آیا وضعیت Crytek بحرانی است؟

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
cryengine-3.jpg

حتما اخبار چند روز گذشته پیرامون وضعیت بحرانی Crytek و عدم پرداخت حقوق های کارکنانش را شنیده‌اید, هر چند که در آخر Crytek هرگونه ورشکستگی یا مشکل مالی را رد کرد اما به نظر میرسد اوضاع کمی متفاوت است.

10 نفر از کارکنان سابق و کنونی Crytek در طی گزارشی به صورت ناشناس به Kotaku گفته‌اند که نه تنها Crytek حقوق کارکنان خود را نمیدهد بلکه 100 نفر نیز تاکنون Crytek را ترک گفته‌اند. بازی های مختلفی کنسل شده و نسخه‌ی بعدی عنوان Ryse که در مراحل ابتدایی قرار داشته نیز منتفی شده هر چند که شرکت هنوز به کارکنان قول آینده‌ی بهتری را می‌دهد اما هنوز چک‌های حقوق نقد نمیشوند. یکی دیگر از مشکلات کارکنان عدم رابطه و تعامل نزدیک استدیو‌های مختلف Crytek است.
کارکنان مزبور منشاء مشکلات را تغییر رویه Crytek به سمت بازی‌های Free-to-playای مانند Haunt یا Warfare دانسته که باعث مشکلات مالی عدیده‌ای شده‌اند:
ما به جای اینکه تمرکز خود را برروی هدف و هسته‌ی اصلی شرکت که عرضه موتور گرافیکی و همچنین عناوین خلاقانه برای PC بوده است, بگزاریم مدام به دنبال اهداف مختلف رفتیم و در آخر نیز به نوعی دنباله‌رو شرکت های دیگر شدیم. این عامل تنها باعث خستگی ما و طرفدارنمان شد.
از طرفی در گزارش سایت Kotaku آمده است که چند تن از مهره‌های کلیدی استدیوی Crytek UK نیز از آن جا را ترک کرده اند و این مورد در کنار جدایی سایر کارکنان میتواند تاثیر خود را در عنوان تازه معرفی شده این شرکت یعنی Homefront بگزارد.

1
2

Update:

امروز منبعی معتمد و از کارکنان Crytek Shanghai تایید کرد که Ryse 2 در دست ساخت بوده و همچنین Microsoft نیز به دنبال خرید این ip از Crytek بوده است اما مذاکرات به بن‌بست میرسد. همچنین این منبع تایید کرده است که حقوق‌های آن‌ها پرداخت نشده و به تعویق افتاده است.
از طرفی منبعی دیگر به Eurogamer گفته است که شکست Warface از اصلی‌ترین دلایل این بحران بوده و رشد بیش از حد کارکنان این شرکت, یعنی چیز بین 900 تا 950 کارمند, باعث تشدید اثر ساخت ناموفق Ryse 2 شده است.

حال سوال اصلی این است که آیا Crytek از پس این مشکلات بر می آید؟ گفته‌ها حاکی است حتی ممکن است Crytek به فروش برسد.

منبع

Update 2:

طبق آخرین گزارشات از طرف سایت Kotaku، کارگردان Homefront آقای Zala پروژه را ترک و همچنین مدیر تولید و مدیر استدیو آقایان Harris و Hilton نیز از استدیو رفته‌اند. می‌توان نتیجه گرفت استدیو عملا هیچ مدیریتی ندارد. به استناد گزارش منتشر شده کارکنان هنوز حقوق خود را دریافت نکرده‌اند و وضعیت "برای مدت طولانی" ادامه پیدا کرده است.

منبع

آخرین ویرایش:
نباید رو دیوار کسی که کنسولیزه شده یادگاری می نوشتی خب. :))

دوباره یه چیزی مد شد.
این همه کنسول ساز خوب داریم. ورشکستگی یه شرکت بی استعداد و خود بزرگ بین چه ربطی به کنسول و بازیهاش داره؟
کلا کرایتک از اولش چیز خاصی نداشت. مدیا بزرگش کرد. یه بازی با گرافیک ساخت. اسمشو گراشتن انقلاب صنعت گیم!! خودشم واقعا فکر کرد انقلاب کرده، یهو زد به فروختن انجین و استخدام 800 نفر عقب مونده ذهنی که چهار خط دیالوگ واسه بازیهاشون نمیتونن بنویسن.
من فقط موندم این 800 نفر دقیقا چیکار میکردن. فکر کنم اونجا pc ها رو شبکه کردن دارن کال آف میزنن.

دوباره یه چیزی مد شد.
این همه کنسول ساز خوب داریم. ورشکستگی یه شرکت بی استعداد و خود بزرگ بین چه ربطی به کنسول و بازیهاش داره؟
کلا کرایتک از اولش چیز خاصی نداشت. مدیا بزرگش کرد. یه بازی با گرافیک ساخت. اسمشو گراشتن انقلاب صنعت گیم!! خودشم واقعا فکر کرد انقلاب کرده، یهو زد به فروختن انجین و استخدام 800 نفر عقب مونده ذهنی که چهار خط دیالوگ واسه بازیهاشون نمیتونن بنویسن.
من فقط موندم این 800 نفر دقیقا چیکار میکردن. فکر کنم اونجا pc ها رو شبکه کردن دارن کال آف میزنن.

هه
كاش كال اف ميزدن
حد اقل يكم از گيمپلي حاليشون ميشد
به نظر شخصي من گيمپلي بازي هاي كال اف خيلي جذاب و عالي و متنوعه نسبت به كرايسيس
همونقدر كه بي اف ٤ از كال اف گوست بهتره
كال اف گوستم از كرايسيس بهتره

Sent from my iPhone using Tapatalk

هه
كاش كال اف ميزدن
حد اقل يكم از گيمپلي حاليشون ميشد
به نظر شخصي من گيمپلي بازي هاي كال اف خيلي جذاب و عالي و متنوعه نسبت به كرايسيس
همونقدر كه بي اف ٤ از كال اف گوست بهتره
كال اف گوستم از كرايسيس بهتره

Sent from my iPhone using Tapatalk
درسته هر دو اول شخص شوتر هستن
ولی درهیچ مسیری نمیشه اینارو مشترک دونست

کال آو یه اکشن خیلی تند و مداومه
کرایسیس یه اکشن مقطعی و ملایم تر

کال آو مستقیمه، کرایسیس فضای باز

کال آو بکش برو جلو، کرایسیس استراتژیک تره

و خیلی فاکتور های دیگه
دانش اینها کافیه از گیم پلی، گیمر ها سلایقشون کشیده به کال آو ;)

بابا بحرانیم نبود از بس گفتید بحرانی شده شد از آخر.:دی خدا کنه اگه کسی می‌خره شرکتو Crysis رو انحصاری کنسول‌ها نکنه که بدجوری می‌خوره تو پر PC باز ها.

نباید رو دیوار کسی که کنسولیزه شده یادگاری می نوشتی خب. :))
LOL
نه اینکه بازی هاش رو PC فروش نجومی داشت . همین 2 تا بازی واسه کنسول رو نمیزد 4 سال پیش درش گل گرفته میشد
crysis 2 اولین بازی که واسه کنسول دادن نسخه کنسولی نزدیک به 2 برار pc فروخت . و همینطور crysis 3 .
حالا چه طور با کنسولیزه شدن ورشکست شدن ؟ الان یعنی بلیزارد واسه کنسول بازی میزنه ورشکست میشه؟
جالبه همیشه فروش بازی رو کنسول تضمین شدست انقدر که اصلا تو یه بازی مولتی فروش نسخه pc قابل مقایسه نیست .

آخرین ویرایش:
دوباره یه چیزی مد شد.
89
91
بی استعداد؟:lol:

- - -ویرایش - - -

LOL
نه اینکه بازی هاش رو PC فروش نجومی داشت . همین 2 تا بازی واسه کنسول رو نمیزد 4 سال پیش درش گل گرفته میشد
crysis 2 اولین بازی که واسه کنسول دادن نسخه کنسولی نزدیک به 2 برار pc فروخت . و همینطور crysis 3 .
حالا چه طور با کنسولیزه شدن ورشکست شدن ؟ الان یعنی بلیزارد واسه کنسول بازی میزنه ورشکست میشه؟
جالبه همیشه فروش بازی رو کنسول تضمین شدست انقدر که اصلا تو یه بازی مولتی فروش نسخه pc قابل مقایسه نیست .
Crysis 1 تا 2010 حدود 3 میلیون فروش کرده، نجومی نیست؟:lol:
Crysis: Warhead حدود 1.5 میلیون فروش کرده، واسه یه Expansion Pack نجومی نیست؟:lol:
Far Cry 1 تو 4 ماهه اول 730 هزار نسخه فروش کرده، بده؟
حرفایی که میزنید رو به مرغ پخته بگی بندری میزنه:))

89
Crysis 1 تا 2010 حدود 3 میلیون فروش کرده، نجومی نیست؟:lol:
Crysis: Warhead حدود 1.5 میلیون فروش کرده، واسه یه Expansion Pack نجومی نیست؟:lol:
Far Cry 1 تو 4 ماهه اول 730 هزار نسخه فروش کرده، بده؟
حرفایی که میزنید رو به مرغ پخته بگی بندری میزنه:))

اصلا crysis 1 ده میلیون فروخت . دارم میگم crysis 2 و 3 نسخه کنسولی 2 برار pc فروخت . در همچین شرایطی
کنسولیزه شدن چه ربطی به ورشکست شدنشون داشته ؟؟!!!!

کلا کرایتک از اولش چیز خاصی نداشت. مدیا بزرگش کرد. یه بازی با گرافیک ساخت. اسمشو گراشتن انقلاب صنعت گیم!! .

Crysis 1 و Crysis Warhead دو تا از بهترین بازیهای FPS چند سال اخیر بودن هم از نظر گرافیکی و هم از نظر گیم پلی و جذابیت. حتی امتیازاشونم خوبه که میتونی بری تو metacritic ببینی. حالا اگه تو قبول نداری دیگه مشکل خودته...

LOL

لااقل اگه همون 4 سال پیش درش گل گرفته می شد با یه خاطره ی خوش از یه بازیساز درجه یک کنار می رفت نه الان که 3-4 تا بازیه که کنسولی و خراب کرده.

در مورد بلیزارد هم:

اولا اگه دقت کنی میبینی که هنوز هم حداقل 2-3 تا بازی انحصاری رو PC داره

دوما کسی نگفت هر شرکتی که کنسولیزه می شه خراب میشه (اکثرا خراب میکنن ولی نه همه). بعضی سازنده ها برای همه ی پلتفرمها بازی میسازن ولی برای هر پلتفرم به نسبت ظرفیتها و توانش میسازن ولی کرایتک نتونست این کار رو بکنه و گند زد به سری کرایسیس...

همیشه فروش بازی رو کنسول تضمین شدست

این حرفتم که خوراکه امضا گذاشتنه, حیف که من این کاره نیستم :))

اصلا crysis 1 ده میلیون فروخت . دارم میگم crysis 2 و 3 نسخه کنسولی 2 برار pc فروخت . در همچین شرایطی
کنسولیزه شدن چه ربطی به ورشکست شدنشون داشته ؟؟!!!!

خب وقتی crysis 2 و 3 اومدن کنسولیزه شدن, انتظار داری PC گیمرها بیان بازی رو بخرن. شرمنده ولی PC گیمر فقط بازی خوب رو میخره...

خب وقتی crysis 2 و 3 اومدن کنسولیزه شدن, انتظار داری PC گیمرها بیان بازی رو بخرن. شرمنده ولی PC گیمر فقط بازی خوب رو میخره...

دیدم کرایسیس 1 انقدر خوب بود چقدر خریدینش . همین diablo اگه انلاین نبود رکورد کرایسس رو هم تو پریت میزد

جواتی هم که بدجوری جوش اورده بود !!! :d
Cevat Yerli stated during an interview with PC Play in April 2008 that he was disappointed to see the game leading the charts in piracy and because of that his studio would not produce any more PC exclusives, as he believed a game such as Crysis would sell four to five times more copies if it was released on consoles
crysis was indeed one of the most pirated PC games of the year
:))

این حرفتم که خوراکه امضا گذاشتنه, حیف که من این کاره نیستم
yahoo_21.gif
منظورم تو بازی های مولتی پلتفورم بود . اگر دیگه اینو هم قبول نداری پس معلومه کلا تو باغ نیستی

کسی که خودشو زده به خواب رو نمیشه بیدار کرد، طرف انتظار داره 1 پلتفرم از مجموع 2 تا پلتفرم بیشتر بفروشه:))
شما خوابی مثل اینکه . هر کدوم از پلتفورم ها 2 برابر PC فروختن .

آخرین ویرایش:
کسی که خودشو زده به خواب رو نمیشه بیدار کرد، طرف انتظار داره 1 پلتفرم از مجموع 2 تا پلتفرم بیشتر بفروشه:))
اگه ایشون خودشو به خواب زده ..وضعیت شما بدتره که با چشم باز حقیقتا رو قبول نمیکنی
همیشه به علایق و دیدگاه های دیگران احترام بزارید و نه اونی که فقط خودتون دوست دارید رو تحمیل کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or