آیا وضعیت Crytek بحرانی است؟

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
cryengine-3.jpg

حتما اخبار چند روز گذشته پیرامون وضعیت بحرانی Crytek و عدم پرداخت حقوق های کارکنانش را شنیده‌اید, هر چند که در آخر Crytek هرگونه ورشکستگی یا مشکل مالی را رد کرد اما به نظر میرسد اوضاع کمی متفاوت است.

10 نفر از کارکنان سابق و کنونی Crytek در طی گزارشی به صورت ناشناس به Kotaku گفته‌اند که نه تنها Crytek حقوق کارکنان خود را نمیدهد بلکه 100 نفر نیز تاکنون Crytek را ترک گفته‌اند. بازی های مختلفی کنسل شده و نسخه‌ی بعدی عنوان Ryse که در مراحل ابتدایی قرار داشته نیز منتفی شده هر چند که شرکت هنوز به کارکنان قول آینده‌ی بهتری را می‌دهد اما هنوز چک‌های حقوق نقد نمیشوند. یکی دیگر از مشکلات کارکنان عدم رابطه و تعامل نزدیک استدیو‌های مختلف Crytek است.
کارکنان مزبور منشاء مشکلات را تغییر رویه Crytek به سمت بازی‌های Free-to-playای مانند Haunt یا Warfare دانسته که باعث مشکلات مالی عدیده‌ای شده‌اند:
ما به جای اینکه تمرکز خود را برروی هدف و هسته‌ی اصلی شرکت که عرضه موتور گرافیکی و همچنین عناوین خلاقانه برای PC بوده است, بگزاریم مدام به دنبال اهداف مختلف رفتیم و در آخر نیز به نوعی دنباله‌رو شرکت های دیگر شدیم. این عامل تنها باعث خستگی ما و طرفدارنمان شد.
از طرفی در گزارش سایت Kotaku آمده است که چند تن از مهره‌های کلیدی استدیوی Crytek UK نیز از آن جا را ترک کرده اند و این مورد در کنار جدایی سایر کارکنان میتواند تاثیر خود را در عنوان تازه معرفی شده این شرکت یعنی Homefront بگزارد.

1
2

Update:

امروز منبعی معتمد و از کارکنان Crytek Shanghai تایید کرد که Ryse 2 در دست ساخت بوده و همچنین Microsoft نیز به دنبال خرید این ip از Crytek بوده است اما مذاکرات به بن‌بست میرسد. همچنین این منبع تایید کرده است که حقوق‌های آن‌ها پرداخت نشده و به تعویق افتاده است.
از طرفی منبعی دیگر به Eurogamer گفته است که شکست Warface از اصلی‌ترین دلایل این بحران بوده و رشد بیش از حد کارکنان این شرکت, یعنی چیز بین 900 تا 950 کارمند, باعث تشدید اثر ساخت ناموفق Ryse 2 شده است.

حال سوال اصلی این است که آیا Crytek از پس این مشکلات بر می آید؟ گفته‌ها حاکی است حتی ممکن است Crytek به فروش برسد.

منبع

Update 2:

طبق آخرین گزارشات از طرف سایت Kotaku، کارگردان Homefront آقای Zala پروژه را ترک و همچنین مدیر تولید و مدیر استدیو آقایان Harris و Hilton نیز از استدیو رفته‌اند. می‌توان نتیجه گرفت استدیو عملا هیچ مدیریتی ندارد. به استناد گزارش منتشر شده کارکنان هنوز حقوق خود را دریافت نکرده‌اند و وضعیت "برای مدت طولانی" ادامه پیدا کرده است.

منبع

آخرین ویرایش:
آقای عزیز اگه با کسی مشکل داری دلیل نداره این خوشمزه بازیا رو راجب موتوری که بهترین ویزوال را تا حالا تحویل داده اینجوری نمایش بدی. کرایتک هر چی باشه دو تا بازی شاهکار ، دو تا بازی خوب ،یک بازی متوسط تو 10 سال اخیر داشته.
دو بازی فارکرای و کرایسیس 1 بخصوص کرایسیس 1 جزئ تاثیرگذارترین و برترین بازی های سال های اخیر بودن. حالا نمی دونم خوشحالی شما از چیه ( کلا مشکل از جای دیگه است انگار. این داستان محور شرارت و بچه بازیاتون رو هم برای خودتون نگه دارید لطفا و بیخودی کرایتک رو نبرید زیر سوال)
خیلی استدیو های دیگه هم دچار بحران مالی شدن و از بین رفتن که دلیل های بیشماری میتونه داشته باشه

این قسمت bold شده خیلی خوبه که اشغالیی مثل crysis 2 و crysis 3 و ابر شاهکار معروف که باهاش ور شکسته شدن خوب و متوسط میگی :)) کرایتک ویژوالی از موتورش گرفت که فقط خودش هم تونست از موتورش چنین چیزی بگیره پس کار عجیبی نکرده البته کرایتک تونست از cod پیشی بگیره و یکی از پیشگامان fish AI در تاریخ صنعت بازی های ویدویی بشه در مورد level design بازیاشون و base اصلی gameplay بازی شاهکارشون هم صحبتی نشه بهتره. کلا کرایتک بازی نمیسازه یه اشغالی میسازه که خیلی خوشگله. پس زیاد جوگیر نشو کسی از گرافیکشون ایراد نگرفته. متای کراسیس ها : 91 -86-76 واقعا چه شاهکاری درست کرده این کرایتک شما پیشرفت رو به صورت کامل میبینین اینجا.

آخرین ویرایش:
Eunreal Engine به خاطر سبک بودن و راحتی کارباهاش خیلی خیلی بهتراز Cry engine هست. هز چند نمیشه قدرت بالای Cry engine رو نقض کرد.
Crysis 1 یادتونه. وقتی عرضه شد چه غوغایی به پا کرد؟
درسته ولی من که خودم نتونستم تو تنظیمات اخر crysis 1 احرا کنم و به مشکل خوردم ولی حرفی از کیفیتش نیست.
ولی crysis افتش از کنسولیزه شدن crysis شروع شد و افت بیشترشم از crysis 3 بود و داره همین جوری روند نزولیش به سقوط طی میکنه .

این قسمت bold شده خیلی خوبه که اشغالیی مثل crysis 2 و crysis 3 و ابر شاهکار معروف که باهاش ور شکسته شدن خوب و متوسط میگی :)) کرایتک ویژوالی از موتورش گرفت که فقط خودش هم تونست از موتورش چنین چیزی بگیره پس کار عجیبی نکرده البته کرایتک تونست از cod پیشی بگیره و یکی از پیشگامان fish AI در تاریخ صنعت بازی های ویدویی بشه در مورد level design بازیاشون و base اصلی gameplay بازی شاهکارشون هم صحبتی نشه بهتره. کلا کرایتک بازی نمیسازه یه اشغالی میسازه که خیلی خوشگله. پس زیاد جوگیر نشو کسی از گرافیکشون ایراد نگرفته. متای کراسیس ها : 91 -86-76 واقعا چه شاهکاری درست کرده این کرایتک شما پیشرفت رو به صورت کامل میبینین اینجا.
استدلال جدید:
اعداد رو از چپ به راست میخونن پس کرایسیس پیشرفت کرده>:d:|

توهین به همدیگه نکنید.

مشکل داری، برو دکتر، مزخرف نگو و .. توهین غیر مستقیم بدتر از توهین مستقیم ِ !

خیلی دارم سعی می کنم قفل نکنم تاپیک رو و بزارم بحثتون ادامه پیدا کنه اما انگار بعضی ها فقط تیکه پروندن رو از بحث کردن بلدن.

استدلال جدید:
اعداد رو از چپ به راست میخونن پس کرایسیس پیشرفت کرده>:d:|
دروغ که نگفته
کراسیس هر شماره بدتر از نسخه قبلش بود.
فقط شماره 1 و Warhead عالی بودن

البته اوج شکوفایی Crytek بازی FarCry 1 واسه PC بود. هیچ وقت FarCry 1 رو فراموش نکنید.

اقا کرایتک بسته بشه زودتر یه سری راحت بشن.
86 و 76 شده آشغال!!!
من نمی دونم دیگه چی باید گفت.
این که کرایسیس 2 یا 3 کلا بازی بیخودی هستند صرفا نظر شخصی شماست و اگرنه با هیچ المانی گفته هات درست در نمی یاد
پست قبلی که پاک شد. ولی منظورم ا م رو گفتم . احساس میکنم این مشکل بعضی دوستان با کرایتک بیشتر به تسویه حساب های شخصی سایت مربوط میشه تا خود کرایتک

کرایسیس 2و 3 آشغاله !!!!! 86 و 76 میشه اشغال درسته !!! ( شما با بازی های بالای 90 خوش باش)
نکنه شما به دریایی از بازی های شاهکار دسترسی داری که حالا اینا شدند اشغال !!

عزیز وقتی بازی از ریشه خودش دور شده ، بازی که نسخه اولش نمونه عالی شوتر سند باکس بوده (گرچه نسخه 1 هم هوش مصنوعی در حد پشمک بود ) در نسخه بعدی به محیط خطی و بسته NY ختم میشه احتمالا باید بهش بگیم بازی با کیفیت و عالی؟ Crysis 3 هر چی بود از نسخه دوم بنظرم بهتر بود و راه دیگه ای هم برای بازگشت به اصالت و کیفیت نسخه 1 وجود نداشت
مشکل اصلی که Crytek رو به این وضعیت انداخته کنسولیزه شدن و ورود به حیطه هایی مثل سبک MOBA ، F2P هست که در اون هیچ تخصصی نداره ، در ضمن بازی حتی Crysis 1 هم مشکل روایت داستان و هوش مصنوعی داشت اگرچه گیمپلی بازی و آزادی عمل فوق العاده ای بعنوان یک شوتر داشت. واقعا Crytek نمیتونست سطح جزئیات نسخه اول رو در نسخه های بعدی با توجه به انتشار برای کنسولهای نسل هفت اعمال کنه :)
به شخصه اصلا متاپرست نیستم و بازیهای متا 70 و 60 ی زیادی بودند که لذت بردم اما اصلا نمیتونم تحمل کنم که کسی 60 % بازی رو گرافیک بدونه

آخرین ویرایش:
رسیدن از متای 91 به 76 اتفاقی نیست واقعا باید سعی کنی که بتونی به یه ip چنین گندی بزنی که کرایتک تونسته با افتخار کامل. ip که از 91 برسه به 76 اسمش رو میزارن شاهکار =)) کرایتک اگه بلد بود بازی بسازه الان وضعش این نبود. far cry الان دست کرایتک بود هنوز معلوم نبود چه بلایی سرش امده بود.

عزیز وقتی بازی از ریشه خودش دور شده ، بازی که نسخه اولش نمونه عالی شوتر سند باکس بوده (گرچه نسخه 1 هم هوش مصنوعی در حد پشمک بود ) در نسخه بعدی به محیط خطی و بسته NY ختم میشه احتمالا باید بهش بگیم بازی با کیفیت و عالی؟ Crysis 3 هر چی بود از نسخه دوم بنظرم بهتر بود و راه دیگه ای هم برای بازگشت به اصالت و کیفیت نسخه 1 وجود نداشت
مشکل اصلی که Crytek رو به این وضعیت انداخته کنسولیزه شدن و ورود به حیطه هایی مثل سبک MOBA ، F2P هست که در اون هیچ تخصصی نداره ، در ضمن بازی حتی Crysis 1 هم مشکل روایت داستان و هوش مصنوعی داشت اگرچه گیمپلی بازی و آزادی عمل فوق العاده ای بعنوان یک شوتر داشت. واقعا Crytek نمیتونست سطح جزئیات نسخه اول رو در نسخه های بعدی با توجه به انتشار برای کنسولهای نسل هفت اعمال کنه :)
به شخصه اصلا متاپرست نیستم و بازیهای متا 70 و 60 ی زیادی بودند که لذت بردم اما اصلا نمیتونم تحمل کنم که کسی 60 % بازی رو گرافیک بدونه

منم میدونم از ریشه هاش دور شده و پیشرفت نکرده. ولی 70 % بازی های اول شخص فعلی حتی به کرایسیس 3 هم نزدیک هم نمیشن از نظر خوش ساختی .ولی اینکه بگیم یه بازی اشغال بود و ... خیلی غیر منطقی هست وقتی متا اسکور و خود بازی کاملا یه چیز دیگه رو میگه. همین چند روز پیش مجددا کرایسیس 3 رو تموم کردم ( به دور از هیاهو و هایپ های ابتدایی) واقعا بازی بدی یا متوسطی نبود .
یکی از مشکل کرایسیس دقیقا مقایسه با نسخه اول هست که همه جوره غیر قابل دسترسه.
ولی ترول دوستان و خوشحالی از این وضعیت توسط یه سری از دوستان برای من قابل درک نیست

آخرین ویرایش:
منم میدونم از ریشه هاش دور شده و پیشرفت نکرده.
ولی اینکه بگیم یه بازی اشغال بود و ... خیلی غیر منطقی هست وقتی متا اسکور و خود بازی کاملا یه چیز دیگه رو میگه. همین چند روز پیش مجددا کرایسیس 3 رو تموم کردم ( به دور از هیاهو و هایپ های ابتدایی) واقعا بازی بدی یا متوسطی نبود .
یکی از مشکل کرایسیس دقیقا مقایسه با نسخه اول هست که همه جوره غیر قابل دسترسه.
ولی ترول دوستان و خوشحالی از این وضعیت توسط یه سری از دوستان برای من قابل درک نیست

كرايتك هر استوديويي نيست كه متاي 76 واسش قابل تحمل باشه(چه از لحاظ منتقدا و چه تجاري)
دقيقا مثل اين ميمونه كه فردا آنچارتد ٤ منتشر بشه و متاش بشه 75 و بگيم بازي بدي نيس :d
مقايسه كرايسيس با شماره هاي قبلشم عاديه چون داره يه ادامه رو يدك مي كشه

New IP شونم كه اونهمه روش مانور داده بودن شده 70......بماند f2p هاشون هم كه درست و حسابي سود نداشته

+

در نتيجه اين عملكرد واسه استوديوي بزرگ و پرادعايي مثه كرايتك يه شكست (ولي اره شايد واسه يه استديوي معمولي بدك نباشه;)))
مثلا همين فردا halflife 3 بياد و متاش بشه ٨٠ من ميگم شكست و خورده و آشغال شده چون انتظار از اين بازي خيلي فراتر از بازيهايي هستش كه متاي ٨٠ براشون عاديه

.

آخرین ویرایش:
كرايتك هر استوديويي نيست كه متاي 76 واسش قابل تحمل باشه(چه از لحاظ منتقدا و چه تجاري)
دقيقا مثل اين ميمونه كه فردا آنچارتد ٤ منتشر بشه و متاش بشه 75 و بگيم بازي بدي نيس :d
مقايسه كرايسيس با شماره هاي قبلشم عاديه چون داره يه ادامه رو يدك مي كشه

New IP شونم كه اونهمه روش مانور داده بودن شده 70......بماند f2p هاشون هم كه درست و حسابي سود نداشته

+

در نتيجه اين عملكرد واسه استوديوي بزرگ و پرادعايي مثه كرايتك يه شكست (ولي اره شايد واسه يه استديوي معمولي بدك نباشه;)))
مثلا همين فردا halflife 3 بياد و متاش بشه ٨٠ من ميگم شكست و خورده و آشغال شده چون انتظار از اين بازي خيلي فراتر از بازيهايي هستش كه متاي ٨٠ براشون عاديه

.

به هر حال شما هر جوری می تونید برای خودتون استدلال کنید وقتی یه بازی متا ، نقد و عملکردش بد و ضعیف نیست . نمیشه بهش گفت ضعیف و اشغال ...
و اینکه عملکرد کرایتک سیر نزولی داشته پس دیگه بازی که متاش 76 تا 86 بشه اشغاله چون مال کرایتکه و بقیه بازی ها بهترن چون مال کرایتک نیستند واقعا غیر منطقی هست به نظرم
امیدورام هاف لایف اگه عرضه بشه متا بالای 80 بشه که اونم یهو اشغال نشه توسط شما

به هر حال شما هر جوری می تونید برای خودتون استدلال کنید وقتی یه بازی متا ، نقد و عملکردش بد و ضعیف نیست . نمیشه بهش گفت ضعیف و اشغال ...
و اینکه عملکرد کرایتک سیر نزولی داشته پس دیگه بازی که متاش 76 تا 86 بشه اشغاله چون مال کرایتکه و بقیه بازی ها بهترن چون مال کرایتک نیستند واقعا غیر منطقی هست به نظرم
امیدورام هاف لایف اگه عرضه بشه متا بالای 80 بشه که اونم یهو اشغال نشه توسط شما
چیش غیر منطقیه ؟ سیاست های خود کرایتک داره خودش نابود میکنه ی ip خوش ساخت مثل crysis از متا 91 رسوندن به 76 و تبدیلش کردن به ی بازی متوسط . اینا خودشون بدشون نمیومد از crydis ی چیزی مثل call of duty درست کنن و سالیانه بدن بیرون ولی بعد از متا و عملکرد ضعیف crysis 3 توی فروش فهمیدن که این خبرا نیست حتی نمرات ضعیف میتونه واقعا تاثیر بزاره روی ی ip همین طور که روی cod ghost هم تاثیر گذاشته بود نسبت به نسخه های قبلی cod . ولی کلا اینا دوست داشتن crysis ی ip مثل cod بکنن
از کنارش سود فراوون سرازیر سه واسشون
به قول دوستان وقتی خود یرلی میگه 60 درصد بازی گرافیک هست دیگه ادم چی بگه ؟ :|

خیلی بده که بخاطر بچه بازی ها و مشکلتون با کاربرهای دیگه و چه میدونم سه برادر و از این حرف ها، میای به یه بازی که کلی طرفدار داره توهین میکنی!
شما خودت داری میگی بازی متاش 86 شده، این متا بده؟ چرا آخه توهین میکنی؟ یا بازی ای که متای 76 داره، بعنوان مثال الان شما بری تو یه تاپیک که در مورد بازی ای مثل بیاند با متای 70 هست بگی این بازی بده (حالا آشغال هم نه، فقط بد) حداقل 30 بار پستت نقل میشه و هر چی که انتظارشو نداشته باشی بهت نسبت داده میشه چرا چون اون بازی طرفدار داره، حالا متاش هفتاد هست که باشه!
حالا اینجا شما میای به بازی ای که متای 86 داره میگی آشغال انتظار داری منی که این بازی رو دوست دارم چطور جوابتو بدم؟ خوب خودت شعور داشته باش دیگه ....
در مورد قسمت های دیگه هم قضاوت نمیکنم، اما اگر منبعی هم باشه بد نمیشه، مثل هوش fish AI و در حد کود و ....
تو این تاپیک اگر همین الان یکی بیاد به کرایتک و کرای انجین و طرفدار هاش و ... فحش ناموسی هم بده حداقل 5 تا لایک میخوره، چون در هر حال یه چیزی بر ضد اون سه برادر ارسال کرده و ... کلا این باند بازیا و تشکر های صد تا یه غاز و اینها باعث نمیشه که ارزش پستتون بالا بره بلکه برعکس ....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or