آيا درجات esrbبراي شما اهميت دارد.

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها ميخواستم بدونم وقتي بازي ميخريد واقعا به درجه سني اون توجه ميكنيد يا نه.
من خودم به شخسه هيچ وقت توجه نميكردم چون اون موقها كه ما بچه بوديم زيادي منبع اطلاع رساني نبود در مورد بازي و اگه الان بخوايد براي برادر يا خواهر كوچكتر خود بازي تهيه كنيد با توجه به اطلاعات و درجات esrbاين بازي رو ميخريد؟؟؟

من کوچیک بودم و بدون توجه به این درجه ها بازی می کردم.الان دیگه از بازی هایی که بسیار خشونت داره بدم میاد.
به درجه Esrb هم خیلی توجه می کنم.من بازی های 16 سال رو بازی می کنم.اکثر بازی هایی که خشونتشون زیاده و درجه شون M هست رو بازی نمی کنم.

درجه بندی خیلی تاثیر داره ولی کیه که رعایت کنه پسر برادر من صبح تا شب داره suffring یا Resident بازی می کنه ولی هنوز 10 سالشم نشوده تا 100 سال دیگه هم همین طور می مونه:laughing:;)

اخه كي اهميت ميده كجا هست كه وقتي ميري بازي بخري بهت بگه كارت شناسايتو نشون بده ؟ مگه اينجا اروپاست من همه چوره بازي ميكنم ولي بازي كه امتيازش زير 8 باشه تو گيم اسپات اصلا نميخرم:biggrin1:

درود
نگاه ميکنم اگه blood and gore داشت ميخرم!:biggrin1:
:biggrin1:
منم نگاه میکنم اگه ual thems*** داشت میخرم!:biggrin1:
ولی من خودم چندین نفر رو میشناسم که در سن های پایین 7-8 اینا بازی های Rate M مثل Max Payne بازی میکردن و دچار تیک های عصبی بدی شدند و هنوز هم که هنوز بعد از گذشت 4-5 سال مشکل دارن هنوز.
:eek: :confused: :biggrin1: :laughing: .
پدر جان شما برای قلبت ضرر داره یه وقت سکته میزنی ناقص میشی.
:lol:
امتيازش زير 8 باشه تو گيم اسپات اصلا نميخرم
چه جالب. یه زمانی هم من اینطوری بودم :cheesygri.
اب از سر بنده گذشته برای این جور مسائل ولی شدیدا با درجه بندی بازی ها موافقم ;). مثلا داداش رفیقم که 10 سالشه،خوراکش سری GTA و God of War ـه. خب معلومه که قراره از این بشر چی در بیاد.
اما اگر قرار باشه برای کسی بازی بگیرم یا چیزی رو پیشنهاد بدم، نسبت به سن و IQ بازی معرفی میکنم.
ولی چون اینجا اوضاع بل بشو هست نمیشه زیاد کاری کرد. پسر خاله ـه میره مدرسه و بروبچ میرن تو مخش که: برو ببین Doom III چی هست:biggrin1:. حالا اب رو بیار و حوض رو پر کن :-". تا میای بیخیالش کنی، میاد میگه اگر Doom 3 خوب نیست پس..... پس F.E.A.R رو برام گیر بیار/:).
فروشنده های ما هم که دیگه هیچی:mad:. بچه 9 ساله هم بره تو با Condemned بر میگرده بیرون :biggrin1:.
در کل اگر تو جامعه خودمون چنین قانونی رو داشتیم عالی میشد.

پ.ن. اون وقت گیر میدادن میگفتن بازی ها باید ورژن ا س ل ا م ی داشته باشه :biggrin1:. ناریکو باید با چادر چاقچول بیاد تو گود :-" یا بزور تن کریتوس شلوار میکردن. چون داشتن سگ ح ر ا م هست، بازی Okami رو ممنوع میکردن:cheesygri.

اسم doom3,fear,evil4.....رو نیارین که اگه یکی از مسئولین دولتی این تاپیک رو ببینه بازم میره تو تلویزیون و میگه جماعت گیمر(که همه ما میشیم) ادم کشنو خو......اینجور چیزا.:gunner:
اینا هم ادم پیدا نمیکنن گیر بدن به گیمرا گیر میدن ما هم که........:horse:

من که مجبورم برام اهمیت داشته باشه چی بگم :biggrin1:
خوبه چند ماه دیگه 18 سالگی و .......
فکر بد نکنین منظورم اینه می تونم بازی های خشن تر کنم (آره جون عمم....... تو 13 سالگی چه بازی ها که نکردم!!!!)
هرچند با این قیافه ای که من دارم همه می گن 14 سالته فکر کنم 10 سال دیگه فروشنده ها بهم بازی های M و Ao بفروشن
LoLzZ

درود

:eek: :confused: :biggrin1: :laughing: .

:lol:

چه جالب. یه زمانی هم من اینطوری بودم :cheesygri.
اب از سر بنده گذشته برای این جور مسائل ولی شدیدا با درجه بندی بازی ها موافقم ;). مثلا داداش رفیقم که 10 سالشه،خوراکش سری GTA و God of War ـه. خب معلومه که قراره از این بشر چی در بیاد.
اما اگر قرار باشه برای کسی بازی بگیرم یا چیزی رو پیشنهاد بدم، نسبت به سن و IQ بازی معرفی میکنم.
ولی چون اینجا اوضاع بل بشو هست نمیشه زیاد کاری کرد. پسر خاله ـه میره مدرسه و بروبچ میرن تو مخش که: برو ببین Doom III چی هست:biggrin1:. حالا اب رو بیار و حوض رو پر کن :-". تا میای بیخیالش کنی، میاد میگه اگر Doom 3 خوب نیست پس..... پس F.E.A.R رو برام گیر بیار/:).
فروشنده های ما هم که دیگه هیچی:mad:. بچه 9 ساله هم بره تو با Condemned بر میگرده بیرون :biggrin1:.
در کل اگر تو جامعه خودمون چنین قانونی رو داشتیم عالی میشد.

پ.ن. اون وقت گیر میدادن میگفتن بازی ها باید ورژن ا س ل ا م ی داشته باشه :biggrin1:. ناریکو باید با چادر چاقچول بیاد تو گود :-" یا بزور تن کریتوس شلوار میکردن. چون داشتن سگ ح ر ا م هست، بازی Okami رو ممنوع میکردن:cheesygri.

درود:lol:

فریدون جان فک کنم okami گرگ بود نه سگ

بچه ها ميخواستم بدونم وقتي بازي ميخريد واقعا به درجه سني اون توجه ميكنيد يا نه.
من خودم به شخسه هيچ وقت توجه نميكردم چون اون موقها كه ما بچه بوديم زيادي منبع اطلاع رساني نبود در مورد بازي و اگه الان بخوايد براي برادر يا خواهر كوچكتر خود بازي تهيه كنيد با توجه به اطلاعات و درجات esrbاين بازي رو ميخريد؟؟؟
اصلا چون خیلی بازی بیخود نوشته پایین فلان سال

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or