آيا درجات esrbبراي شما اهميت دارد.

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها ميخواستم بدونم وقتي بازي ميخريد واقعا به درجه سني اون توجه ميكنيد يا نه.
من خودم به شخسه هيچ وقت توجه نميكردم چون اون موقها كه ما بچه بوديم زيادي منبع اطلاع رساني نبود در مورد بازي و اگه الان بخوايد براي برادر يا خواهر كوچكتر خود بازي تهيه كنيد با توجه به اطلاعات و درجات esrbاين بازي رو ميخريد؟؟؟

من نه. به این درجه بندی اعتقادی ندارم. چون خیلی سخت گیر هست. ولی اگه بخوام برای کوچکتر از خودم بخرم اول بازی نگاه میکنم بعد شاید به سراغ درجه بندی رفتم اونم شاید. خوب مشکل اینجاست اولا هیچ کس نمی دونه این چی هست دوماً ما نمی تونیم جلوی خودمون رو بگیری که یک بازی قشنگ رو دوست داریم ولی اون رو بازی نکنیم.:confused:

واسه من هم فرقي نداره ..
من وقتي بازي رو خريدم به درجه بازي هم يه نگاهي ميندازم ....
كلا اين جا شايد هر چي بازي خشن تر باشه بيشتر بهش توجه كنن و بخرنش.. اون هم تو هر سني كه ميخوان باشن.

نگاه ميکنم اگه blood and gore داشت ميخرم!:biggrin1:
منم نگاه میکنم اگه ual thems*** داشت میخرم!:biggrin1:
من خودم که هیچ توجهی نمیکنم
ولی چند روز پیش داشتم تو Dashboard چرخ میزدم توی قسمت Parental Control که رفتم یه چیز جالبی رو دیدم.
یه قسمتی بود که مثلا پدر و مادر طرف میان میگن مثلا بچمون 9 سالشه.بعد دیگه اکه اون بچه یه بازی با درجه M توی کنسول بزاره کنسول اجازه نمیده که طرف اون رو بازی کنه:laughing:

پ.ن:اون تیکه اول رو جدی نگیرینا شوخی کردم:p

درجه ی ESRB خیلی خیلی مهم هستند! حالا شما که میبینین تاثیر خاصی در شما نداشته جزو اون دسته ی ادمایی بودین که این چیزا زیاد تحریکتون نمیکرده و به قول معروف جو گیر نمی شدین.
ولی من خودم چندین نفر رو میشناسم که در سن های پایین 7-8 اینا بازی های Rate M مثل Max Payne بازی میکردن و دچار تیک های عصبی بدی شدند و هنوز هم که هنوز بعد از گذشت 4-5 سال مشکل دارن هنوز.
در هر صورت این Rate ها رو نمیزارن که فقط نگاهشون کنین !

من معمولا اگه خودم از بازی خوشم بیاد اونو می خرم و کاری به درجه سنی و رتبه بندی esrb ندارم.
در ضمن من الان 18 سالمه و به غیر درجه AO همه درجه ها رو می تونم بازی کنم.
ولی معمولا بازی های M رو به خاطر خشونت بالاش اصلا دوست ندارم که بخوام بخرم.
اگه برا کسی بخوام بخرم بعد از تحقیق در مورد بازی به esrbش هم نگاه می کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or