آناليز گرافيكي بازي Red Dead Redemption بر روي PS3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

T@ntaL 73

کاربر سایت
سلام.

RedDeadRedemptionLogo.jpg

نسخه ي PlayStation 3 آخرين اثر Rockstar، طبق نظر كارشناسان و متخصصان (آناليزور) در مقايسه با نسخه ي Xbox 360 آن كمبود هايي دارد كه رندر نشدن اين نسخه به صورت HD يكي از آنهاست (sub-HD).

ديروز رزولوشن ورژن PlayStation 3 اعلام شد. البته بازي نقد هاي درخشاني ]از جمله خود CVG[ داشته ولي از لحاظ گرافيكي با نسخه ي Xbox 360 در يك سطح قرار نميگيرد.

رزولوشن اين نسخه (PS3) برابر 640 در 115 ولي نسخه ي 360 بازي در 720 در 1280پيكسل اجرا ميشود. در نگاه نخست ممكن است بگوييد, تفاوت تنها در "80 پيكسل" است, ولي در واقع وقتي اين قسمت خالي محاسبه ميشود, PS3 از 184 در 320 پيكسل كمبود, رنج ميبرد – يعني 20 درصد كمتر از نسخه ي 360 بازي. و سپس اين رزولوشن براي نمايش در صفحه ي تلويزيون بر روي اين كنسول upscale يا كشيده ميشود.

اين رزولوشن توسط يك كاربر Beyond 3D technical forum كشف شد. اين فروم شامل شخصي به نام Quaz51 كه نام خود را 'pixel counter' (شمارنده ي پيكسل) گذاشته, ميشود كه قبلا هم HD نبودن رزولوشن بازي هايي مثل ,Halo 3 Haze Metal Gear Solid 4 , و Alan Wakeرا خبر داده بود.

ما بعدا در مورد اينكه HD نبودن رزولوشن در مساله ي ديگري نيز اهميت پيدا ميكند بعدا بحث ميكنيم ولي حالا زمان نگاه موشكافانه تر به تفاوت هاي بين دو نسخه ي PS3 و Xbox 360 است.

همانطور كه در تصاوير موجود مشاهده ميشود, رزولوشن پايين بازي Red Dead Redemption اندكي باعث كم شدن نوك تيز بودن (اشياء) در تصاوير ميشود. اين مساله توسط يكي ديگر از اعضاي Beyond3D (MazingerDude) كه البته به فروم NeoGAF نقل مكان كرده, ذكر شده.

اگر چه اين موضوع به quincunx anti-aliasing (QAA) روي نسخه ي PS3 بازي برميگردد كه باعث blur شدن تصاوير ميشود. Anti-aliasing از بين بردن لبه هاي دندانه دار را ميطلبد ولي QAA با blur كردن تاثيرگذار كل تصوير, به اين نتيجه دست پيدا ميكند. نسخه ي Xbox 360 بازي از 2x multisampling AA بهره ميبرد كه مخصوصا لبه ي اشيائ را هدف قرار ميدهد ولي نيازمند مقدار بيشتري قدرت پردازش است.

تفاوت ها به همين جا ختم نميشود و تراكم كمتر شاخ و برگ درختان, فقدان object ها و سايه هاي كمتر به اين موضل و آسيب به نسخه ي PS3 كمك ميكند. MazingerDude كسي كه به 2 نسخه ي بازي دست رسي دارد, جزييات اين تفاوت را را بيشتر آشكار ميكند. بر روي نسخه ي Xbox 360 بازي درختان به خوبي از تكنيك alpha-blended بهره ميبرند; اين قابليت, اشياء پس زمينه و پيش زمينه را تركيب ميكند و ايجاد تاثير شفافيت ميكند. نسخه ي PS3 بازي اين كيفيت را به اجرا نميگذارد كه نتيجه اش رنج بردن اين نسخه از لرزش مصنوعي درختان ميشود.

همچنين تعدادي موذل Level of Detail (لايه هاي جزييات) برروي نسخه ي PS3 وجود دارد كه در سايه ها و texture pop-in بيشتر آشكار ميشوند و هنگام نزديك شدن به ساختمان ها ايجاد ميشود. حتي در نسخه ي PS3 ميتوانيد شاهد فقدان متن هاي تعدادي از تابلو ها در پس زمينه باشيد. همچنين دچار فقدان Self-shadow براي كاركترهاست. كه باعث ميشود صورت كاركتر ها به صورت بچه ي كوچك و هموار و خشك به نظر بيايد.

شايد مهمترين قسمت كار اين باشد كه framerate روي كنسول PS3 بيشتر از نسخه ي X360 نيست. معمولا استفاده از رزولوشن پايين تر اجازه ي دسترسي به يك framerate روان تر را ميدهد, ولي افت فريم نسخه ي PS3 اغلب بيشتر از نسخه ي 360 است. با اين وجود متوسط فريم ريت بازي بيشتر از Grand Theft Auto IV است و از روي نقد ها و hands-on ها ميتوان دريافت كه نسخه ي PS3 نيز براي بازي كردن باورنكردنيست.

و اين يك معماست. در عمل و انزوا (به دور از نسخه ي ديگر يعني 360), Red Dead Redemption هنوز يك بازي درخشان بر روي PS3 است. يكي از بهترين بازي هاي امسال است, هر چند اگر هر دو نسخه را در كنار هم ببينيد, متاسفانه نااميد خواهيد شد.

تصاوير بيشتر در لينك خبر

مرسي - GOODLUCK

آخرین ویرایش:
به هر دوستان این چیزا رو ول کنن با توجه به امتیازات بازی شاهد یه شاهکاریم من که بی صبرانه منتظرم این بازی به دستم برسه

همه این ها رو که من تو اون یکی تاپیک گفتم :-"
این افت فریمش دیگه به قول معروف نبات مجلس هست ( از هیچ چیزی دریغ نکردن )

میزان تنبلی و سرهم بندی دیگه چه قدر ؟؟

سازنده به فکر اینه که با صرف کمترین هزینه و وقت بازی بصورت مطلوبی(مطلوب نه ایده آل) آماده کنه (تصمیم گیری از طریق مدلینگ با O.R ) خوب بیشتر موارد - طبق بازی هایی که دیدیدم - به این نتیجه میرسه که بهتره لیدپلتفرم 360 باشه! همونطور که دیدیم وقتی دست سازنده باز باشه چه کارایی می تونه بکنه مثل U2, GOW ,...

ادب نوشتاری

ترجمه مختصر ومفید بود دوست عزیز بعضی از دوستان عادت به کم لطفی دارن و ارزش کارهارو پایین میارن

اون دوستمون اول میاد ارزش نوشته رو له میکنه بعد بایک مرسی ممنون خدا حافظی
واقعا ادب نوشتاری در انجمن هم چیزه خوبیست
چطور نتیجه گرفتی که له کردم؟
ادب رو هم فکر نمیکنم شما بتونی به من یاد بدی...
من محض راهنمایی گفتم.
امید خودش میتونه برداشت کنه شما لازم نیست راهنمایی کنید.
نمونه ای از عادت من به کم ارزش کردن کارها رو لطفا مثال بزنید؟

میبخشید Off Topic شد ولی دوست نداشتم شائبه ای برای دوستی که زحمت خبر رسانی و ترجمه رو کشیدن بوجود بیاد.

الکی شلوغش می کنید چرا؟! سازنده ی ، اومده بازی رو روی 360 ساخته و بعد برای PS3 پورت کرده! تنها دلیلِ ضعیف تر بودنِ نسخه ی PS3 همین هست! دیگه یه دفعه بیا بگو 360ی که 2005 ساخته شده، از PS3ی که 2006 ساخته شده، قوی تره!
تجربه هم ثابت کرده که پورت بازی از PS3 به 360، نتیجه ی کاملا بهتری داره و بعضی مواقع دو نسخه کاملا برابر هستن. ولی پورت کردنِ بازی از 360 به PS3 همیشه ضعفِ نسخه ی PS3 رو به همراه داشته. حالا نمیدونم این چه سیاستی هست که بعضی سازنده ها، بازی رو برای 360 می سازن و بعد برا PS3 پورت می کنن! :confused::confused::confused:
کارِ درست رو EA می کنه که لیدپلتفورمِ اکثرِ بازی هاش PS3 هست! هم PS3دارها راضی، هم 360 دارها! :smile::biggrin1:
هر دو نسخه رو چند دست بازی کردی شما ظاهرا! :دی بعد، از لحاظِ کنترل کدوم بهتر هست؟! :دی

هنوز ما نمیدونیم کدوم قوی تره یا ضعیف تره ، یعنی بستگی داره چجوری استفاده کنی از اینا .
ولی مسلما نمیشه گفت PS3 با وجود بازیهایی مثل KZ2 - MGS 4 - Uncharted 2 - GOW III - FF XIII و ... که توی مبحث گرافیک هر کدوم یه وزنه سنگین هستند ، ضعف داره .

سیاستی در کار نیست ، تقریبا همه Developer ها به این نکته اشاره کردن که براشون کار با X360 راحت تره ، در نتیحه زمانی که باید صرف ساخت بازی بر روی 360 کنن و سپس بر روی PS3 پورت بشه خیلی کمتره تا اینکه برعکسش بخواد انجام بشه ... موازی ساختن هر 2 نسخه هم که کلا با عقل و منطق جور در نمیاد ، چون خیلی هزینه میبره .
EA هم من یادم نمیاد اکثر بازیهاش رو PS3 باشه ! اگه هست یادآوری کنید ...

در کل ساختار بازیسازی برای این 2 کنسول ظاهرا خیلی با هم تفاوت دارن و کار رو برای سازنده مشکل میکنه و باید زمان خیلی زیادی صرف کنه تا کاملا یکسان باشن !

من که زیاد تفاوت نمیبینم یعنی در حدی نیست که خیلی ضایع باشه فقط یکمی اجسام تار و تاریک هستن..

آخه میدونی چیه، انقدر با هم تفاوت فاحش دارند که مثلا Gamespot به جفتشون داده 9.5، جفتشون 13 تا مدال خوب گرفتند و هیچ کدوم مدال منفی نگرفتند، نقاط ضعف و مثب جفت نسخه ها با هم یکیه، تو نقد دو نسخه هم یک کلمه جا به جا نشده !

خیلی فرق دارن آخه که حتی تو ریز نمرات گرافیک سایت ها هم تمایزی مشاهده نمیشه، میدونی خیلی فرق دارن !

آخه میدونی چیه، انقدر با هم تفاوت فاحش دارند که مثلا Gamespot به جفتشون داده 9.5، جفتشون 13 تا مدال خوب گرفتند و هیچ کدوم مدال منفی نگرفتند، نقاط ضعف و مثب جفت نسخه ها با هم یکیه، تو نقد دو نسخه هم یک کلمه جا به جا نشده !

خیلی فرق دارن آخه که حتی تو ریز نمرات گرافیک سایت ها هم تمایزی مشاهده نمیشه، میدونی خیلی فرق دارن !
تازه غیر از آن ign هم به هر ۲ نمره یکسان داده . اگه تفاوت بود مثل Bayonetta نمره کمتر به ps3 میدادن ;)

خب MOH لید مثل این که ps3 شده ببینیم رو 360 چطوری پورت میشه :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می کنند: 27 (21 کاربر و 6 مهمان)

یعنی یه رزولیشن 640 و یه مقدار تار بودن انقدر مهم شده ! که کل گیم پلی یه بازی رو به کل زیر سوال می بره ! جالبه ! خوبه از اینجا منتقد واسه بازیا نداریم وگرنه کافی بود تو یه بازی یه پیکسل جا به جا بشه دیگه باید خدا به دادش می رسید ...
تاپیک هایی که بزودی در همین بخش زده می شوند :
بررسی موشکافانه ی دلیل برابر بودن امتیازات هر دو نسخه
چرا سایت ها به گرافیک هر دو نسخه امتیازی برابر داده اند (خدا لعنتشون کنه !)
و ...
میاد اون روزی که Agent توسط *R ساختش تموم شه و متوجه شدن معنای ضعف گرافیک ...

آخرین ویرایش:
EA هم من یادم نمیاد اکثر بازیهاش رو PS3 باشه ! اگه هست یادآوری کنید ...
یادم رفت کلمه ی "جدیدا" رو اضافه کنم. نمی دونم این منبع قابلِ اعتماد هست یا نه، ولی من با توجه به این منبع گفتم!
http://gamer.blorge.com/2008/08/04/ea-focus-on-ps3-as-lead-platform-for-game-development/
مثلِ Dead Space 1 و 2، Skate 2، Dante's inferno، مثلِ MoHی که در حالِ ساخت هست و ... ;)
خب MOH لید مثل این که ps3 شده ببینیم رو 360 چطوری پورت میشه :))
پورت از PS3 به 360 همیشه نتیجه اش خیلی مطلوب بوده! یا حداقل مثلِ الان نبوده!

آخرین ویرایش:
چه جای جالبی:p
من یه سوال پیش اومده برام طبق پست اول! اونم اینکه این جناب کاربرQuaz51 کاشف تکنیک شمارش پیکسل به شمار میرن؟:)

یه سوال دیگه هم هست! چرا وقتی یه چیز مسلمی مثل این وجود داره که تفاوت گرافیکی به خاطر سهل‌انگاری یا ضعف سازنده یا کلا بی حوصله بودنشه،اینجا شما تو سر وکول همدیگه میزنین و حتی ps3 رو مقصر میدونین؟:)

تازه غیر از آن ign هم به هر ۲ نمره یکسان داده . اگه تفاوت بود مثل Bayonetta نمره کمتر به ps3 میدادن ;)

تفاوت که دارن ، از عکسها کاملا مشخصه ، رزولوشن و کمتر بودن علفزار ثابت شدست ... Bayonetta که یه فاجعه بود تقریبا ، اصلا قابل مقایسه نبود 2 نسخه . من وقتی Bayonetta نسخه PS3 رو بازی میکردم بدون اینکه نسخه 360 رو بازی کرده باشم ضعف و مشکل رو به وضوح میدیدم ، ولی این بازی یا مثلا GTA یا ... رو زمانی میشه فهمید که 2 تا نسخه رو همزمان یا بلافاصله پشت هم بازی کنی ، به همین دلیل اختلاف امتیازی وجود نداره .

این تغییراتِ بین دو نسخه ی کنسولی دیگه برا گیمر های طرفین عادی شدِ و قدرتِ گرافیکیِ PS3 هم دیگه بر کسی پوشیده نیست ..ولی دمِ این راکستار گرم:(( بابا تو که دیگه پای سفره ی سونی بزرگ شدی , نمک خوردی یو نمکدان را شکستی..یادِت باشه این دفعه اگر غذا شُله زرد هم بود با خودت نمکدون بیاری:biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or