آخر شما امتحان کردی؟!!ببین اقا هومن اگه بشه واسه همه خانوادت دعا میکنیم
روش خیلی سادس ولی بازم باید یکم الکترونیک و کامپیوتر بلد باشی ال بفهمی اون باتری واسه چیه و در اخر میگم خاک بر سر سونی که سوتی به این بزرگی داده و اگه تو مادر برد گو هم هم چین چیزی باشه که دیگه هیچی
بله، کپی خور کردم، هیچ مشکلی نبود.
در مورد شیرینی هم انشالله به نتیجه میرسیم. :d
عارف جان چیزایی که من گفتم رو هم امتحان کن اول باتری خودتو در بیار بعد دوباره جا بزن ببین چی میشه اگه نشد با یه باتری دیگه امتحان کن امپر باتری رو هم یادداشت کن
چند تا پی اس پی است روشون هر مدلی امتحان می کنم فردا دوربین هم می برم عکس بندازم و شاید در اوردن باطری قلقی داشته باشه با عکس بزارم
سلام اقا psp go من بریک شده یعنی با این روش درست میشه وای حاجی اگه درست بشه من بجای شیرینی یک هفته بهت شام میدم:d
سلام اقا psp go من بریک شده یعنی با این روش درست میشه وای حاجی اگه درست بشه من بجای شیرینی یک هفته بهت شام میدم:d
من احساس میکنم یه همچین چیزی تو پی اس پی گو هم باشه اگه اینجوری که دوستمون اقا هومن کار کرده باشه یعنی یه باتری واسه نگه داشتن تنظیمات سخت افزاری دستگاه هستش که باید تو همه سیستم ها حتی گو هم باشه دقت کنید باتری گو داخلی هستش شاید رو اون قسمت باشه
اینا همش حدص و گمانه قرار امروز اقا عارف نتیجه امتحانشو رو چند تا دستگاه تو حالت های مختلف بگه