آناليز گرافيكي بازي Red Dead Redemption بر روي PS3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

T@ntaL 73

کاربر سایت
سلام.

RedDeadRedemptionLogo.jpg

نسخه ي PlayStation 3 آخرين اثر Rockstar، طبق نظر كارشناسان و متخصصان (آناليزور) در مقايسه با نسخه ي Xbox 360 آن كمبود هايي دارد كه رندر نشدن اين نسخه به صورت HD يكي از آنهاست (sub-HD).

ديروز رزولوشن ورژن PlayStation 3 اعلام شد. البته بازي نقد هاي درخشاني ]از جمله خود CVG[ داشته ولي از لحاظ گرافيكي با نسخه ي Xbox 360 در يك سطح قرار نميگيرد.

رزولوشن اين نسخه (PS3) برابر 640 در 115 ولي نسخه ي 360 بازي در 720 در 1280پيكسل اجرا ميشود. در نگاه نخست ممكن است بگوييد, تفاوت تنها در "80 پيكسل" است, ولي در واقع وقتي اين قسمت خالي محاسبه ميشود, PS3 از 184 در 320 پيكسل كمبود, رنج ميبرد – يعني 20 درصد كمتر از نسخه ي 360 بازي. و سپس اين رزولوشن براي نمايش در صفحه ي تلويزيون بر روي اين كنسول upscale يا كشيده ميشود.

اين رزولوشن توسط يك كاربر Beyond 3D technical forum كشف شد. اين فروم شامل شخصي به نام Quaz51 كه نام خود را 'pixel counter' (شمارنده ي پيكسل) گذاشته, ميشود كه قبلا هم HD نبودن رزولوشن بازي هايي مثل ,Halo 3 Haze Metal Gear Solid 4 , و Alan Wakeرا خبر داده بود.

ما بعدا در مورد اينكه HD نبودن رزولوشن در مساله ي ديگري نيز اهميت پيدا ميكند بعدا بحث ميكنيم ولي حالا زمان نگاه موشكافانه تر به تفاوت هاي بين دو نسخه ي PS3 و Xbox 360 است.

همانطور كه در تصاوير موجود مشاهده ميشود, رزولوشن پايين بازي Red Dead Redemption اندكي باعث كم شدن نوك تيز بودن (اشياء) در تصاوير ميشود. اين مساله توسط يكي ديگر از اعضاي Beyond3D (MazingerDude) كه البته به فروم NeoGAF نقل مكان كرده, ذكر شده.

اگر چه اين موضوع به quincunx anti-aliasing (QAA) روي نسخه ي PS3 بازي برميگردد كه باعث blur شدن تصاوير ميشود. Anti-aliasing از بين بردن لبه هاي دندانه دار را ميطلبد ولي QAA با blur كردن تاثيرگذار كل تصوير, به اين نتيجه دست پيدا ميكند. نسخه ي Xbox 360 بازي از 2x multisampling AA بهره ميبرد كه مخصوصا لبه ي اشيائ را هدف قرار ميدهد ولي نيازمند مقدار بيشتري قدرت پردازش است.

تفاوت ها به همين جا ختم نميشود و تراكم كمتر شاخ و برگ درختان, فقدان object ها و سايه هاي كمتر به اين موضل و آسيب به نسخه ي PS3 كمك ميكند. MazingerDude كسي كه به 2 نسخه ي بازي دست رسي دارد, جزييات اين تفاوت را را بيشتر آشكار ميكند. بر روي نسخه ي Xbox 360 بازي درختان به خوبي از تكنيك alpha-blended بهره ميبرند; اين قابليت, اشياء پس زمينه و پيش زمينه را تركيب ميكند و ايجاد تاثير شفافيت ميكند. نسخه ي PS3 بازي اين كيفيت را به اجرا نميگذارد كه نتيجه اش رنج بردن اين نسخه از لرزش مصنوعي درختان ميشود.

همچنين تعدادي موذل Level of Detail (لايه هاي جزييات) برروي نسخه ي PS3 وجود دارد كه در سايه ها و texture pop-in بيشتر آشكار ميشوند و هنگام نزديك شدن به ساختمان ها ايجاد ميشود. حتي در نسخه ي PS3 ميتوانيد شاهد فقدان متن هاي تعدادي از تابلو ها در پس زمينه باشيد. همچنين دچار فقدان Self-shadow براي كاركترهاست. كه باعث ميشود صورت كاركتر ها به صورت بچه ي كوچك و هموار و خشك به نظر بيايد.

شايد مهمترين قسمت كار اين باشد كه framerate روي كنسول PS3 بيشتر از نسخه ي X360 نيست. معمولا استفاده از رزولوشن پايين تر اجازه ي دسترسي به يك framerate روان تر را ميدهد, ولي افت فريم نسخه ي PS3 اغلب بيشتر از نسخه ي 360 است. با اين وجود متوسط فريم ريت بازي بيشتر از Grand Theft Auto IV است و از روي نقد ها و hands-on ها ميتوان دريافت كه نسخه ي PS3 نيز براي بازي كردن باورنكردنيست.

و اين يك معماست. در عمل و انزوا (به دور از نسخه ي ديگر يعني 360), Red Dead Redemption هنوز يك بازي درخشان بر روي PS3 است. يكي از بهترين بازي هاي امسال است, هر چند اگر هر دو نسخه را در كنار هم ببينيد, متاسفانه نااميد خواهيد شد.

تصاوير بيشتر در لينك خبر

مرسي - GOODLUCK

آخرین ویرایش:
آرش جان من نمیخوام بگم موضوع مهم و تاثیر گذاری هست ، فقط شما یکجوری گفته بودین که انگار هیج تفاوتی ندارند ، منم گفتم که تفاوت دارن ، ولی خب نه میشه در حین بازی فهمید به اون صورت نه تاثیری میزاره توی بازی .

در کول سوء تفاهم پیش نیاد ! من منظورم این بود که تفاوت دارن ، ولی قبول دارم اصلا موضوع مهمی نیست .
نه، ببین با کلمات بازی نکن، شما گفتی ! آخه تفاوت به این فاحشی ! منم گفتم اگر تفاوت فاحشی وجود داشت الان داشتیم توی نقدها و نمرات تاثیرشو میدیدیم. من نگفتم تفاوت وجود نداره، داره ولی نه در حدی که از این کلمات استفاده کنیم، پس با کلمات بازی نکنید. پست خودتونُ من چیزی کم و زیاد نکردم.

نه، ببین با کلمات بازی نکن، شما گفتی ! آخه تفاوت به این فاحشی ! منم گفتم اگر تفاوت فاحشی وجود داشت الان داشتیم توی نقدها و نمرات تاثیرشو میدیدیم. من نگفتم تفاوت وجود نداره، داره ولی نه در حدی که از این کلمات استفاده کنیم، پس با کلمات بازی نکنید. پست خودتونُ من چیزی کم و زیاد نکردم.
درسته ، منظورم از کلمه فاحش این نبود که خیلی فرق دارن ، منظورم این بود که خیلی راحت میشه تفاوت رو درک کرد ، الآن فکر میکنی دارم به قول خودت با کلمات بازی میکنم ، ولی واقعا از همون اول منظورم همین بود .

احیانا تاپیک جلو در خونه ی شما تاسیس شده که به این مساله تاکید دارید ؟ :biggrin1:

کیارش احیانان اسم اسپم به گوشت خورده این همونه. دیده پست دادن بی فایدس گفته یه اسپم رد کنیم بره.
دوستان من به دلیل مسایل سیاسی (کنکور) این بازی رو انجام ندادم. نظر بدم خدای نکرده باعث تشنج میشه. اما عکسا تایید میکنه تو این بازی X360 برتر هست. حالا ما کار نداریم کدوم کنسول بازیاش از نظر گرافیکی کلا برتر هستن اما تو این بازی X360 برتره.(از رو عکسا. باید تو تابستون خودم بازی کنم ببینم کدوم برتره.)
راستی اگه خاستید تو بخش کنسول در برابر کنسول یک رقابت بین این بازی و GOW 3 بزارید.:biggrin1:

تفاوت که دارن ، از عکسها کاملا مشخصه ، رزولوشن و کمتر بودن علفزار ثابت شدست ... Bayonetta که یه فاجعه بود تقریبا ، اصلا قابل مقایسه نبود 2 نسخه . من وقتی Bayonetta نسخه PS3 رو بازی میکردم بدون اینکه نسخه 360 رو بازی کرده باشم ضعف و مشکل رو به وضوح میدیدم ، ولی این بازی یا مثلا GTA یا ... رو زمانی میشه فهمید که 2 تا نسخه رو همزمان یا بلافاصله پشت هم بازی کنی ، به همین دلیل اختلاف امتیازی وجود نداره .
آفرین نیما ;)
منم نگفتم کلا اختلاف ندارن . گفتم انقدر با ارزش نبوده که منتقد ها بیان نمره کمتر بدن :-"
فرق بین ۶۴۰ و ۷۲۰ درک میکنم :biggrin1:

تا حالا بازی نقد کرده یا فقط بلدی حرفت که غلط هست رو با زور به کرسی بنشونی ؟ البته باید تا حالا فهمیده باشی من نمیزارم همچین کاری بکنی.
نقد یه چیز یکپارچست که توش المان های مهم بازی توضیح داده میشه، یکی از مهمترین المان ها گرافیک بازی هست، ربطی به گیم پلی نداره، چطور تو نقد مثلا GS دو تا نسخه حتی یک کلمه هم با هم فرق ندارند؟

اگر تو خیلی شاخـــــــــــــی که خوب یه تست بده بیا عوض تحریریه همینجا شو یهو Transfer ات نکنن اونجا ما بدبخت شیم چون گویا چیزی که منتقدهای بزرگ دنبا نمی بینند و بهش توجهی نمی کنند شما شدیدا با نور زیاد می بینی.

یه چیز دیگه. اصولا چون خیلی وقت ندارم و به شدت سرم شلوغ ِ وقتمو زیاد تو فروم نمیزارم چون محیطش به علت وجود برخی افراد به شدت نا مناسب شده، توجه کنی اعضای تحریریه و مدیران خیلی خیلی کم پست میدند مگر در حالتی که بخوان عده ای رو از گمراهی در بیارن، منم به همین دلیل وقتمو گذاشتم و کارم رو عقب انداختم ولی گویا " نرود میخ آهنین در سنگ "

in the end , don't feed the shame *
بله من خبر نداشتم شما خودتون رو یکی از منتقدین برتر جهان می دونید (:laughing:) و وظیفه دارید از نظر بقیه منتقدین دفاع کنید

توجه کنی اعضای تحریریه و مدیران خیلی خیلی کم پست میدند مگر در حالتی که بخوان عده ای رو از گمراهی در بیارن

ما فعلا فقط با پست های شما رو برو می شیم ظاهرا شما به تنهایی خود تحریریه هستین
The answer to fools is silence:sick:

---------------------------------------------------------------------------------------

درسته ، منظورم از کلمه فاحش این نبود که خیلی فرق دارن ، منظورم این بود که خیلی راحت میشه تفاوت رو درک کرد ، الآن فکر میکنی دارم به قول خودت با کلمات بازی میکنم ، ولی واقعا از همون اول منظورم همین بود .
جالب ترین نکته این تاپیک اینه که شما عزیزان صد در صد باید قبول کنید دو نسخه 360 و PS3 با هم هیچ تفاوتی ندارن

و بلبل هم شجریان می خونه و ماست هم خاکستری هست
:laughing:

آخرین ویرایش:
:)
من نمیدونم شما چطوری اسم بازیایی مثل:heavy rain , g o w 3 , uncharted 1 , 2 , kz2 &...........نشنیدی

من تا حالا به خاطر مشکلاتی نتونستم PS3 بازی کنم ولی U1,2 / G O W III / Heavy Rain همشون 720P بودن و هیچکدومشون 1080P نبودن. اگه دعوات سر رزولیشنه.
هنوزم می گم برای کسایی که تلویزیون بالای 30 اینچ ندارن و تلویزیونشون FULLHD نیست سنگ رزولیشنو یه سینه نزنن.

چیش دقیقا جالبه این؟

چیو میخواین ارضاء کنین با وضعیت اسف‌باری که راه انداختین؟

نسخه PS3 مثل اکثر بازی‌های مالتی‌پلتفورم به دلیل تمرکز کمتر و هزینه کمتری که سازنده براش در نظر گرفته مشکلات گرافیکی داره ولی مشکلات فاجعه بار نیستند مثل Bayonetta، و توجه کنید که حرف شما در مقابل حرف خیلی‌ها Erik Brudvig هـــیــــچ ارزشی نداره. نمیدونم 4 صفحه چی دارید میگید به هم!

استاد ricosev؛ احترامی که ما برای چشم و گوش و ادراک و حس و قشر خاکستری و لوب‌های ادراکی-احساسی مغز خودمون قائل هستیم باعث میشه در این بحث یک عده که زندگیشون شمردن پیکسل‌های یک بازی و کوبیدنش تو سر و کله یه سری دیگست شرکت نکنیم.

نخیــــــــــــــــر، شما شعورت به کاربران بازی سنتر نمیرسه آقای امیرخان ! اینجا افرادی داریم از Erik Brudvig و Staff ِ سایت های بزرگ شاختر، کلهم اینجا افرادی داریم کل هیکل تیم منتقد سایت های بزرگ رو خریداری می کنند و جای کله قند تو بازار میفروشن !

dude don't ruin the fun
big-grin-smile.gif

آخرین ویرایش:
حالا اگه اسم تاپیک بود " آنالیز گیم پلی RDR " تاپیک به صفحه دوم نمیرسید.

گیمرهای هاردکوووووووووووووووووور که میگن اینه ها !

نسخه PS3 مثل اکثر بازی‌های مالتی‌پلتفورم به دلیل تمرکز کمتر و هزینه کمتری که سازنده براش در نظر گرفته مشکلات گرافیکی داره ولی مشکلات فاجعه بار نیستند مثل Bayonetta، و توجه کنید که حرف شما در مقابل حرف خیلی‌ها Erik Brudvig هـــیــــچ ارزشی نداره. نمیدونم 4 صفحه چی دارید میگید به هم!
نخیــــــــــــــــر، شما شعورت به کاربران بازی سنتر نمیرسه آقای امیرخان ! اینجا افرادی داریم از Erik Brudvig و Staff ِ سایت های بزرگ شاختر، کلهم اینجا افرادی داریم کل هیکل تیم منتقد سایت های بزرگ رو خریداری می کنند و جای کله قند تو بازار میفروشن !
استاد ricosev؛ احترامی که ما برای چشم و گوش و ادراک و حس و قشر خاکستری و لوب‌های ادراکی-احساسی مغز خودمون قائل هستیم باعث میشه در این بحث یک عده که زندگیشون شمردن پیکسل‌های یک بازی و کوبیدنش تو سر و کله یه سری دیگست شرکت نکنیم.
راستیتش بنده اشتباه کردم، از خودم و وقتم و سلول های خاکستری و چشم و گوشم گذشتم و اینجا سعی کردم انقلابی در نحوه نگاه دوستان ایجاد کنم، گویا توفیقی به دست نیاوردم که هیچ، دوستان تشنه تر به مسائل ماورا الطبیعه هم شدند.

خوب شمردن دو تا دونه پیکسل و جمع و تفریق کردنش کجا، آنالیز گیم پلی و المان های استفاده شده در یک بازی Open World کجــا.
البته اساتید اینجا حضور دارند، گویا برای ما دیگه جا نیست.

نه عزیز به این میگن خر تو خر وگرنه گیمر هاردکووووووووووووووووووووووور میشینه بازیش رو میکنه حالش رو میبره بازی که دوست داره بازی بازی که نه نه اما این جا خر تو خر هستش نه هاردکووووور گیمر چون هادرکور ها درسته به کیفیت اهمیت میدن اما به خود بازی بیشتر نه شمردن تعداد پیکسل به قول آرش.;)

بعدشم به خیلی ها اصلا نمیشه گفت هاردکوور میدونی چرا چون بجای این که به بازی اهمیت بدن به دستگاهش اول و دوم به پیکسل های بازی .
درسته کیفیت مهمه نه پیکسل بلکه کیفیت بافت ها تسکچر ها و مدل ها در درجه اول .

آخرین ویرایش:
آقا می خواین اصلا یه قرار بیرون بزاریم همدیگرو بزنیم، هر کی برنده شد هر چی اون میگه درست ؟
بابا این جنگ و دعوا ها رو بزاریم کنار، هر کی هر کنسولی داره رو همون بازی رو می خره بازی می کنه دیگه آخه این همه بحث و کل کل آخرش به چی می خواد برسه ؟! این که بازی رو ps3 رزولشنش پایین تره ؟! خب هست که هست هر کی ps3 داره باید واسه کنسول خودش بازی رو بخره دیگه، اصلا گیریم بازی کیفیتش 320*480 ـه، اصلا از رو آیفون برا ps3 پورت شده، حالا که چی ؟ کسی که هر دوتا کنسولو داره التماسشم کردن نسخه ps3 رو نخره...
بجای این حرفا حداقل سر گیم پلی یا موسیقی یا یه چیز معقول و منطقی بحث کنین ...

راستیتش بنده اشتباه کردم، از خودم و وقتم و سلول های خاکستری و چشم و گوشم گذشتم و اینجا سعی کردم انقلابی در نحوه نگاه دوستان ایجاد کنم، گویا توفیقی به دست نیاوردم که هیچ، دوستان تشنه تر به مسائل ماورا الطبیعه هم شدند.
نکته طنز قضیه اینه که اسم تاپیک آناليز گرافيكي بازي Red Dead Redemption بر روي PS3

تاپیک آنالیز نقد منتقیدین اینجا نیست و نظر کارشناسی شما هیچ ربطی به انالیز گرافیکی نداره
شما این تاپیک رو با تاپیکدفاعیات یک منتقداشتباه گرفیتن

اگر خیلی به وجدان اعتقاد دارید یک سوال ازتون دارم : کدوم پست شما به موضوع بحث این تاپیک ارتباط داره ؟

dude don't ruin the fun
big-grin-smile.gif
Its almost like Sh*t
:cheesygri

------------------------------------------------------------------------------------
البته اساتید اینجا حضور دارند، گویا برای ما دیگه جا نیست.
وقت خودتون و مارو هدر کردین ولی یک پست مرتبط به این تاپیک ارسال نکردین ... متاسفم براتون

آخرین ویرایش:
من خودم به شخصه با بازی کردن GTA IV روی PS3 هیچ کم و کاستی احساس نکردم . حتی وقتی موقعی که نسخه 360 رو بازی کردم و باز نسخه ی PS3 رو بازی کردم متوجه نشدم . حالا اینکه از GTA IV هم بهتر شده جای خود داره.
آقای ricosev دیگه چی میخواید از جون بازی ؟ تحریمش که کردید . میخواید ترتیب یه حمله ی تروریستی به دفتر Dan Houser و Sam Houser رو بدیم ؟
آقا می خواین اصلا یه قرار بیرون بزاریم همدیگرو بزنیم، هر کی برنده شد هر چی اون میگه درست ؟

موافقم بد جور :biggrin1:

این تاپیک به خوبی نشون داد که دوستان خیلی دوس دارن یه بحثی پیش بیاد تا حسابی کل کل کنن و خالی شن.
این مسئله هم اصلا چیزه مهمی نیست که بخواد در موردش بحث بشه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or