آناليز گرافيكي بازي Red Dead Redemption بر روي PS3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

T@ntaL 73

کاربر سایت
سلام.

RedDeadRedemptionLogo.jpg

نسخه ي PlayStation 3 آخرين اثر Rockstar، طبق نظر كارشناسان و متخصصان (آناليزور) در مقايسه با نسخه ي Xbox 360 آن كمبود هايي دارد كه رندر نشدن اين نسخه به صورت HD يكي از آنهاست (sub-HD).

ديروز رزولوشن ورژن PlayStation 3 اعلام شد. البته بازي نقد هاي درخشاني ]از جمله خود CVG[ داشته ولي از لحاظ گرافيكي با نسخه ي Xbox 360 در يك سطح قرار نميگيرد.

رزولوشن اين نسخه (PS3) برابر 640 در 115 ولي نسخه ي 360 بازي در 720 در 1280پيكسل اجرا ميشود. در نگاه نخست ممكن است بگوييد, تفاوت تنها در "80 پيكسل" است, ولي در واقع وقتي اين قسمت خالي محاسبه ميشود, PS3 از 184 در 320 پيكسل كمبود, رنج ميبرد – يعني 20 درصد كمتر از نسخه ي 360 بازي. و سپس اين رزولوشن براي نمايش در صفحه ي تلويزيون بر روي اين كنسول upscale يا كشيده ميشود.

اين رزولوشن توسط يك كاربر Beyond 3D technical forum كشف شد. اين فروم شامل شخصي به نام Quaz51 كه نام خود را 'pixel counter' (شمارنده ي پيكسل) گذاشته, ميشود كه قبلا هم HD نبودن رزولوشن بازي هايي مثل ,Halo 3 Haze Metal Gear Solid 4 , و Alan Wakeرا خبر داده بود.

ما بعدا در مورد اينكه HD نبودن رزولوشن در مساله ي ديگري نيز اهميت پيدا ميكند بعدا بحث ميكنيم ولي حالا زمان نگاه موشكافانه تر به تفاوت هاي بين دو نسخه ي PS3 و Xbox 360 است.

همانطور كه در تصاوير موجود مشاهده ميشود, رزولوشن پايين بازي Red Dead Redemption اندكي باعث كم شدن نوك تيز بودن (اشياء) در تصاوير ميشود. اين مساله توسط يكي ديگر از اعضاي Beyond3D (MazingerDude) كه البته به فروم NeoGAF نقل مكان كرده, ذكر شده.

اگر چه اين موضوع به quincunx anti-aliasing (QAA) روي نسخه ي PS3 بازي برميگردد كه باعث blur شدن تصاوير ميشود. Anti-aliasing از بين بردن لبه هاي دندانه دار را ميطلبد ولي QAA با blur كردن تاثيرگذار كل تصوير, به اين نتيجه دست پيدا ميكند. نسخه ي Xbox 360 بازي از 2x multisampling AA بهره ميبرد كه مخصوصا لبه ي اشيائ را هدف قرار ميدهد ولي نيازمند مقدار بيشتري قدرت پردازش است.

تفاوت ها به همين جا ختم نميشود و تراكم كمتر شاخ و برگ درختان, فقدان object ها و سايه هاي كمتر به اين موضل و آسيب به نسخه ي PS3 كمك ميكند. MazingerDude كسي كه به 2 نسخه ي بازي دست رسي دارد, جزييات اين تفاوت را را بيشتر آشكار ميكند. بر روي نسخه ي Xbox 360 بازي درختان به خوبي از تكنيك alpha-blended بهره ميبرند; اين قابليت, اشياء پس زمينه و پيش زمينه را تركيب ميكند و ايجاد تاثير شفافيت ميكند. نسخه ي PS3 بازي اين كيفيت را به اجرا نميگذارد كه نتيجه اش رنج بردن اين نسخه از لرزش مصنوعي درختان ميشود.

همچنين تعدادي موذل Level of Detail (لايه هاي جزييات) برروي نسخه ي PS3 وجود دارد كه در سايه ها و texture pop-in بيشتر آشكار ميشوند و هنگام نزديك شدن به ساختمان ها ايجاد ميشود. حتي در نسخه ي PS3 ميتوانيد شاهد فقدان متن هاي تعدادي از تابلو ها در پس زمينه باشيد. همچنين دچار فقدان Self-shadow براي كاركترهاست. كه باعث ميشود صورت كاركتر ها به صورت بچه ي كوچك و هموار و خشك به نظر بيايد.

شايد مهمترين قسمت كار اين باشد كه framerate روي كنسول PS3 بيشتر از نسخه ي X360 نيست. معمولا استفاده از رزولوشن پايين تر اجازه ي دسترسي به يك framerate روان تر را ميدهد, ولي افت فريم نسخه ي PS3 اغلب بيشتر از نسخه ي 360 است. با اين وجود متوسط فريم ريت بازي بيشتر از Grand Theft Auto IV است و از روي نقد ها و hands-on ها ميتوان دريافت كه نسخه ي PS3 نيز براي بازي كردن باورنكردنيست.

و اين يك معماست. در عمل و انزوا (به دور از نسخه ي ديگر يعني 360), Red Dead Redemption هنوز يك بازي درخشان بر روي PS3 است. يكي از بهترين بازي هاي امسال است, هر چند اگر هر دو نسخه را در كنار هم ببينيد, متاسفانه نااميد خواهيد شد.

تصاوير بيشتر در لينك خبر

مرسي - GOODLUCK

آخرین ویرایش:
چه جای جالبی:p
من یه سوال پیش اومده برام طبق پست اول! اونم اینکه این جناب کاربرQuaz51 کاشف تکنیک شمارش پیکسل به شمار میرن؟:)

یه سوال دیگه هم هست! چرا وقتی یه چیز مسلمی مثل این وجود داره که تفاوت گرافیکی به خاطر سهل‌انگاری یا ضعف سازنده یا کلا بی حوصله بودنشه،اینجا شما تو سر وکول همدیگه میزنین و حتی ps3 رو مقصر میدونین؟:)
خب وقتی امید های بعضی افراد به بازی های انحصاری ,برای نشان دادن قدرت کنسولشون به سنگ می خوره معلومه که مجبور می شن دست به دامن بازی های multi بشن;)
ایا این افراد فکر می کنند که ps3 توان اجرای red dead با کیفیت x360 را ندارد و به همین علت کیفیت این نسخه پایین تر است؟

خب وقتی امید های بعضی افراد به بازی های انحصاری ,برای نشان دادن قدرت کنسولشون به سنگ می خوره معلومه که مجبور می شن دست به دامن بازی های multi بشن;)
ایا این افراد فکر می کنند که ps3 توان اجرای red dead با کیفیت x360 را ندارد و به همین علت کیفیت این نسخه پایین تر است؟

این پست یه جور حمله ی تروریستیِ(بَرِشدار;))...There will be blood

ارتباط خوب بین CPU x360 با GPU و همچنین با رم ها و همچنین کش بسیار عالی 1مگ و برتری پیکسلی این قدرت رو به این کنسول زیبا و قدرتمند میده که بازیها رونتر خوش گرافیک تر و براق تر به نظر بیاد همچنین راحتی کار و بازی سازی بهتر برای بازیسازان بر روی این کنسول و همه و همه باعث برتری کامل این کنسول شده !!!! واقعا باید اعتراف کرد که گرافیک این بازی بر روی 360 چیز دیگه ای هست تا PS3 !!!
:neutral::neutral::dots:

خوب در اینکه نسخه 360 این بازی گرافیک بهتری داره هیچ بحثی نیست اما دلیل به ضعیف تر بودن ps3 نمیشه چون واقعا تا حالا ps3 قدرتش رو خوب به ما نشون داده تقسیر کار سازنده های تنبل بازی هستند همین و بس.دیگه بحث های بیخودی فایده نداره.

1- اول ار همه تو گرافیک نرم افزارم مهمه. مایکروسافت با اون همه برنامه نویس که با برنامه سالانه میلیارد دلار سودآوری داره. نشستن چیزی به نام DirectX نوشتن که خیلی تاثیر داره. سونی هم که برنامشو فکر کنم لینوکس نوشته و تا حالا با این که مجانیه به پای ویندوز نرسیده. بازی هاشم Open Gl اجرا می شن. این خودش خیلی تاثیر داره. کسایی که یه بازیو با DirectX9 و direct X 10 اجرا کردن می فهمن چی می گم.

2-بعضی از بازیها مثل MW2 پورت شده نیستند برای XBOX جدا برای کامپیوتر مظلومم جدا برا PS3 هم جدا. این هم از مقایسش:
http://www.lazygamer.co.za/xbox-360/...s3-comparison/
برا دوستانی که می تونن برن گیم اسپات:
http://www.gamespot.com/features/6242816/index.html
http://www.gamespot.com/features/6191251/index.html

3-(اینو مطمین نیستم بد و بیراه نگین.) سخت افزار XBOX از زمان خودش بالاتر بوده و یک سخت افزار Over Clock شده است که مشکل 3 چراغه هم از همین جا نشات می گیره. و با فن اضافه تا کمی مشکل حل می شد.

*R بازیو با موتور R.A.G.E ساخته که موتور مولتی پلتفرمه , بازیم روی PC ساخته میشه (اگر قرار باشه بازی بعدا برای PC های خونگی به بازار بیاد برای کارتهای گرافیکی و CPU ـهای معمولی کاستومایز میشه) بعدش برای هر دوتا کنسول پورت میشه هر کدوم یه تیم جدا برای پورت بازی دارن وقتی برین ته بازی اسماشونو مینویسه موقع پورت شدن جوری بازیو کاستوم میکنن که از قابلیت سخت افزار هر دوتا کنسول استفاده کنه *R کم کمپانی نیست که بگیم برنامه نویس حرفه ای یا ابزار کافی برای پورت بازی روی PS3 نداشته اتفاقا رابطشون با سونی خیلی خوبم هست دارن یه بازی اکسکلوسیو به اسم agent واسه سونی میسازن کاری که به جز پلی استیشن برای هیچ کسی انجام ندادن کلا بعضی انجینا هستن که روی 360 نتیجه کارشون بهتره نمونه هاش:
MT framework کپکام
Unreal engine 3
R.A.G.E
دلیلشم کسی نمیدونه به جز سازنده بازیا.

آخرین ویرایش:
خوب در اینکه نسخه 360 این بازی گرافیک بهتری داره هیچ بحثی نیست اما دلیل به ضعیف تر بودن ps3 نمیشه چون واقعا تا حالا ps3 قدرتش رو خوب به ما نشون داده تقسیر کار سازنده های تنبل بازی هستند همین و بس.دیگه بحث های بیخودی فایده نداره.
فکر نمیکنم کار به تنبلی ربط داشته باشه!برای بازی 100 میلیون خرج شده تو دوره ی ساخت،بعدش بیاد اینجوری بشه .....
سازنده ها که کاملا شناخته شده هستند.میمونه عیب یا از کنسوله یا از موتوره بازی و خوب اجرا نشدنش روی کنسول -مسلما PS3 قدرتش رو همه میدونن-پس مشکل بر میگرده رو همون موتور،توی GTA IV هم همین مشکلات بود !ولی نه تا این حد

ولی باز با توجه به همون پسته اول اگه هر دو نسخه در کنار هم قرار بگیرند ،ناامید کنندست-تو دنیا هم فکر نمیکنم کسی هر دو نسخه رو بخره! اگه هر دو کنسول رو هم داشته باشه به همون نسخه 360 باید رضایت بده دیگه- بحثی نیست که تنبل و زرنگ باشه ،کلا اتفاق جدیدی نیست -این یکی دو ساله زیاد رو گرافیک و رزولوشن بحث سنگین میشه ،قبلا از این خبرا نبود:دی.

1- اول ار همه تو گرافیک نرم افزارم مهمه. مایکروسافت با اون همه برنامه نویس که با برنامه سالانه میلیارد دلار سودآوری داره. نشستن چیزی به نام DirectX نوشتن که خیلی تاثیر داره. سونی هم که برنامشو فکر کنم لینوکس نوشته و تا حالا با این که مجانیه به پای ویندوز نرسیده. بازی هاشم Open Gl اجرا می شن. این خودش خیلی تاثیر داره. کسایی که یه بازیو با DirectX9 و direct X 10 اجرا کردن می فهمن چی می گم.

جدا؟ :laughing: پس چرا این ماکروسافت هر چی زور میزنه نمیتونه یه بازی مثل U2 یا GOW3 بده بیرون :-"
حرفای خنده دار نزنین خودتونم بخاطر پنکه بازی سوژه ی خنده ی ملت نکنین خواهشا :-"
چرا Final Fantasy رو PS3 بهتره پس 360 مشکل داره دیگه :)
این فقط مربوط میشه به Lead Platform بازی نه قدرت و نرم افزار :-"

آخه میدونی چیه، انقدر با هم تفاوت فاحش دارند که مثلا Gamespot به جفتشون داده 9.5، جفتشون 13 تا مدال خوب گرفتند و هیچ کدوم مدال منفی نگرفتند، نقاط ضعف و مثب جفت نسخه ها با هم یکیه، تو نقد دو نسخه هم یک کلمه جا به جا نشده !

خیلی فرق دارن آخه که حتی تو ریز نمرات گرافیک سایت ها هم تمایزی مشاهده نمیشه، میدونی خیلی فرق دارن !
آرش جان من نمیدونم شما چجوری اینو میگین ! آخه تفاوت به این فاحشی ! درسته که سایت ها نظرشون فرق نداره ولی خودمون کور نیستیم که تفاوت به این تابلویی رو نبینیم !
خودم قبول دارم که PS3 اصلا کنسول ضعیفی که نیست هیچی تو بعضی چیزها از 360 هم بهتره (هنوز نمیدونم 360 قدرت اجرا کردن بازیهایی مثل U2 رو داره یا نه!) ولی دیگه توی این بازی به خاطر ضعف پورت بازی این مشکلات هستن ( یا شایدم موتور بازی یا هرچی !)

2-بعضی از بازیها مثل MW2 پورت شده نیستند برای XBOX جدا برای کامپیوتر مظلومم جدا برا PS3 هم جدا. این هم از مقایسش:
http://www.lazygamer.co.za/xbox-360/...s3-comparison/
برا دوستانی که می تونن برن گیم اسپات:
http://www.gamespot.com/features/6242816/index.html
http://www.gamespot.com/features/6191251/index.html

3-(اینو مطمین نیستم بد و بیراه نگین.) سخت افزار XBOX از زمان خودش بالاتر بوده و یک سخت افزار Over Clock شده است که مشکل 3 چراغه هم از همین جا نشات می گیره. و با فن اضافه تا کمی مشکل حل می شد.
:)
من نمیدونم شما چطوری اسم بازیایی مثل:heavy rain , g o w 3 , uncharted 1 , 2 , kz2 &...........نشنیدی

آرش جان من نمیدونم شما چجوری اینو میگین ! آخه تفاوت به این فاحشی ! درسته که سایت ها نظرشون فرق نداره ولی خودمون کور نیستیم که تفاوت به این تابلویی رو نبینیم !
خودم قبول دارم که PS3 اصلا کنسول ضعیفی که نیست هیچی تو بعضی چیزها از 360 هم بهتره (هنوز نمیدونم 360 قدرت اجرا کردن بازیهایی مثل U2 رو داره یا نه!) ولی دیگه توی این بازی به خاطر ضعف پورت بازی این مشکلات هستن ( یا شایدم موتور بازی یا هرچی !)
به من ربطی نداره. الان من نه نسخه 360 ُ بازی کردم، نه نسخه PS3، به خاطر کاری که تو BC انجام میدم هم باید نقد بازی های بزرگ روی سایت های معتبر رو بخونم. همین اختلاف فاحشی که شما اینجوری فریاد میزنی سایت Gamespot هیچ اسمی ازش نبرده و گفتم حتی تو ریز نمره گرافیک نقدهای دیگه هم تاثیری نداشته ! نکنه منتقدهای بزرگ این چیزها رو متوجه نمی شند و فقط شما می بینید ؟

همین CVG که اومده اینجوری بازی رو آنالیز کرده به دو تا بازی نمره یکسان داده، پس اختلاف فاحش نیست که قرار باشه روی نمره تاثیر بزاره. قبلا گفتم، هر موقع شما دو تا LCD گذاشتی کنار هم، PS3 و 360 هم داشتی، جفت نسخه ها رو هم خریدی، اون وقت میتونی متوجه این اختلاف بشی، اختلافی که اگر یکی از نسخه ها رو بازی کنی هیچ وقت متوجه نخواهی شد.

هاها .. تا این لحظه مرغ فقط یک پا داره !!:cheesygri
---------------------------------------------------------------
به من ربطی نداره. الان من نه نسخه 360 ُ بازی کردم، نه نسخه PS3، به خاطر کاری که تو BC انجام میدم هم باید نقد بازی های بزرگ روی سایت های معتبر رو بخونم. همین اختلاف فاحشی که شما اینجوری فریاد میزنی سایت Gamespot هیچ اسمی ازش نبرده و گفتم حتی تو ریز نمره گرافیک نقدهای دیگه هم تاثیری نداشته ! نکنه منتقدهای بزرگ این چیزها رو متوجه نمی شند و فقط شما می بینید ؟

همین CVG که اومده اینجوری بازی رو آنالیز کرده به دو تا بازی نمره یکسان داده، پس اختلاف فاحش نیست که قرار باشه روی نمره تاثیر بزاره. قبلا گفتم، هر موقع شما دو تا LCD گذاشتی کنار هم، PS3 و 360 هم داشتی، جفت نسخه ها رو هم خریدی، اون وقت میتونی متوجه این اختلاف بشی، اختلافی که اگر یکی از نسخه ها رو بازی کنی هیچ وقت متوجه نخواهی شد.

شاید از نظر منتقد سایت این نقص گرافیکی روی تجربه داستان و GamePlay تاثیر نداره
این حرف هم مس تونه درسته باشه چون کم بودن چند تا آبجکت یا10-20% رزولوشن کمتر تاثیر آنچنانی روی تجربه بازی نداره

ولی اصل قضیه هنوز پا برجا هست تفاوت کاملا قابل احساس هست

شاید از نظر منتقد سایت این نقص گرافیکی روی تجربه داستان و GamePlay تاثیر نداره
تا حالا بازی نقد کرده یا فقط بلدی حرفت که غلط هست رو با زور به کرسی بنشونی ؟ البته باید تا حالا فهمیده باشی من نمیزارم همچین کاری بکنی.
نقد یه چیز یکپارچست که توش المان های مهم بازی توضیح داده میشه، یکی از مهمترین المان ها گرافیک بازی هست، ربطی به گیم پلی نداره، چطور تو نقد مثلا GS دو تا نسخه حتی یک کلمه هم با هم فرق ندارند؟

اگر تو خیلی شاخـــــــــــــی که خوب یه تست بده بیا عوض تحریریه همینجا شو یهو Transfer ات نکنن اونجا ما بدبخت شیم چون گویا چیزی که منتقدهای بزرگ دنبا نمی بینند و بهش توجهی نمی کنند شما شدیدا با نور زیاد می بینی.

یه چیز دیگه. اصولا چون خیلی وقت ندارم و به شدت سرم شلوغ ِ وقتمو زیاد تو فروم نمیزارم چون محیطش به علت وجود برخی افراد به شدت نا مناسب شده، توجه کنی اعضای تحریریه و مدیران خیلی خیلی کم پست میدند مگر در حالتی که بخوان عده ای رو از گمراهی در بیارن، منم به همین دلیل وقتمو گذاشتم و کارم رو عقب انداختم ولی گویا " نرود میخ آهنین در سنگ "

in the end , don't feed the shame *

مباحث مرتبط با RD: R نگارش ps3 همه چیز بخودش دیده بود الی کامنتهای ملودرام/عاطفی:
ولی دمِ این راکستار گرم:(( بابا تو که دیگه پای سفره ی سونی بزرگ شدی , نمک خوردی یو نمکدان را شکستی..یادِت باشه
4-5 ساله داستان همینه. GTA IV و Soul Calibur IV و Ghost Buster و Bayonetta و ..... روی 360 و FFXIII روی ps بهتر بود ولی در محتوا هیچ فرقی ندارن. بجای صرف انرژی از این "لذت یکسان" کمال استفاده رو ببرید.

آرش جان من نمیخوام بگم موضوع مهم و تاثیر گذاری هست ، فقط شما یکجوری گفته بودین که انگار هیج تفاوتی ندارند ، منم گفتم که تفاوت دارن ، ولی خب نه میشه در حین بازی فهمید به اون صورت نه تاثیری میزاره توی بازی .

در کول سوء تفاهم پیش نیاد ! من منظورم این بود که تفاوت دارن ، ولی قبول دارم اصلا موضوع مهمی نیست .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or