آموزش کپی خور کردن PS4 | (پست اول مطالعه شود)

دوستان فایل آپدیت فریمور این لینک مشکلی نداره که؟ میخام از اینجا دانلود کنم و کنسول رو به ۹.۰۰ ارتقا بدم. یوقت اشتباهی از ۹ بالاتر نباشه؟! 🤔😁
دوست عزیز هر چیزی که توی بازی سنتر آموزش داده شده تست شده و بدون ایراد هستش ولی به هر حال شما زمانی که داری کنسول رو آپدیت میکنی بایستی دقت داشته باشید هنگام آپدیت فریموری رو که میخواید کنسول رو به اون انتقال بدید واستون نشون میده و از شما تائید رو میخواد کافیه دقت داشته باشید و پیام ها رو به دقت بخونید . موفق باشید .

سلام
از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه که پی لوهای سایت کارو رو چطور استفاده کنیم
مثلا من میخوام از سیوهام بک آپ بگیرم فلش رو میزنم به کنسول هاست کارو رو اجرا میکنم گزینه DB BACKUP رو میزنم ولی هیچ اتفاقی نمیفته. میزنه PAYLOAD SENDING... و تو همین حالت میمونه البته به اینترنت وصل نیستم. موردی هست که من رعایت نمیکنم؟

• Like
Reactions: khasanoor4
View attachment 236689

سلام به همه

این تاپیک برای آموزش آخرین روش های کپی خور کردن PS4 (جیلبریک کردن) و سوالات احتمالی شما دوستان ایجاد شده و در صورت منتشر شدن روش های جدید,پست اول به روز خواهد شد.

*آخرین فریموری که هک شده 9.00 هست و در حال حاضر بالای این فریم به هیچ وجه قابل کپی خور شدن نیست.*

پس اگر فریمور دستگاه شما 9.00 یا کمتر هست قابلیت کپی خور شدن رو داره.برای شروع باید شما به فرمیور 9.00 کنسولتون رو آپدیت کنید که آموزش آپدیت کردن کنسول در این تاپیک هست و من فقط فایل آپدیت 9.00 روبراتون قرار میدم.

دانلود 9.00 Update

View attachment 236690

بعد از اینکه فریمور کنسول به 9.00 آپدیت شد,این فایل رو دانلود کنید.سپس نرم افزار Win32 Disk Imager رو نصب کنید.فایل مورد نیاز اکسپلویت یعنی “exfathax.img” رو باید با نرم افزار Win32 Disk Imager بر روی فلش خود اعمال کنید. پس فلش مموری خودتون رو به کامپیوتر متصل کنید و فایل exfathax.img را انتخاب کرده و مثل عکس زیر، بر روی گزینه Write کلیک کنید تا عملیات آغاز و انجام شود:

View attachment 236687

حالا توی کنسولتون از بخش Web Browser کنسول خودتون وارد هاست Exploit Host by Al Azif بشید و وارد PS4 (9.00) بشید و گزینه CHACH ALL رو بزنید و بعد از چند ثانیه اتصال کنسول با نت رو قطع کنید.
نکته:اگر اکسپلویت های قدیمی درون Web Browser کنسول هست، یک بار حتما Clear Cache و Delete Cookies را انجام بدهید تا کدهای احتمالا کش شده از اکسپلویت های قدیمی کاملا حذف بشن.

حالا مجددا وارد Web Browser بشید و گزینه GOLD HEN رو انتخاب کنید و منتظر پیغام “Insert USB Now” بشید و بعدش فلشی که رایت کردیم رو به کنسول بزنید باید چندثانیه صبر کنید تا پیغام “This USB Storage’s device’s file system is unsupported” برای شما نمایش داده بشه. وقتی این پیغام نمایش داده شد، فلش رو از کنسول جدا کنید و بر روی OK کلیک کنید.

View attachment 236691

تبریک میگم کنسول شما کپی خور شد و گزینه Debug Settings برای شما فعال شده.برای نصب بازی هم به آموزش نصب بازی ها مراجعه کنید.

چند تا نکته هم بگم:

-حتما,حتما فلش رو بعد از اینکه پیام “This USB Storage’s device’s file system is unsupported” برای شما نمایش داده شد,از کنسول جدا کنید وگرنه کنسول خاموش میشه .
--در هنگام جیلبریک ، دسته کنسول با کابل به درگاه usb کنسول وصل نباشه.
-اگر مراحل رو درست انجام بدید اصلا کنسول آسیبی نمیبینه.
-گاها در کانال های اکانت فروش دیده شده که این روش رو دردسر ساز معرفی میکنن و به دروغ اعلام میکنن که دستگاه آسیب میبینه که مشخصه برای لطمه نخوردن به کار خودشون این دروغ ها رو سر هم میکنن.
-وقتی کنسول رو خاموش کنید,هک میپره و باید مجددا مراحل رو انجام بدید یعنی وارد Web Browser بشید (نیازی به اتصال به اینترنت نیست) و...
-این روش جدیدترین روش و بهترین روش بین 5.05 و 6.72 و 7.55 هست و خاموشی تقریبا نداره اصلا.
سلام
من امروز هک ورژن ۹ با هاست کارو امتحان کردم
این نکته که در مورد جدا کردن فلش گفتین و تاکید کردین کلی نیست تو هر هاستی فرق میکنه
تو هاست کارو اول یه پیغام میاد که فلش بزن بعد که unsupported اومد اوکی بزن بعد دوباره یه پیغام دیگه میاد که باید فلش در بیاری و اوکی بزنی وگرنه عمل نمی کنه کلن

فقط یه مسئله که پیش اومد من اول طبق این اموزش به پیغامه توجه نکردم تو پیغام اولی وقتی unsupportedاومد فلش دراوردمو بعد اوکی زدم کلن عمل نکرد و debug setting نیاورد ولی خاموشم نکرد ولی وقتی اومدم خاموش کردم بیشتر از حد معمول طول کشید چون تو ورژن قبلی هر اشکالی پیش میومد خاموش میشد

سلام
من امروز هک ورژن ۹ با هاست کارو امتحان کردم
این نکته که در مورد جدا کردن فلش گفتین و تاکید کردین کلی نیست تو هر هاستی فرق میکنه
تو هاست کارو اول یه پیغام میاد که فلش بزن بعد که unsupported اومد اوکی بزن بعد دوباره یه پیغام دیگه میاد که باید فلش در بیاری و اوکی بزنی وگرنه عمل نمی کنه کلن
روش هک آپدیت شده
توی صفحه قبل هم توضیح دادم.پست اول برای اوایل هک 9 بود که الان اونم ویرایش میکنم.

سلام اقا من برای گیم نت میخوام کنسول دسته دوم بگیرم افلاین بگیرم یا کپی خور بگیرم چیکار کنم اصلا هم کنسول باز نیستم میشه یه کمکی کنید بهم مرسی %%-
و بعد این که پرو بگیرم یا اسلیم ؟ با توجه به بازی های نسل 9 تا چقدر با نقل قولی که پایین از یک سایت میکنم موافق هستید ؟

" در حال حاضر با ورود کنسول بازی نسل نهم ps5 و بازی های مربوط به آن در بازار، همه بازی ها از گرافیک بالایی برخودار هستند و ممکن است در بعضی از این بازی ها کنسول بازی ps4 slim دارای لگ باشد و این در حالی است که کنسول بازی ps4 pro و یا ps5 این مشکل را ندارند، پس نتیجه اینکه هر چه کنسول بازی جدیدتر باشد احتمال وقوع لگ کمتر است.

برای گیم نت ps4 slim بخرم یاps4 pro :
حالا که کمی اطلاعات شما بیشتر شده راحت تر می توانیم به این سوال پاسخ بدهیم. در ابتدای مقاله اشاره شد که حداقل تعداد کنسول برای یک گیم نت سه عدد باشد، حال در مرحله بعدی پیشنهاد می کنیم که یا هر سه کنسول بازی گیم نت را از نوع ps4 pro تهیه کنید و اگر با توجه به قیمت کنسول های بازی این امکان برای شما فراهم نیست در شرایط حداقلی یکی از این کنسول های بازی ps4 pro و دو تای دیگر را ps4 slim تهیه کنید. "

سلام اقا من برای گیم نت میخوام کنسول دسته دوم بگیرم افلاین بگیرم یا کپی خور بگیرم چیکار کنم اصلا هم کنسول باز نیستم میشه یه کمکی کنید بهم مرسی %%-
و بعد این که پرو بگیرم یا اسلیم ؟ با توجه به بازی های نسل 9 تا چقدر با نقل قولی که پایین از یک سایت میکنم موافق هستید ؟
قطعا کنسول کپی خور بهتره چون هر وقت بخوای میتونی بازی روش بریزی و مشکل خرید اکانت هکی و بن شدن هم نداری ولی مشکل اینکه کنسول کپی خور واسه خرید سخت پیدا میشه و قیمتش بالاتره.

• Like
Reactions: redbilly
قطعا کنسول کپی خور بهتره چون هر وقت بخوای میتونی بازی روش بریزی و مشکل خرید اکانت هکی و بن شدن هم نداری ولی مشکل اینکه کنسول کپی خور واسه خرید سخت پیدا میشه و قیمتش بالاتره.
من خودم نظرم رو ایکس باکس سری اس هست ولی میگن بهتره فقط ps بگیری نظر شما چیه ؟

سلام . این سوال یکی از دوستامه که از من پرسید ولی من نتونستم جواب بدم چون روی ورژن 5.05 هستم. اگر کسی میدونه لطفا بگه.

"من ps4 مو رو اپدیت 9 جلبریک کردم ، هربار که روشن خاموش میکردم و میخواستم دوباره جلبریک کنم عادی بود

ولی یکم بعدش ، وقتی میام دوباره جلبریکش کنم ، اون یه تیکه که میگه جلبریک دان و فلش و در بیارید ، اونجا که اوکی و میزنم و فلش و میکشم بیرون ps4 بنده خدا هی ریستارت میشه ، مشکل خاصی که پیش نمیاد؟"

سلام . این سوال یکی از دوستامه که از من پرسید ولی من نتونستم جواب بدم چون روی ورژن 5.05 هستم. اگر کسی میدونه لطفا بگه.

"من ps4 مو رو اپدیت 9 جلبریک کردم ، هربار که روشن خاموش میکردم و میخواستم دوباره جلبریک کنم عادی بود

ولی یکم بعدش ، وقتی میام دوباره جلبریکش کنم ، اون یه تیکه که میگه جلبریک دان و فلش و در بیارید ، اونجا که اوکی و میزنم و فلش و میکشم بیرون ps4 بنده خدا هی ریستارت میشه ، مشکل خاصی که پیش نمیاد؟"
دقیقا برای منم جدیدا اینطور میشه

بگو هاستش رو اپدیت کنه و فلش مموری رو دوباره رایت کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or