این کار واسه این صورت میگیره که بتونن به عنوان شخص اصلی از اکانت مورد نظر (بازی در اکانت شخصی) استفاده کنن!قضیه deactivate کردن اصلا برای چیه ؟
جا داره اینجا ذکر کنم از این سایت های اکانت ترکیبی نخرین خیلی هاشون کلاه بردارن اکانتو براتون نمیفرستن جوابتون هم نمیدن یکیش همین consolefa
الان من اکانت آمریکا دارم که اکتیو کردم برای پلاسش (برای خودم هست)، خودم رو کنسولم با یه اکانت دیگه بازی میکنم (اکانت اصلیم)، سوالم اینه که میتونم به یکی دیگه هم بدم و اونم اکتیوش کنه و بره و با اکانت خودش بازی کنه؟
ممنون
حدود 3 روز پیش کنسول من به علت استفاده از بازی های اشتراکی یا ( اکانت های ترکیبی ) از Psn بن و تمام بازی های اکانتم قفل شد .
طی تماسی که با بخش پشتیبانی سونی یا همون چت آنلاین گرفته شد دلیل این بن شدن استفاده از بازی ها بود .
هرکی استفاده نکرده دیگه نکنه چون من بسیار حساس بودم تو استفاده از اکانت ها بعد فعال کردن هم کل اکانتو پاک میکردم و نمیزاشتم اثری ازش بمونه ولی باز یقه منو گرفت .
کنسول وقتی به psn وصل بشه حتی برای چند ثانیه سونی دقیقا میفهمه شما دارید چیکار میکنید .
ما هم گول هزینه کم رو خوردیم و کنسولمون بن شد و شده یه آجر مونده گوشه اتاق
حدود 3 روز پیش کنسول من به علت استفاده از بازی های اشتراکی یا ( اکانت های ترکیبی ) از Psn بن و تمام بازی های اکانتم قفل شد .
طی تماسی که با بخش پشتیبانی سونی یا همون چت آنلاین گرفته شد دلیل این بن شدن استفاده از بازی ها بود .
هرکی استفاده نکرده دیگه نکنه چون من بسیار حساس بودم تو استفاده از اکانت ها بعد فعال کردن هم کل اکانتو پاک میکردم و نمیزاشتم اثری ازش بمونه ولی باز یقه منو گرفت .
کنسول وقتی به psn وصل بشه حتی برای چند ثانیه سونی دقیقا میفهمه شما دارید چیکار میکنید .
ما هم گول هزینه کم رو خوردیم و کنسولمون بن شد و شده یه آجر مونده گوشه اتاق
چند وقت از اکنتای هکی استفاده میکنم مشکلی پیش نیمده علی جان.احتمال بن شدن بنظرم خیلی کمه.درود
دوستان چند جا دیدم به خاطر استفاده از این اکانتای هکی کنسولشون بن شده ! منم چند روزه یکی از این اکانتا گرفتم . خواستم ببینم دیگه کنسولم بن شده محسوب میشه و باید منتظر بمونم ؟ یا فقط کسایی که گزارش میدن باعث این اتفاق میشن ؟