آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4

دوستان یه سوال داشتم شرمنده اگه تکراریه
من و دوستم میخوایم بازیهامون رو شیر کنیم واسه هم ، به این شکل که الان یه سری بازی و پلاس رو اکانت اون هست ، تا اینجا که مشکلی نیست و من میتونم اکانت اون رو رو کنسول خودم بزنم و جفتمون استفاده کنیم ؛ حالا من میخوام فیفا 17 و چند تا بازی دیگه رو اکانت اصلی خودم بخرم ، میخواستم ببینم اون هم میتونه از اکانت من استفاده کنه و این بازی ها رو اکانت خودش و من هم بازی های اون رو تو اکانت خودم انجام بدیم ؟

دوست عزیز من الان کنسولم تقریبا 28 روزه که از psn بن شده
من تجربمو بشما میگم :
اگه یک روز وارد اکانتت بشی که 4 - 5 تا بازی با کلی هزینه خریدی و قابلیت deactive شدن اکانتت هم پریده پیگیری نمیکنی ؟ این مشکل که سر صاحب اصلی اکانت میاد در عرض چند دقیقه قابل پیگیری هست و اگه فرد شکایت کننده ادعاش درست باشه اونوقت با سونی طرفید !
این اکانت ها بنظر من به هیچ عنوان استفاده کردنش به مصیبتش نمی ارزه ، 1 روز نت کنسول رو قطع کن ببین چجوری میشی اگه تونستی تحمل کنی خوب مشکلی نداره استفاده کن
نه قابلیت آنلاین زدن داری نه تروفی نه آپدیت فقط و فقط کنسول سی دی رو اجرا میکنه که به قرونی نمی ارزه !
چند وقته منتظر اومدن بازی های جدید مثل Fifa یا Pes 17 هستم دمو اینا الان منتشر شده ولی من دسترسی ندارم و نمیتونم استفاده کنم ( فقط یه گیمر میفهمه چی میگم )
من خودم دیگه توبه کردم از این اکانت ها استفاده بکنم منتظرم که ببینم به گفته سونی در ایمیل کنسول بعد 30 روز آنبن میشه یا نه نتیجه رو هم همینجا میزارم ببینید !
ولی امیدوارم این بلا سر هیچ گیمری نیاد

چی شد ؟؟
کنسولت از بن در اومد یا نه ؟؟

دوستان آپدیت شماره 4 سونی مشکلی برای اکانت های ترکیبی به وجود نیاورد ؟؟؟

دوستان من بازی فیفا 16 رو دیتاشو رو دانلود کردم...و موقع انتقال...4 گیگ اول رفت ولی بعدش can not instal زد....چکار باید بکنم ؟؟

Last edited by a moderator:
سلام
خوبید دوستان؟
بالاخره بعد مدتها از PS3 به PS4 کووچ کردم :)
چندتا سوال داشتم الان اگه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم
من الان رویه اکانت خودم که تازه ساختمش هم پلاس رو گرفتم هم فیفا 17 رو PreOrder کردم
خواستم بازی فیفا 17 و پلاس رو با دوستم هم Share کنم رفتم خونشون و تویه ps4 اون یه پروفایل جدید ساختم و اکانت PSN خودمو وارد کردم و لاگین کردم اما تویه Setting و بعد PSN که میرو واسه Active کردن Primary اجازه بهم نمیده
باید کار خاصی انجام بدم؟ نیازه که تویه ps4 خودم کاری رو انجام بدم؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

سلام
خوبید دوستان؟
بالاخره بعد مدتها از PS3 به PS4 کووچ کردم :)
چندتا سوال داشتم الان اگه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم
من الان رویه اکانت خودم که تازه ساختمش هم پلاس رو گرفتم هم فیفا 17 رو PreOrder کردم
خواستم بازی فیفا 17 و پلاس رو با دوستم هم Share کنم رفتم خونشون و تویه ps4 اون یه پروفایل جدید ساختم و اکانت PSN خودمو وارد کردم و لاگین کردم اما تویه Setting و بعد PSN که میرو واسه Active کردن Primary اجازه بهم نمیده
باید کار خاصی انجام بدم؟ نیازه که تویه ps4 خودم کاری رو انجام بدم؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

باید اکانت رو روی دستگاه خودت دی اکتیو کنی تا بتونی روی دستگاه دوستت اکتیو کنی

در ضمن همیشه باید اینطوری بمونه و شما برای چک کردن لایسنس همیشه به اینترنت باید وصل باشی(هر 30 دقیقه یک بار لایسنس چک میشه)

باید اکانت رو روی دستگاه خودت دی اکتیو کنی تا بتونی روی دستگاه دوستت اکتیو کنی

در ضمن همیشه باید اینطوری بمونه و شما برای چک کردن لایسنس همیشه به اینترنت باید وصل باشی(هر 30 دقیقه یک بار لایسنس چک میشه)

با این فرمایشی که شما داشتی ، یعنی نمیتونیم از یه بازی رویه 2 دستگاه استفاده کنیم؟
پس این قضیه خرید بازی به صورت دو نفره چی میشه؟ من هم پلاس و هم فیفا رو گرفتم که هزینه هر دو نفرمون نصف بشه

با این فرمایشی که شما داشتی ، یعنی نمیتونیم از یه بازی رویه 2 دستگاه استفاده کنیم؟
پس این قضیه خرید بازی به صورت دو نفره چی میشه؟ من هم پلاس و هم فیفا رو گرفتم که هزینه هر دو نفرمون نصف بشه
چرا اتفاقا میشه شیر کرد بین دو نفر

شما روی اکانت خودت که بازی میکنی دیگه نیازی نیست اکانت رو دستگاه خودت اکتیو شه ، اون لایسنس از طریق اینترنت چک میشه

الان فقط شما اکانت رو روی دستگاه خودت دی اکتیو و روی دستگاه دوستت اکتیو کن، بعد دیگه هر کدوم توی اکانت خودتون بازی کنید حله :)

• Like
Reactions: erfanimmortal

شما روی اکانت خودت که بازی میکنی دیگه نیازی نیست اکانت رو دستگاه خودت اکتیو شه ، اون لایسنس از طریق اینترنت چک میشه

الان فقط شما اکانت رو روی دستگاه خودت دی اکتیو و روی دستگاه دوستت اکتیو کن، بعد دیگه هر کدوم توی اکانت خودتون بازی کنید حله :)
میشه نحوه دی اکتیو کردن اکانتم رو رویه ps4 خودم بهم بگی
خیلی خیلی ازت ممنونم

آقا من گیج شدم چطوری میگن اکانت ترکیبی رو هم صاحب اصلی که اکانتش دی اکتیو شده و هم ما که مثلا خریداریم میتونیم استفاده کنیم؟ مگه نه این نیست که وقتی از سایت سونی دی اکتیو بشه اکانت روی کنسول اول قفل میشه بخاطر دلایل امنیتی مثل حادثه و سرقت و ...؟ اگه اینطوره چرا از طریق کنسول فقط اکتیو نمیکنن که دسترسی فرد اول قطع نشه؟

سلام
من یه اکانت جدید ساختم و با اون از استور یه بازی خریدم ،اطلاعات اکانت و دوستمم داره و الان دوتاییمون با هم داریم همزمان بازی خریداری شده رو دانلود میکنیم ولی با این ارور مواجه میشیم
“has signed in to playstation network with another ps4 and has been logged out of this ps4…..”
لطفا اگه کسی میدونه باید چیکار کنیم که به مشکل نخوریم کمک کنه.
ممنونم

سلام
من یه اکانت جدید ساختم و با اون از استور یه بازی خریدم ،اطلاعات اکانت و دوستمم داره و الان دوتاییمون با هم داریم همزمان بازی خریداری شده رو دانلود میکنیم ولی با این ارور مواجه میشیم
“has signed in to playstation network with another ps4 and has been logged out of this ps4…..”
لطفا اگه کسی میدونه باید چیکار کنیم که به مشکل نخوریم کمک کنه.
ممنونم
وقتی دوستتون تویه اکانت آنلاین هست شما نباید ساین این بشید! وگرنه بهتون ارور میده( و بالعکس)
دوتاتون واسه دانلود از این تاپیک اقدام کنید به مشکلی بر نمیخورید:
دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

• Like
Reactions: hesaaammm
دوستان اگه یه اکانت رو مثلا روی ۵ تا ps4 وارد کنیم ولی همزمان بازی نکنیم مشکلی بوجود میاد؟ اصلا امکان پذیر هست؟ سوال دیگه اینک آیا dlc هم شیر میشه؟ ممنون

سلام دوستان با شیر کردن پلاس همه ی قابلیت های پلاس برای نفر دوم هم قابل استفادست مثل بازیای رایگان ماهانه؟ یا فقط میتونه انلاین بازیای کنه؟!

یعنی الان این دوستمون بخواد فیفا 17 رو که با دوستش شیر کرده...چه آنلاین و چه آفلاین حتما کنسولش باید به اینترنت متصل باشه ؟؟یعنی ایشون میشن ظرفیت 1 و دوستشون میشن ظرفیت 2 ....درسته ؟

یعنی الان این دوستمون بخواد فیفا 17 رو که با دوستش شیر کرده...چه آنلاین و چه آفلاین حتما کنسولش باید به اینترنت متصل باشه ؟؟یعنی ایشون میشن ظرفیت 1 و دوستشون میشن ظرفیت 2 ....درسته ؟

آره اونی که با اکانتش بخره در واقع میشه ظرفیت 3 و برابازی کردن فیفا باید آنلاین باشه

اون یکی هم میشه ظرفیت 3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or