آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4

قضیه deactivate کردن اصلا برای چیه ؟
جا داره اینجا ذکر کنم از این سایت های اکانت ترکیبی نخرین خیلی هاشون کلاه بردارن اکانتو براتون نمیفرستن جوابتون هم نمیدن یکیش همین consolefa

خدایی من اینهمه که از این آموزش ها شنیدم تو فروم های انگلیسی اینهمه راجع به اینا حرف نمیزنن. خیلی هم سخت به نظر میاد. عادت کنیم بابت چیز خوب و استفاده از دسترنج دیگران باید پول داد دیگه این همه راجع به این مقولات صحبت نمیشه.

قضیه deactivate کردن اصلا برای چیه ؟
جا داره اینجا ذکر کنم از این سایت های اکانت ترکیبی نخرین خیلی هاشون کلاه بردارن اکانتو براتون نمیفرستن جوابتون هم نمیدن یکیش همین consolefa
این کار واسه این صورت میگیره که بتونن به عنوان شخص اصلی از اکانت مورد نظر (بازی در اکانت شخصی) استفاده کنن!

الان من اکانت آمریکا دارم که اکتیو کردم برای پلاسش (برای خودم هست)، خودم رو کنسولم با یه اکانت دیگه بازی میکنم (اکانت اصلیم)، سوالم اینه که میتونم به یکی دیگه هم بدم و اونم اکتیوش کنه و بره و با اکانت خودش بازی کنه؟
ممنون

الان من اکانت آمریکا دارم که اکتیو کردم برای پلاسش (برای خودم هست)، خودم رو کنسولم با یه اکانت دیگه بازی میکنم (اکانت اصلیم)، سوالم اینه که میتونم به یکی دیگه هم بدم و اونم اکتیوش کنه و بره و با اکانت خودش بازی کنه؟
ممنون

نه دیگه نمیشه، هر اکانت فقط روی یه دستگاه اکتیو میشه

• Like
Reactions: account240
حدود 3 روز پیش کنسول من به علت استفاده از بازی های اشتراکی یا ( اکانت های ترکیبی ) از Psn بن و تمام بازی های اکانتم قفل شد .
طی تماسی که با بخش پشتیبانی سونی یا همون چت آنلاین گرفته شد دلیل این بن شدن استفاده از بازی ها بود .
هرکی استفاده نکرده دیگه نکنه چون من بسیار حساس بودم تو استفاده از اکانت ها بعد فعال کردن هم کل اکانتو پاک میکردم و نمیزاشتم اثری ازش بمونه ولی باز یقه منو گرفت .
کنسول وقتی به psn وصل بشه حتی برای چند ثانیه سونی دقیقا میفهمه شما دارید چیکار میکنید .
ما هم گول هزینه کم رو خوردیم و کنسولمون بن شد و شده یه آجر مونده گوشه اتاق :(

q7nt_photo_2016-09-18_05-48-32.jpg

• Like
Reactions: Abolfaz3007
حدود 3 روز پیش کنسول من به علت استفاده از بازی های اشتراکی یا ( اکانت های ترکیبی ) از Psn بن و تمام بازی های اکانتم قفل شد .
طی تماسی که با بخش پشتیبانی سونی یا همون چت آنلاین گرفته شد دلیل این بن شدن استفاده از بازی ها بود .
هرکی استفاده نکرده دیگه نکنه چون من بسیار حساس بودم تو استفاده از اکانت ها بعد فعال کردن هم کل اکانتو پاک میکردم و نمیزاشتم اثری ازش بمونه ولی باز یقه منو گرفت .
کنسول وقتی به psn وصل بشه حتی برای چند ثانیه سونی دقیقا میفهمه شما دارید چیکار میکنید .

آاق چنتا اکانت استفاده کردی؟ کاری توی اکانت ها نکردی؟ تغییر رمز یا اسم

داداش همون کاری که بقیه میکردن ، با برنامه psn تو گوشی وضعیت طرف رو چک میکردم بعد اگه اکی بود وارد اکانت مشیدم و دی اکتیو و ....
از من گفتن بود ، یه لحظه نت کنسولتو خاموش کن ببین اصلا برات معنی میده ps4 ?
:((

• Like
Reactions: aliahmadi2
درود
دوستان چند جا دیدم به خاطر استفاده از این اکانتای هکی کنسولشون بن شده ! :| منم چند روزه یکی از این اکانتا گرفتم . خواستم ببینم دیگه کنسولم بن شده محسوب میشه و باید منتظر بمونم ؟:دی یا فقط کسایی که گزارش میدن باعث این اتفاق میشن ؟

الان دیگه آفلاین هم نمیتونی بازی کنی ؟؟

درود
دوستان چند جا دیدم به خاطر استفاده از این اکانتای هکی کنسولشون بن شده ! :| منم چند روزه یکی از این اکانتا گرفتم . خواستم ببینم دیگه کنسولم بن شده محسوب میشه و باید منتظر بمونم ؟:D یا فقط کسایی که گزارش میدن باعث این اتفاق میشن ؟
چند وقت از اکنتای هکی استفاده میکنم مشکلی پیش نیمده علی جان.احتمال بن شدن بنظرم خیلی کمه.

• Like
Reactions: mobile1199
باید بمونیم بینیم این آپدیت شماره 4 که میخواد بیاد..چه بلایی سرمون میاره.....

ولی این اکانت ترکیبیا...دارن از ظرفیت 2 استفاده میکنن...مصل همین شیر کردن یه اکانت بین دو نفر...

دوستان اینایی که ترکیبی میگیرن و استفاده میکنن...اون اکانتی که از ظرفیت 2ش دارن استفاده میکنن صاحب اکانت میفهمه که ظرفیت 2ش داره استفاده میشه ؟؟یا نه ؟

دوست عزیز من الان کنسولم تقریبا 28 روزه که از psn بن شده
من تجربمو بشما میگم :
اگه یک روز وارد اکانتت بشی که 4 - 5 تا بازی با کلی هزینه خریدی و قابلیت deactive شدن اکانتت هم پریده پیگیری نمیکنی ؟ این مشکل که سر صاحب اصلی اکانت میاد در عرض چند دقیقه قابل پیگیری هست و اگه فرد شکایت کننده ادعاش درست باشه اونوقت با سونی طرفید !
این اکانت ها بنظر من به هیچ عنوان استفاده کردنش به مصیبتش نمی ارزه ، 1 روز نت کنسول رو قطع کن ببین چجوری میشی اگه تونستی تحمل کنی خوب مشکلی نداره استفاده کن
نه قابلیت آنلاین زدن داری نه تروفی نه آپدیت فقط و فقط کنسول سی دی رو اجرا میکنه که به قرونی نمی ارزه !
چند وقته منتظر اومدن بازی های جدید مثل Fifa یا Pes 17 هستم دمو اینا الان منتشر شده ولی من دسترسی ندارم و نمیتونم استفاده کنم ( فقط یه گیمر میفهمه چی میگم )
من خودم دیگه توبه کردم از این اکانت ها استفاده بکنم منتظرم که ببینم به گفته سونی در ایمیل کنسول بعد 30 روز آنبن میشه یا نه نتیجه رو هم همینجا میزارم ببینید !
ولی امیدوارم این بلا سر هیچ گیمری نیاد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or