آيا درجات esrbبراي شما اهميت دارد.

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها ميخواستم بدونم وقتي بازي ميخريد واقعا به درجه سني اون توجه ميكنيد يا نه.
من خودم به شخسه هيچ وقت توجه نميكردم چون اون موقها كه ما بچه بوديم زيادي منبع اطلاع رساني نبود در مورد بازي و اگه الان بخوايد براي برادر يا خواهر كوچكتر خود بازي تهيه كنيد با توجه به اطلاعات و درجات esrbاين بازي رو ميخريد؟؟؟

نباید به درجه بندی نگاه کرد تو کشور ما با این اوضاع و احوال دزدی و دانلود بازی داغون که خودشون (آقایون بازی دزد:-") براش پک طراحی می کنن یه درجه بندی هم میزنن تنگش !!:confused: پس هر چی به هر چی البته اوضاع جدیدا بهتر شده ولی بازم همون آش و همون کاسه !!!/:)

من میرم تو مغازه اگه بازی خوب بود از پکش خوشم اومد می خرم اگه نه می گم درجه بندیش ماله من نیست!!!:-"
در ضمن یادتون رفت باید واسه دانته دویل می کرای 3 و رایدن متال گیر 2 ( اونجا که ل خ ت ش می کنن 9 لباس بزارن البته لباس شخصیت های مورتال کامبت یادتون نره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:biggrin1::cool:

کلاً درجه بندی ها مسخرست.
برای pes 2008 دادن +3 ولی برای فیفا دادن +7!!!!!!!!!!:confused:
مگه تو فیفا کتک کاری هم داره ما نمی دونیم...!!؟؟:laughing:

اصلا برام اهمیت نداره
میخواد بازی رو درجه اخر خشنی یا مصرف قرص هرچی میخواد درجه بزنه برام اصلا اهمیت نداره
بعضی از درجاتش الکیه
برای بازی TNA IMPACT که خون نداره همون T رو داده برای SVR 2008 که خون داره هم زده T
خودشونم میدونن فایده نداره الکی درجه میزنن

موافقم.مثلا پسر خاله ی 6 ساله ی من RE4 و hitman 3 & 4 رو تموم کرده!!!:evil:
مطمنی 6 سالشه !!!! یا روغنشو زیاد کردی:biggrin1:
esrb به نظر تو ایران هیچ اهمیتی نداره و فروشنده های ما هم فقط دنبال پول طرف هستن نه سن طرف !!!
اینجا هر کی از هر چی خوشش بیاد اونو میخره کسی هم جلوشو نمیگیره !!!(این انجمن بازیهای رایانه ای هم که کشک)

اولا درجه بندی درست رو از روی جلد بازی ها (البته تو ایران!) نمیشه تشخیص داد باید از خود سایت ESRB تشخیص بدید و دوما حالا اگه شما 15 ساله هستید و میخواید یه بازی که درجه M داره رو بازی کنید مشکل چندان بزرگی پیش نمیاد (البته بجز بعضی بازی های خاص!) ولی بنظر من اگه یه نفر که 10 سالشه بیاد بشینه یک بازی مثل GOW (هر دو نوعش!) رو بازی کنه 100 درصد تاثیر بدی روش میزاره!

سلام!
اولا درجه بندی درست رو از روی جلد بازی ها (البته تو ایران!) نمیشه تشخیص داد باید از خود سایت ESRB تشخیص بدید و دوما حالا اگه شما 15 ساله هستید و میخواید یه بازی که درجه M داره رو بازی کنید مشکل چندان بزرگی پیش نمیاد (البته بجز بعضی بازی های خاص!) ولی بنظر من اگه یه نفر که 10 سالشه بیاد بشینه یک بازی مثل GOW (هر دو نوعش!) رو بازی کنه 100 درصد تاثیر بدی روش میزاره!

آفرین!
شما درست میگید!
جدی میگم .تمام کسایی که الان اومدن گفتن درجه بندی ESRB الکی 100% بالا ی حده اقل 14 15 سال هستن وگرنه برای خیلی ها که حتی سنشون به 10 نرسیده بازی های MATURE نمیتونه براشون جذاب باشه و ترجیح میدن یک بازی یی که خشونت کمتری داره رو بازی کنن.
=====
بزنم به تخته تو مملکت ما یه 15 ساله از یک +17 ساله ی کشور دیگه بیشتر جنبه داره.(دلیلشم اینه که تو 7 سالگی PS1 میخره RE بازی میکنه)
بره همین میگن ESRB چرت و پرتِ.
==========
ولی در کل خود من به این نتیجه رسیدم که واقعا ESRB تاثیر داره و در بعضی بازی ها خودمم حالم از خشونت زیادش به هم خورده.البته باید گفت که در همه ی بازی ها هم این درجه بندی تاثیر نداره.

هر چند بهتر بود این نظر سنجی می شد ولی به نظر من برای خیلی از بازیها (نه همشون) توجه نکردن بهش هیچ تاثیری منفی ای نداره. خیلی از بازیها رو بیخود Mature بهشون می دن. البته خب برای بعضی از بازیهام برای سن های خیلی پایین باید بهش توجه کرد. (البته به نظر خودم داشتن 13 سال هم برای انجام بیشتر بازی های M کافیه :p)

موافقم.مثلا پسر خاله ی 6 ساله ی من RE4 و hitman 3 & 4 رو تموم کرده!!!:evil:

خب اون رو باید بهش جایزه داد! :biggrin1:

ممکنه برای ما که بازی کن حرفه ای هستیم زیاد مهم نباشه.... ولی برای اون بچه کوچولو که باباش قراره واسش بازی بخره حتما مهمه ... باباش که نمیاد اول یه دست بازی رو بره بعد بده به بچه اش بازی کنه....
البته من کم دیدم روی جلد بازی ها درجه بندی رو بنویسند...
89.gif

esrb-ratings.jpg

من خودم که 19 سالمه زیاد توجه نمیکنم اما برا فامیل و دوستو اشنا ها چرا.به نظر من این درجات باید برای سنین پایین تر بیشتر لحاظ شن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or