من 5.05 هستم و بی نهاست راضی ام، بدون هیچ خاموشیView attachment 247289
فریمور ۹.۰۳ هک شد اما فعلا منتشر نمیشود. باتوجه با انتشار آپدیت ۱.۸۱ بازی دیزگان که روی فریمور ۹.۰۳ است نشان میدهد که هکرا به کرنل و وب کیت در ۹.۰۳ رسیدن که قادر به بکپورت کردن آپدیت به فریمور ۵.۰۵ تا ۹ شدن. پس تحت هیچ شرایطی کنسول خود را به ۹.۰۴ اپدیت نکنید صبر کنید تا وقت مناسب هک ۹.۰۳ منتشر شه. ضمن اینکه اگر این اپدیت ۹.۰۳ بازی دیزگان بکپورت شده . پس قاعدتا باید منتظر انتشار بازی الدن رینگ و هوریزان: غرب ممنوع برای فریمورهای ۵.۰۵ تا ۹ باشیم
نمیشه تاریخ مشخصی رو تعیین کرد ولی با این اخبار احتمالا بزودی منتشر میشن.من 5.05 هستم و بی نهاست راضی ام، بدون هیچ خاموشی
ممنون میشم بفرمائید به نظرتون الدن رینگ + هورایزون کی بک پورت میشه برای 5.05؟
با تشکر
View attachment 247289
فریمور ۹.۰۳ هک شد اما فعلا منتشر نمیشود. باتوجه با انتشار آپدیت ۱.۸۱ بازی دیزگان که روی فریمور ۹.۰۳ است نشان میدهد که هکرا به کرنل و وب کیت در ۹.۰۳ رسیدن که قادر به بکپورت کردن آپدیت به فریمور ۵.۰۵ تا ۹ شدن. پس تحت هیچ شرایطی کنسول خود را به ۹.۰۴ اپدیت نکنید صبر کنید تا وقت مناسب هک ۹.۰۳ منتشر شه. ضمن اینکه اگر این اپدیت ۹.۰۳ بازی دیزگان بکپورت شده . پس قاعدتا باید منتظر انتشار بازی الدن رینگ و هوریزان: غرب ممنوع برای فریمو
View attachment 247289
فریمور ۹.۰۳ هک شد اما فعلا منتشر نمیشود. باتوجه با انتشار آپدیت ۱.۸۱ بازی دیزگان که روی فریمور ۹.۰۳ است نشان میدهد که هکرا به کرنل و وب کیت در ۹.۰۳ رسیدن که قادر به بکپورت کردن آپدیت به فریمور ۵.۰۵ تا ۹ شدن. پس تحت هیچ شرایطی کنسول خود را به ۹.۰۴ اپدیت نکنید صبر کنید تا وقت مناسب هک ۹.۰۳ منتشر شه. ضمن اینکه اگر این اپدیت ۹.۰۳ بازی دیزگان بکپورت شده . پس قاعدتا باید منتظر انتشار بازی الدن رینگ و هوریزان: غرب ممنوع برای فریمورهای ۵.۰۵ تا ۹ باشیم
بازی هایی که برای اجرا اتصال مداوم به اینترنت میخوان مثل granturismo 7 هم احتمال داره بک پورت ورژن 9 بیاد براشون؟
این Cheat Menu دقیقا چیه؟!View attachment 248319
ورژن جدید گلدن هن توسط SiSTRO منتشر شد
تغییرات
v2.2
Added Cheat Menu initial version
Added tty redirect to klog
کدهای تقلبهاین Cheat Menu دقیقا چیه؟!
ممنون میشم توضیح بدید
با PS4 Trainer چه فرقی میکنه؟!کدهای تقلبه
مثل تیر بینهایت و ....
PS4 Trainer رو باید از روی هاست اجرا میکردی ولی این راحتتر و دسترسی بهش بهتره.با PS4 Trainer چه فرقی میکنه؟!
یعنی نیازی به نرم افزار دیگه نیست دیگه؟!!!
از کجا باید دانلودش کنیم؟View attachment 248319
ورژن جدید گلدن هن توسط SiSTRO منتشر شد
تغییرات
v2.2
Added Cheat Menu initial version
Added tty redirect to klog
هاست کارو یا نایت کینگ توی اپدیت جدیدشون قرار دادن.کافیه هاستتو به روزرسانی کنی تا گلدهن 2.2 به منو اضافه بشهاز کجا باید دانلودش کنیم؟