شایعه آیا این صدای پای Fallout جدید است؟

Fire Light

کاربر سایت
65f2ecd2900b.jpg

این خبر شاید برای بعضی‌ها از عرضه دو کنسول جدید هم هیجان انگیزتر باشد. Zenimax Media یک وب سایت جدید به ثبت رساند است و احتمال می‌رود مربوط به Fallout جدید باشد.
نام این وب سایت TheSurvivor2299.com است که با یک کد و شمارش معکوس آن هم با فونت مخصوص سری Fallout آمیخته شده است. معنی این کد که با بوق های مخصوصی به گوشتان می‌خورد تاریخ 12.11.13 را نشان می‌دهد.
باید منتظر ماند دید آیا معرفی Fallout جدید نمایش دو کنسول را کم رنگ خواهد کرد یا نه!

سایتش آپدیت کرد:
There is a chance that this is a hoax.

دوباره آپدیت شد!!
جدید!

این آهنگ هم که توی ردیت لیک شده، به طرز فجیعی شبیه موزیکی هست که انتظار میره توی یه تیزر FO4 استفاده شه، اگه تونستید گوش کنید از اول تا آخرش رو، مطمئنم شما هم می تونید تصور کنید که از این به همراه یه ویدیو که مثلا اولش یه رادیو نشون میده بعد دوربین میاد بالا کم کم فضای post apocalyptic معلوم میشه، استفاده بشه. حتی متن آهنگ هم جوره با بازی! من دیگه تقریبا مطمئنم FO4 در راهه حالا ببینید کی بهتون گفتم!

http://puu.sh/5q8L3.mp3

آپدیت:

خوب سایت آپدیت شد و دو کد جدید پس رمزگشایی و ... ( که اگه خواستید بخونید جالبه مراحل رمزگشایی!) در دسترس عموم قرار گرفتن!

The quabbin reservoir is seven zero four two two nine nine

one two two seven two zero one three || one one two five two zero one three

خب منهای quabbin reservoir که بزرگترین منبع آب در commonwealth شناخته میشه و اشاره ی مستقیمی باز به بوستون داره! دو تا تاریخ هم توی این رمز دوم به چشم می خوره :
11/25/2013 و 12/27/2013

یه تاریخ که فرداست! تاریخ دوم ولی معلوم نیست چه زمانی رو نشون میده، یه تیزر؟ معرفی؟ بالاخره یه چیزی است!

آخرین ویرایش:
آپدیت: (توی خود منبع)
We've been alerted that the WhoIs profile does not line up exactly with other Bethesda-owned websites. Previous websites, like Bethblog.com, were registered by Corporate Domains, Inc. TheSurvivor2299 was registered through GoDaddy. There is a chance that this is a hoax
شانس شایعه بودن رفت بالا متاسفانه :d

صدای پای ـه چلوکباب است :-" :d

:( There is a chance that this is a hoax
1. کامیار زودتر اومد گفت :دی
2. ما خیلی وقته آماده ی VGAــیم :دی
3. هفته ای یه بار شایعه اش میاد ! :دی هفته ای که شایعه اش نیاد هفته نیست :دی
فک کنم شایعه باشه !!
اخه تیم بیتثدا که به شدت مشغول کارو روی The Elder Scroll Online هه
نه عزیز من اون استودیو Zenimax Online Studios میباشد ! :دی
تاد هاوارد و تیمش (Bethesda Game Studios) دارن از اوایل 2012 راس راس برا خودشون میچرخن /:)

ما که نصف جون شدیم یک دونه fallout دیگه معرفی کنند بابا ول کنید این ایلدر اسکرول بچسبید یک دونه fallout بسازید با گرافیک بالا ملت حال کنن !
خداییش بازی باحال تر از سری fallout ندیدم

دوباره آپدیت شد. باز هم احتمال شایعه بودن بالاتر رفت

Update #2: More evidence suggesting that this website is a hoax has emerged. The domain resolves to a hosting company in Poland. The chances of Bethesda using a host outside of the United States are slim (as you can see on the BethBlog track-back here). Credit goes to Redditor xamphear for the trackback tip off

حالا چرا لهستان !؟ /:) اونجا شرکتی هست مگه !؟ :-/ :دی
Chris Avellone یه مصاحبه کرده بود گفته بود خیلی دوست دارن (Obsidian) یه Fallout دیگه بعد از New Vegas بسازن که یا همچنان غرب آمریکا باشه یا تو لهستان ، باز هم چرا لهستان /:)
and maybe some locations outside of the US. Fans are curious to know about the Fallout universe outside of the US, especially Russian and Polish games

حالا این ها چه ربطی به هم دارن !؟ :-? جواب ساده است : هیچی :bighug: :دی همینجوری گفتم :-"

در هر صورت منتظر معرفی غریب الوقوع GOTY در VGA باشید ;;) :دی ظاهراً هم دیگه معرفی بازی هاشون رو میخوان تو VGA انجام بدن نه توسط GI ! :دی

نمیشه تیم تاد هاوارد و ابسیدین با هم جمع بشند، یک FallOut عالی‌تر از عالی بسازند. :-/
اونجوری دیگه فکر کنم میشه بهترین بازی تاریخ رو ساخت :-/ :دی موتور هم که جان کارمک میرسونه :دی

تا اونجایی که من میدونم بچه های Obsidian پایه هر گونه همکاری بر سر Fallout هستن ! :-" :دی

حالا چرا لهستان !؟ /:) اونجا شرکتی هست مگه !؟ :-/ :دی
Chris Avellone یه مصاحبه کرده بود گفته بود خیلی دوست دارن (Obsidian) یه Fallout دیگه بعد از New Vegas بسازن که یا همچنان غرب آمریکا باشه یا تو لهستان ، باز هم چرا لهستان /:)

حالا این ها چه ربطی به هم دارن !؟ :-? جواب ساده است : هیچی :bighug: :دی همینجوری گفتم :-"

در هر صورت منتظر معرفی غریب الوقوع GOTY در VGA باشید ;;) :دی ظاهراً هم دیگه معرفی بازی هاشون رو میخوان تو VGA انجام بدن نه توسط GI ! :دی
کبابو باید بدی من چون اول گفتم!:d
ولی در کل امیدوارم هر فال آوتی میسازن کاملا با نیو وگاس فاصله داشته باشه :|

اونجوری دیگه فکر کنم میشه بهترین بازی تاریخ رو ساخت :-/ :دی موتور هم که جان کارمک میرسونه :دی

تا اونجایی که من میدونم بچه های Obsidian پایه هر گونه همکاری بر سر Fallout هستن ! :-" :دی

اگر می‌شد...8->

اشتباه نکنم اکثر اعضاش برای Black Isle هستند خوب. کلا Lore فال‌اوت رو اینا درست کردند. فال‌اوت حکم محبوب‌ترین بچه‌اشون رو داره :d

- - -ویرایش - - -

چرا دوست عزیز؟
من خودم هم بخاطر مسائل تکنینکی‌اش زیاد ازش خوشم نیومد ولی جدای از گرافیک و اینها، اثر RPG خیلی عالی ـه

:| :دی من که گفتم خودم خیلی وقته منتظره VGA ام :دی
نه کاملاً :دی NV یه سری برتری ها نسبت به 3 داشت ، مثل پایان‌هاش و تو RPGـیش :دی
اشتباه نکنم اکثر اعضاش برای Black Isle هستند خوب. کلا Lore فال‌اوت رو اینا درست کردند. فال‌اوت حکم محبوب‌ترین بچه‌اشون رو داره :d
اشتباه نمیکنی :دی تازه Tim Cain پدر و خالق Fallout هم فکر کنم از 2012 (بعد از ساخت NV) اومده پیششون :دی
معمولأ صدا از دست میاد ولی اینبار انگار از پا میاد:-" :biggrin1:
صدای پا نشنیدی تا حالا !؟ :-/ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or