کارگردان Homefront آقای Zala پروژه را ترک و همچنین مدیر تولید و مدیر استدیو آقایان Harris و Hilton نیز از استدیو رفته‌اند. می‌توان نتیجه گرفت استدیو عملا هیچ مدیریتی ندارد. به استناد گزارش منتشر شده کارکنان هنوز حقوق خود را دریافت نکرده‌اند و وضعیت "برای مدت طولانی" ادامه پیدا کرده است.

منبع

آخرین ویرایش:
کنسول ماکروسافت از اولش هم نهس بود.مرده شور ryse رو ببرن..خدا لعنتون کنه که یکی از بهترین استدیوها رو دارید ورشکسته میکنید.
اخه ابت کم بود نونت کم بود انحصاری ساختنت چی بود؟
:|:|:|
الان ورشکست شدن این استدیو چه ربطی به مایکروسافت داره:-/

:|:|:|
الان ورشکست شدن این استدیو چه ربطی به مایکروسافت داره:-/

تا زمانی که خود شرکت به صورت رسمی اعلام نکنه هیچ ربطی نمیشه داد... ولی خب هر کمپانی که مشکل مالی پیدا میکنه نا خوداگاه توجه ها به اخرین محصولاتشون جذب میشه چون اگز اون ها موفق عمل میکردند طبیعتا شرکت به این وضعیت نمی افتاد... اخرین محصول کرایتک هم رایز و بازی های f2p بوده پس میشه خیلی راحت ربطش داد... به شخصه فکر میکنم ضرر رایز بیشتر بوده چون کرایتک و مایکروسافت خیلی روش مانور میدادند

اصلی ترین دلیل این اتفاقات برای Crytek و بحران شدید مالیش، برمیگرده به تغییر سیاستاش به کنسولیزه شدن.
این شرکت تمرکر اصلیش رو PC بود، ولی از وقتی با کرایسیس 2 به سمت کنسول رفتن خیلیها از کرایتک ناامید شدن.
PC بازها خوب یادشونه کرایسیس 1 رو PC واقعا شاهکار بود. بازی تو کمتر از 1 ماه به فروش 1.5 میلیون نسخه رسید، در صورتیکه الان کرایسیس 3 فکر کنم به زحمت 2 میلیون نسخه فروخت.

متاسفانه تغییر سیاست های کاری کرایتیک و تمرکز بیش از حد به گرافیک باعث این بحران شده. نمونه بارزش Crysis 3 و Ryse.

تا زمانی که خود شرکت به صورت رسمی اعلام نکنه هیچ ربطی نمیشه داد... ولی خب هر کمپانی که مشکل مالی پیدا میکنه نا خوداگاه توجه ها به اخرین محصولاتشون جذب میشه چون اگز اون ها موفق عمل میکردند طبیعتا شرکت به این وضعیت نمی افتاد... اخرین محصول کرایتک هم رایز و بازی های f2p بوده پس میشه خیلی راحت ربطش داد... به شخصه فکر میکنم ضرر رایز بیشتر بوده چون کرایتک و مایکروسافت خیلی روش مانور میدادند

موفقیت هر عنوانی به استدیو سازندش بستگی داره نه به ناشر اون. مطمئن باش اگه کرایتک به جای گرافیک به گیم پلی و داستان و... اهمیت میداد الان این مشکلات رو نداشت. بازی که نمیدونم چندصد نفر داشتن روش کار میکردن با اون همه وقت و پولی که صرفش شده، قراره روی اون مانور داده نشه. هر استدیو و ناشری هم اگه جای این دو بود همین کارو میکرد.
------------------------------
صحبت اون دوستمون هم چیز دیگه ای بود وگرنه نسل قبل، اپیک گیرز رو انحصاری برای پلتفروم های ماکروسافت ساخت، الان بنظرت اپیک وضعیتی مشابه استدیو کرایتک رو داره.

آخرین ویرایش:
الان وقتشه که یک تریلوژی برای کرایسیس بدن روی XO و PS4 تا یکمی وضعیت شرکت بهبود پیدا کنه
خداوکیلی کرایتیک خیلی تو پیشرفت گیم کمک کرد
فقط به پیشرفت گرافیک اونم برای خودشون کمک کرد. اینجور که من میبینم، اپیک گیمز با UE بیشتر به صنعت کمک کرده تا کرایتک/

ببينيد من فكر ميكنم دليل اصلي برشكست شدن كرايتك البته بهتره بگم در شرف برشكست شدنشون اين جملست كه طرز فكرشون رو نشون ميده.

[h=2]Graphics ’60% of the Game,’ Says Crytek CEO Cevat Yerli[/h]
هيچ ربطي هم نه به كنسول داره نه به مايكروسافت و نه هيچ كس ديگه. بعد از شاهكاراي بزرگي مثل Crysis 1 اينا يادشون رفت كه چه چيزي يه بازي رو بزرگ ميكنه

البته اين نظر منه اميدوارم به كسي برنخوره

فقط به پیشرفت گرافیک اونم برای خودشون کمک کرد. اینجور که من میبینم، اپیک گیمز با UE بیشتر به صنعت کمک کرده تا کرایتک/

شما در وحله اول سعی نکن کاسه داغ تر از آش بشی و به قضایایی که بهتون ذره ای ربطی نداره، وارد نشین. وگرنه مجبور میشم یه گروه هم برای برادران تاچیبانا در نظر بگیرم.

موتوری که فقط خودشون بتونن از پتانسیل کاملش استفاده کنن و برای این کار هم ابر سیستم قرن رو بخواد و نتونه لایسنسش رو به سازنده ها بفروشه و با اصرار و تمنا و خواهش بگه تو رو خدا ضرر زدم به مالم، بیایین موتور منو بخرین که جلوی UE کم نیاره و نکته اینجاست که کم میاره و با اونایی هم که میفروشه فقط یه مشت آشغال تولید میشه و زبال دونی راه میندازن، همچنین کارگردانش میگه 60% بازیا گرافیکه و تهیه کننده-ش میگه ما توی گیم پلی خیلی شیک و مجلسی Read -یم و خودشون با همدیگه درگیری دارن، به درد خودشون و ایضا عمه-شون میخوره.

نکته جالب اینجاست همین اول نسلی نصف سازنده ها کوچ کردن روی UE4 که موتور بینهایت انعطاف پذیر، فوق العاده و کارآمده و به خوبی هماهنگی لازم رو به عمل میاره.

پ.ن: اون لایک های زیر پستت هم جالبه در نوع خودش. بالاخره بهشون حق میدم به هر طنابی چنگ بندازن:)

خسته نشدی یا یه لیوان اب بهت بدم !
تا یک خبری از کرایتک میاد اینجوری ذوق زده می شی البته درکت می کنم چون بازی دایرکس 11 می خواست نتونستی اجراش کنی هنوز پستهاتو تو تاپیکش بازی یادم هست
کار به جای رسیده میای به موتور کرایتک می بری زیر سوال اخه تو از موتور بازی چی میدونی مهندس :))اگه جوات می دونست اینقدر باهوش هستی حتما شک نکن می بردش تو تیمش می دونم اینجا حقت داره خورده می شه
البته کسی که شرکتی که بازیهای چون فارکرای1 و کرایسی 1 و 2 را زیر سوال ببره تکلیفش کلا مشخص هست هر چند تو پستم گفتم مشکل تو با دایرکس 11 هست بس :bighug:

یه 10 خد از کدی که تو Cry Engine مینوسی بزار اینجا ببینم استاد
yahoo_8.gif
ما که چیزی نگفتم ابرکارشناسان بازی سنتر ادعا می کنن :x برا همین می گم داره حقشون ضایع میشه اینجا اطلاعاتشون ظاهرا داره فوران می کنه :x

آخرین ویرایش:
این حرف خداییش درسته هر سازنده ای که با موتور cry engine 3 کار کرد باز مشکلاتش داشت . اینا فقط خودشون میتونن از موتورشون استفاده رو ببرن
بر عکس UE3 ..

تا یک خبری از کرایتک میاد اینجوری ذوق زده می شی البته درکت می کنم چون بازی دایرکس 11 می خواست نتونستی اجراش کنی هنوز پستهاتو تو تاپیکش بازی یادم هست
کار به جای رسیده میای به موتور کرایتک می بری زیر سوال اخه تو از موتور بازی چی میدونی مهندس :))اگه جوات می دونست اینقدر باهوش هستی حتما شک نکن می بردش تو تیمش می دونم اینجا حقت داره خورده می شه
البته کسی که شرکتی که بازیهای چون فارکرای1 و کرایسی 1 و 2 را زیر سوال ببره تکلیفش کلا مشخص هست هر چند تو پستم گفتم مشکل تو با دایرکس 11 هست بس :bighug:
یه 10 خط از کدی که تو Cry Engine مینوسی بزار اینجا ببینم استاد:x

هياهو درست كردن و حرفاي عجيب و غريب زدن و فحاشي كردن تغييري تو حقيقت ايجاد نمي كنه

امار و حقايق نشون ميده نه موتور گرافيكي كرايتك و نه بازيهاشون(چه انحصاري و چه مولتي و چه f2p) هاشون موفق نبودن و كاملا ضعيف عمل كردن(به جز crysis1 و farcry1 )
در نتيجه طبيعيه كه تو اين بازار كاملا رقابتي به اين روز بيفته ديگه.....هر چيزي تو صنعت انعكاس خود سازنده هاس

.

ما که چیزی نگفتم ابرکارشناسان بازی سنتر ادعا می کنن :x برا همین می گم داره حقشون ضایع میشه اینجا اطلاعاتشون ظاهرا داره فوران می کنه :x
خوشم میاد تا حرف از ضعف‌های مشخص کرایتک می‌شه روی میارین به استراتژی‌های قدیمی‌ و راه حل نهایی که آقا این DX 11 می‌خواد شما Dx 11 ندارین نمیتونین بازی کنین از روی حسودی این حرفارو می‌زنین.
به خدا تنها کسی‌ نیستی که کارتش از Dx 11 پشتیبانی‌ می‌کنه،لابد منتقد‌ها هم DX 11 نداشتن به خاطر فشاری که اومد بهشون اینجوری کردن.خودتم خوب میدونی‌ که دلیل شکست‌های Crytek به خاطر گرافیک بازی هاش نیست.
Cryengine به زیر سوال بردن کسی‌ نیاز نداره،خودش زیر سوال هست،هر چیزی بیش از حد پیچیده بشه محکوم به شکست می‌شه توMarket.ربطی‌ به قدرت و این حرفا هم نداره،تا وقتی‌UE با utility بسیار بالا موجود هست هیچکس سراغ CE نمیاد.

شما در وحله اول سعی نکن کاسه داغ تر از آش بشی و به قضایایی که بهتون ذره ای ربطی نداره، وارد نشین. وگرنه مجبور میشم یه گروه هم برای برادران تاچیبانا در نظر بگیرم.

موتوری که فقط خودشون بتونن از پتانسیل کاملش استفاده کنن و برای این کار هم ابر سیستم قرن رو بخواد و نتونه لایسنسش رو به سازنده ها بفروشه و با اصرار و تمنا و خواهش بگه تو رو خدا ضرر زدم به مالم، بیایین موتور منو بخرین که جلوی UE کم نیاره و نکته اینجاست که کم میاره و با اونایی هم که میفروشه فقط یه مشت آشغال تولید میشه و زبال دونی راه میندازن، همچنین کارگردانش میگه 60% بازیا گرافیکه و تهیه کننده-ش میگه ما توی گیم پلی خیلی شیک و مجلسی Read -یم و خودشون با همدیگه درگیری دارن، به درد خودشون و ایضا عمه-شون میخوره.

نکته جالب اینجاست همین اول نسلی نصف سازنده ها کوچ کردن روی UE4 که موتور بینهایت انعطاف پذیر، فوق العاده و کارآمده و به خوبی هماهنگی لازم رو به عمل میاره.

پ.ن: اون لایک های زیر پستت هم جالبه در نوع خودش. بالاخره بهشون حق میدم به هر طنابی چنگ بندازن:)

آقای عزیز اگه با کسی مشکل داری دلیل نداره این خوشمزه بازیا رو راجب موتوری که بهترین ویزوال را تا حالا تحویل داده اینجوری نمایش بدی. کرایتک هر چی باشه دو تا بازی شاهکار ، دو تا بازی خوب ،یک بازی متوسط تو 10 سال اخیر داشته.
دو بازی فارکرای و کرایسیس 1 بخصوص کرایسیس 1 جزئ تاثیرگذارترین و برترین بازی های سال های اخیر بودن. حالا نمی دونم خوشحالی شما از چیه ( کلا مشکل از جای دیگه است انگار. این داستان محور شرارت و بچه بازیاتون رو هم برای خودتون نگه دارید لطفا و بیخودی کرایتک رو نبرید زیر سوال)
خیلی استدیو های دیگه هم دچار بحران مالی شدن و از بین رفتن که دلیل های بیشماری میتونه داشته باشه

آخرین ویرایش:
این حرف خداییش درسته هر سازنده ای که با موتور cry engine 3 کار کرد باز مشکلاتش داشت . اینا فقط خودشون میتونن از موتورشون استفاده رو ببرن
بر عکس UE3 ..
Eunreal Engine به خاطر سبک بودن و راحتی کارباهاش خیلی خیلی بهتراز Cry engine هست. هز چند نمیشه قدرت بالای Cry engine رو نقض کرد.
Crysis 1 و Far Cry 1 یادتونه. وقتی عرضه شد چه غوغایی به پا کرد؟

آخرین ویرایش:
آقای عزیز اگه با کسی مشکل داری دلیل نداره این خوشمزه بازیا رو راجب موتوری که بهترین ویزوال را تا حالا تحویل داده اینجوری نمایش بدی. کرایتک هر چی باشه دو تا بازی شاهکار ، دو تا بازی خوب ، دو تا بازی متوسط تو 10 سال اخیر داشته.
دو بازی فارکرای و کرایسیس 1 بخصوص کرایسیس 1 جزئ تاثیرگذارترین و برترین بازی های سال های اخیر بودن. حالا نمی دونم خوشحالی شما از چیه ( کلا مشکل از جای دیگه است انگار. این داستان محور شرارت و بچه بازیاتون رو هم برای خودتون نگه دارید لطفا و بیخودی کرایتک رو نبرید زیر سوال)
خیلی استدیو های دیگه هم دچار بحران مالی شدن و از بین رفتن که دلیل های بیشماری میتونه داشته باشه
کسی گفت CE موتور بدیه؟
من که توی پستام ندیدم. این حرف من:
موتوری که فقط خودشون بتونن از پتانسیل کاملش استفاده کنن
مطمئنا شما هم ندیدی ولی چون اون حسین کارش اینه که برای یافتن پشتیبان برای تایید حرفاش به بقیه پیام خصوصی بده، انتظار هم نداشتم ببینی.

کسی کاری نداره کرایتک چندتا بازی ساخته. اصن 1000تا ساخته باشه. موتوری که فقط خودشون بتونن ازش استفاده کنن، به درد خودشون میخوره. این حرف درکش خیلی سخته؟

کرایتک یه زمانی کرایسیس 1 و فارکرای 1 رو ساخت و یادش به خیر. ولی جدیدا رایز و کراسیس 3 رو هم ساخته و جفتشون فاجعه بودن. میدونم نمیخوایین اسم اون 2تا رو بیارین ولی خب واقعیت تلخه. حالا تا صبح اینجا وایسا و بگو کرایسیس گرافیکش واقعیت بود و ... .

و ایضا فکر میکنم این بچه بازیا فقط از باند3-4 نفره شماها بر میاد که طرز ضایع و خیلی عجیبی یه دفعه بعد از پستای من سر و کله-تون پیدا میشه. من نیازی ندارم کرایتک رو زیر سوال ببرم. فعلا که خیلی خودکفا زیر سوال هست با این وضعیت قشنگ و مدیریت منحصر به فردش=;

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or