redbilly
کاربر سایت
موافقم بنظرت ps pro بیارم ولی تی ویم عادیه 1080 1920 هستبنظرم چون گیم نت داری,هردوش بگیری بهتره
چرا اذیت میکنید؟ خوب از روی هارد اکسترنال بازی رو اجرا میکنه!!!! شما با پایان نسل 8 میری کنسول نسل 8 می خری؟؟ که سال دیگه از دور خارج میشه؟حجمش 360 گیگه
یه فورزا و کالاف بزنی پر میشه
تازه میشه دیتا بازی نسل جدید رو به هارد انتقال داد و بازی دیگه ای رو نصب کرد ، بعد اون بازی جدید که تموم شد، دیتای قبل رو برگردوند.چرا اذیت میکنید؟ خوب از روی هارد اکسترنال بازی رو اجرا میکنه!!!! شما با پایان نسل 8 میری کنسول نسل 8 می خری؟؟ که سال دیگه از دور خارج میشه؟
سری اس رو بگیره حداقل 7 سال دیگه بازی های جدید میاد واسش ..... مشکل کمبود فضا هم واسه بازی های نسل 8 با هارد اکسترنال حل میشه ...یا چند وقت دیگه یه هارد اکسپنشن ارزونتر شده می گیره خوب
از هارد استفاده میکنم خبحجمش 360 گیگه
یه فورزا و کالاف بزنی پر میشه
دقیقا یکی از مشکلاتم همینه نمیدونم چیکار کنم چون همین ps رو هم دارم زوری میگیرم چون میگن تا 2023 ساپورت میشه یعنی بعدش دیگ اصلا براش بازی نمیاد ؟چرا اذیت میکنید؟ خوب از روی هارد اکسترنال بازی رو اجرا میکنه!!!! شما با پایان نسل 8 میری کنسول نسل 8 می خری؟؟ که سال دیگه از دور خارج میشه؟
سری اس رو بگیره حداقل 7 سال دیگه بازی های جدید میاد واسش ..... مشکل کمبود فضا هم واسه بازی های نسل 8 با هارد اکسترنال حل میشه ...یا چند وقت دیگه یه هارد اکسپنشن ارزونتر شده می گیره خوب
ps نگیر سری اس بگیر به نظرم اشتباه میکنی ps میگیریدقیقا یکی از مشکلاتم همینه نمیدونم چیکار کنم چون همین ps رو هم دارم زوری میگیرم چون میگن تا 2023 ساپورت میشه یعنی بعدش دیگ اصلا براش بازی نمیاد ؟
داداش میخوام گیم سنتر بزنم جفتشونو خریدم الان دارم فقط سری اس فردا میرسه دستم، کپی خور نمیکنم احتمالا اکانت هکی میگیرم -.-ps نگیر سری اس بگیر به نظرم اشتباه میکنی ps میگیری
پرو بیشتر برای ویدیو پروژکتور میخوره.اگه جاشو داری بخرموافقم بنظرت ps pro بیارم ولی تی ویم عادیه 1080 1920 هست
از هاست NIGHT KING Host Exploit For PS4 Console - 5.05 to 7.55 Firmwares استفاده کن.برای من موقع اتصال هارد اکسترنال برای نصب بازی دستگاه پنیک میکنه و خاموش میشه چیکار کنم؟از هاست تو اموزش استفاده کردم
از هاست NIGHT KING Host Exploit For PS4 Console - 5.05 to 7.55 Firmwares استفاده کن با هاست نایت کینگ و کارو هم امتحان کردم نشد ، با فلش مشکلی نداره ولی هارد اکسترنال رو نمیشناسه البته هاردم از دو پارتیشن تشکیل شده یکی ntfs که اطلاعاتم توشه بعد از فضای خالیش یه exfat برای نصب بازی ایجاد کردم با فریمور ۷.۵۵ هیچ مشکلی نداشت و براحتی شناسایی میشد ولی با فریمور ۹ مشکل داره،شاید مشکل از دو پارتیشن بودن باشه ولی چون نمیخوام اطلاعاتم پاک بشه فرمت یکپارچه نمیکنم اگه کسی مشکل منو داره و راه حلی میشناسه ممنون میشم راهنمایی کنه.