آموزش کپی خور کردن PS4 | (پست اول مطالعه شود)

احتمالا بخاطر دو پارت بودن هاردته
چون من همین دیروز با هاست نایت کینگ ,چندتا بازی رو دامپ گرفتم.البته وقتی پیلود دامپ رو انتخاب میکنی هیچی نمیزنه و 15 ثانیه بعدش پیام میده که دامپ بازی شروع شد.

maxresdefault.jpg

فریمور ۹.۰۳ هک شد اما فعلا منتشر نمیشود. باتوجه با انتشار آپدیت ۱.۸۱ بازی دیزگان که روی فریمور ۹.۰۳ است نشان میدهد که هکرا به کرنل و وب کیت در ۹.۰۳ رسیدن که قادر به بکپورت کردن آپدیت به فریمور ۵.۰۵ تا ۹ شدن. پس تحت هیچ شرایطی کنسول خود را به ۹.۰۴ اپدیت نکنید صبر کنید تا وقت مناسب هک ۹.۰۳ منتشر شه. ضمن اینکه اگر این اپدیت ۹.۰۳ بازی دیزگان بکپورت شده . پس قاعدتا باید منتظر انتشار بازی الدن رینگ و هوریزان: غرب ممنوع برای فریمورهای ۵.۰۵ تا ۹ باشیم

5ea25074-4ac2-4c9a-8ab0-c804d23cbfda.jpg

با استفاده از نقشه کیت بالا و یمقدار لحیم کاری میتونید یه بردی بسازید که دائم متصل به کنسول باشه و با اتصال فلش به این برد براحتی بدون در آوردن و زدن مکرر فلش . و اتصال دائم به کنسول از طریق پورت usb اتوماتیک کنسول در ورژن ۹ رو هک کنید. تمام مشخصات قطعه و کیت ماژول و مدل مقاومت و ترانزیستور در شکل نوشته شده .

View attachment 247289

فریمور ۹.۰۳ هک شد اما فعلا منتشر نمیشود. باتوجه با انتشار آپدیت ۱.۸۱ بازی دیزگان که روی فریمور ۹.۰۳ است نشان میدهد که هکرا به کرنل و وب کیت در ۹.۰۳ رسیدن که قادر به بکپورت کردن آپدیت به فریمور ۵.۰۵ تا ۹ شدن. پس تحت هیچ شرایطی کنسول خود را به ۹.۰۴ اپدیت نکنید صبر کنید تا وقت مناسب هک ۹.۰۳ منتشر شه. ضمن اینکه اگر این اپدیت ۹.۰۳ بازی دیزگان بکپورت شده . پس قاعدتا باید منتظر انتشار بازی الدن رینگ و هوریزان: غرب ممنوع برای فریمورهای ۵.۰۵ تا ۹ باشیم
من 5.05 هستم و بی نهاست راضی ام، بدون هیچ خاموشی
ممنون میشم بفرمائید به نظرتون الدن رینگ + هورایزون کی بک پورت میشه برای 5.05؟
با تشکر

• Like
Reactions: khasanoor4
من 5.05 هستم و بی نهاست راضی ام، بدون هیچ خاموشی
ممنون میشم بفرمائید به نظرتون الدن رینگ + هورایزون کی بک پورت میشه برای 5.05؟
با تشکر
نمیشه تاریخ مشخصی رو تعیین کرد ولی با این اخبار احتمالا بزودی منتشر میشن.

View attachment 247289

فریمور ۹.۰۳ هک شد اما فعلا منتشر نمیشود. باتوجه با انتشار آپدیت ۱.۸۱ بازی دیزگان که روی فریمور ۹.۰۳ است نشان میدهد که هکرا به کرنل و وب کیت در ۹.۰۳ رسیدن که قادر به بکپورت کردن آپدیت به فریمور ۵.۰۵ تا ۹ شدن. پس تحت هیچ شرایطی کنسول خود را به ۹.۰۴ اپدیت نکنید صبر کنید تا وقت مناسب هک ۹.۰۳ منتشر شه. ضمن اینکه اگر این اپدیت ۹.۰۳ بازی دیزگان بکپورت شده . پس قاعدتا باید منتظر انتشار بازی الدن رینگ و هوریزان: غرب ممنوع برای فریمو
View attachment 247289

بازی هایی که برای اجرا اتصال مداوم به اینترنت میخوان مثل granturismo 7 هم احتمال داره بک پورت ورژن 9 بیاد براشون؟

سلام
من توی جیلبریک هیچ مشکلی ندارم مدتی از کنسول استفاده نمیکردم الان روشن کردم همه بازی هایی که از قبل روش نصب بود (اکانت هکی داشتم) به جز 2 تاش قفل شدن و حتی بعد از جیلبرک هم باز نمیشن باید چیکار کنم؟ راهی هست؟
بازی هایی هم که بعد از جیلبرک نصب کرده بودم مشکلی ندارن.
فریمور 9.00 هستم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: khasanoor4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or