آموزش کامل X-Clamp Replacement

با سلام و خسته نباشيد خدمت استاد خليل
كنسول من بعد از اينكه بيشتر از 4 ساعت بازي كردم(;)) دو چراغ داد Overheating
منم خاموشش كردم و بعد از دو ساعت روشنش كردم وضعيتش عادي بود ولي بعد از اون موقع دستگاه سر كمتر از يك ساعت فريز مي شد بعد از دومين بار كه فريز شد سر دو بازي ديگه با ديسك هاي مختلف امتحان كردم روي اولي رنگ ها ريخت و فريز شد و چهارمين بار كلا صفحه نارنجي شد با خط هاي قهوه اي:eek:
ديگه روشنش نكردم فقط بعد از چند ساعت براي اينكه مطمئن بشم سه چراغ نشده روشنش كردم مشكلي نداشت الانم دستگاه رو باز كردم تا هم خمير سيليكونشو عوض كنم هم ببينم بايد چيكار كنم نظر شما چيه ؟ بنظرم از GPU باشه;)
جوابي كه به donomar دادين رو ديدم الان با اين توصيفات بنظر شما مشكل از GPU يا RAM ؟
xclamp fix يا coin/penny fix ؟

اقا خلیل بازم سلام ببخشید یه سواله تکراری دارم دوست دارم خودت جواب بدی x360 رو عمودی بزارم یا افقی کدومش بهتره فرقی تو تهویه داره؟ ممنون

دوست عزیز اصلا دوست ندارم درباره این موضوع چیزی بگم
اصلا بحث جالبی نیست و نتیجه ای نداره، قبلاً زیاد دربارش بحث شده
شما هر طور که دوست داری بزار کنسول رو.

من نمیدونم چرا نمیتونم فایل هایی که شما میزاری رو باز کنم !!!؟ من هرکاری میکنم باز شه ارور میده !!

دلیل اینکه شما نمیتونید فایل ها رو باز کنید این رو نمیدوم، حداقل یک تصویری یا نوشته پیغام رو
ذکر میکردید تا متوجه بشم.

ولی تا الان من چندین بار این فایل ها رو پشت چندین سیستم تست کردم و بدون مشکل باز شدند.

كنسول من بعد از اينكه بيشتر از 4 ساعت بازي كردم(;)) دو چراغ داد Overheating
چهارمين بار كلا صفحه نارنجي شد با خط هاي قهوه اي:eek:

به احتمال خیلی زیاد مشکل از GPU هستش و صدمه ی قابل توجه در سطح BGA
در پی این اتفاقات پیغام E74 داده نشد.؟
این پیغام هم بی ارتباط به این جور مشکل ها نیست.

موارد مشکل در Ram رو خیلی کم دیدم ( نسب به مشکلات GPU میگم )

ممکن هستش که با X-Clamp مجدداً کنسول تا مدتی احیا بشه.
البته همان طور که چندین بار گفتم درصد مشکل و نحوه تعمیر ارتباط مستقیم با طول عمر مجدد
کنسول داره و در کنسول ها متفاوت هستش.

پس این احتمال وجود داره که با همچین مشکلی و حتی با تعمیر با شیوه ی X-Clamp کنسول
دوباره خراب بشه، دلیل اون هم کاملاً با مواردی که گفتم واضح هستش.

ولی نباید همیشه نصفه خالی لیوان رو نگاه کرد. همیشه جای امید هستش شاید با تعمیر
درست کنسول بتونه تا مدت ها بدون مشکل دوباره کار کنه.

اگر مشکل با شیوه ی X-Clamp تنها رفع نشد سعی کن که X-Clamp و بعد reflow رو انجام بدی
شاید بتونه جواب بده.

یک شیوه هم هستش که میتونید توی سایت llamma اون رو ببنید
Llamma's Xbox 360 3RLOD
ولی خودم به شخصه زیاد Reflow رو به این شکل دوست ندارم و نمی پسندمش

+------------------------------------------+

باور کنید که تمامی شماها مشکلتون یکی هستش و از یک جا خط میگره
اگر بتونید به خوبی Cooling واقعی رو برروی کنسول انجام بدید، دیگر نباید ترس از این جور
چیزها و مشکلات رو داشته باشید.

در آینده ی نزدیک برنامه های خوبی دارم هم برای کاربران آماتور و حرفه ای که بتونند Cooling
سفت و سختی رو از چنیدن جهت برروی کنسول انجام بدند.

سلام
کنسول من چند روز پیش وقتی برای چند دقیقه که بازی می کردم فیریز شد (تصویر به هم خورد وهیچ دکمه ای کار نمی کرد بجز دکمه پاور دستگاه ) چند بار کنسول رو خاموش و روشن کردم این حالت اتفاق افتاد هرچی منتظر موندم کنسول 3 چراغ بده نداد که نداد بعد کنسول رو باز کردم و بعد دیدم که کنسول پر خاک و فن ها تقریبا از خاک کپ شده بودن بعد تمیز کردن خاکها کنسول رو روشن کردم در حالت در باز 1 ساعت بازی کردم کنسول فریز نشد بعد از بستن دستگاه 1 ساعت دیگه هم باش بازی کردم بازم فریز نشد
حالا امروز سر بازی brothers in arms تو 5 دقیقه اول كنسول فريز شد و وقتی دو باره کنسول رو روشن کردم تصویر بالا نمیاد اینم بگم کنسول تا الان هیچ 3 چراغ نداده به نظر شما مشکل چی می تونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی اینم بگم من از thermometr cooler استفاده ميكنم و این حالت در دمای 35 رخ داد
مریس اگه نظری بدین

سلام
کنسول من چند روز پیش وقتی برای چند دقیقه که بازی می کردم فیریز شد (تصویر به هم خورد وهیچ دکمه ای کار نمی کرد بجز دکمه پاور دستگاه ) چند بار کنسول رو خاموش و روشن کردم این حالت اتفاق افتاد هرچی منتظر موندم کنسول 3 چراغ بده نداد که نداد بعد کنسول رو باز کردم و بعد دیدم که کنسول پر خاک و فن ها تقریبا از خاک کپ شده بودن بعد تمیز کردن خاکها کنسول رو روشن کردم در حالت در باز 1 ساعت بازی کردم کنسول فریز نشد بعد از بستن دستگاه 1 ساعت دیگه هم باش بازی کردم بازم فریز نشد
حالا امروز سر بازی brothers in arms تو 5 دقیقه اول كنسول فريز شد و وقتی دو باره کنسول رو روشن کردم تصویر بالا نمیاد اینم بگم کنسول تا الان هیچ 3 چراغ نداده به نظر شما مشکل چی می تونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی اینم بگم من از thermometr cooler استفاده ميكنم و این حالت در دمای 35 رخ داد
مریس اگه نظری بدین

به به، شما اینگار کل صفحات این تاپیک رو کاملاً خواندید.
جواب سوال شما در صفحات تاپیک چندبار گفته شده
بنده دیگر نیازی نمی بینم برای چندمین بار دوباره توضیح بدم.

تعداد صفحات این تاپیک هم زیاد نیستش که نشه خواندش

سلام خدمت آقا خلیل گل .راستشو بخوای چند تا سوال داشتم ولی قبلش موضوع خرابی xbox رو میگم
والا این اقا داداش ما زیاد مراقب بود و روزی بیشتر از 2 ساعت بازی نمی کرد توی تابستون هم کولر روشن میکرد ولی بعضی وقتا میگفت که هنگ میکنه وسط بعضی از بازیها که بعد از یکبار خاموش و روشن کردن درست میشه و بعد ز چند روز کلا ارور 0102 رو داد که از اینترنت که دیدم متوجه شدم مشکل گرماست و با توجه به اینکه کارم سخت افزاره دستگاه رو باز کردم . سیلیکون زیر cpu و vga رو عوش کردم و گرد و غبار رو پاک کردم.xbox همون لحظه دست نشد ولی فرداش روشن کردیم دیدیم که خبری از 3 چراغ قرمز نیست .خلاصه بازی کردیم ولی وسط بازی هنگ و بقیه ماجرا و هر وقت دستگار رو باز میکنم واسه نیم ساعتی درست میشه و مجددا 3 چراغ. امروز مقاله airflow رو خوندم و روی هیت سینک ها طبق آموزش فویل کشیدم و اون مقوای بین 2 تا فن رو هم گذاشتم ولی بازهم افقه نکرد . ولی این سوال ها رو دارم :

1-آیا با x-clamp درست میشه؟
2-x-clamp بهینه چیه؟(لینکشو بدی ممنون میشم)
3-جریان اتصال و مشکلات بعد از x-clamp چیه؟
4-از کجا میتونم لوازم مورد نیازش رو گیر بیارم و اگه میشه به جای کد واشرها و بقیه بگین من چی به فروشنده بگم که میخوام؟

اگه خودتون بیشتر راهنمایی کنین ممنون میشم چون حدس میزنم مشکل حادی نداره دستگاهم
پیشاپیش ممنونم

mohsenp910

ببین تو قسمت مشکلات کنسول گفته شده،شما دیگه کنسول رو روشن نکن،x-clamp بدون واشر انجام بده چون هنوز مشکلت حاد نیست.
جریان اتصالات و مشکلات بعد از x-clamp اینه که چون solder های زیر cpu و gpu تغییرشکل دادن بعد از مدتی دوباره به حالت خراب برمیگردن.گفته شده به خاطر اینه که فشار به مقدار کافی و یکنواخت رو اونها نیست برای همین حالت بهینه شده استفاده میشه.لینکش هم تو صفحه اصلی به همین اسم هست.
در مورد واشر واشر فنری(spring washer) فلزی پیشنهاد میشه.برای واشر پلاستیکی هم ضخامتش 5 mm باشه بهتره باید بگردی.
از روشهای کولینگ مهمترینشون رو انجام ندادی؟12volt رو میگم باید اون رو انجام بدی.به جای فویل هم وقت بذار ورقه الومینیومی بذاری بهتره.
----راستی اگه دوست داری یه چند تا عکس از کارهات اینجا بذار:http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=18660

دوستان چند تا سوال داشتم ممنون میشم کمک کنید !
خمیر سیلیکون که استفاده میکنید چه مارکی هست ! اینی من استفاده میکنم کمی حالت چربی که خوب همین حالت چربی عایق هست بین پردازنده و هدسینگ ! ممنون میشم دوستان کمی در مورد خمیر سیلیکون توضیح بدید مرسی !
بعدش میخاستم از یک روشی به جای X-clamp استفاده کنم به جای واشر بین هدسینگ و پردازنده از لایه مس استفاده کنم تا فاصله بین این دو گرفته بشه !!

بعدش میخاستم از یک روشی به جای X-clamp استفاده کنم به جای واشر بین هدسینگ و پردازنده از لایه مس استفاده کنم تا فاصله بین این دو گرفته بشه

چرا میخواید از لایه مسی استفاده کنید؟؟

ر انتقال حرارت و بهترین فلز هست ! البته بعد از نقره !

خب؟انتقال حرارت اونجا به چه دردت میخوره؟دلیل گذاشتن واشر پلاستیکی به خاطر اینه که فلز با برد تماس نگیره پس نقشی تو انتقال حرارت نداره.

یه سوال
میگم اگه پشت مادر برد یه هیتسینک بزارم و یه فن هم روش! میشه از چسب دوقلو استفاده کرد؟
آخه هر کاری میکنم چسب سیلیکون نیست!
موندم چجوری بچسبونمش؟؟؟؟
آخه این خمیرای سیلیکون اصلا نمیچسبونه!

یه سوال
میگم اگه پشت مادر برد یه هیتسینک بزارم و یه فن هم روش! میشه از چسب دوقلو استفاده کرد؟
آخه هر کاری میکنم چسب سیلیکون نیست!
موندم چجوری بچسبونمش؟؟؟؟
آخه این خمیرای سیلیکون اصلا نمیچسبونه!

دردسر خیلی زیادی داره،فکر نکنم نیازی هم باشه چون گرمای پشت مادر برد اونقدرها نیست و مهمتر اینه که سطح پشت مادر برد صاف نیست که هیتسنک رو روش قرا ر بدی
.میتونید قاب فلزی رو ببرید و یه فن روی قاب سفید طوری نصب کنید که باد رو به برد بفرسته.نمونه کار خودم تو تاپیک عکس کولینگ هست یه نگاه بنداز

دردسر خیلی زیادی داره،فکر نکنم نیازی هم باشه چون گرمای پشت مادر برد اونقدرها نیست و مهمتر اینه که سطح پشت مادر برد صاف نیست که هیتسنک رو روش قرا ر بدی
.میتونید قاب فلزی رو ببرید و یه فن روی قاب سفید طوری نصب کنید که باد رو به برد بفرسته.نمونه کار خودم تو تاپیک عکس کولینگ هست یه نگاه بنداز
آره دیدم عکساتو همه جاشو فن گذاشتی:laughing:
من خیلی دوست دارم اون کارو بکنم اما انصافا تو خیلی تمیز این کارو کردی من میترسه یه وقت بهش گند بزنه
حالا اگه بخام همونجاهایی رو که خلیل گفت رو هیتسینک بزارم از چسب دوقلو میشه استفاده کرد یا تو گرما آب میشه؟
میخوام یه فن هم بزارم رو هیت سینک cpu میشه؟:cheesygri

آره دیدم عکساتو همه جاشو فن گذاشتی:laughing:
من خیلی دوست دارم اون کارو بکنم اما انصافا تو خیلی تمیز این کارو کردی من میترسه یه وقت بهش گند بزنه
حالا اگه بخام همونجاهایی رو که خلیل گفت رو هیتسینک بزارم از چسب دوقلو میشه استفاده کرد یا تو گرما آب میشه؟
میخوام یه فن هم بزارم رو هیت سینک cpu میشه؟:cheesygri

من خودم هیتسنک رم و southbridge رو با چسب دو قلو زدم.تا حالا که مشکلی نداشته چسب دو قلو تو دمای بالا هم شل نمیشه.
در مورد فن روی هیتسینک میشه گذاشت ولی شنیدم که لرزش ایجاد شده باعث مشکل میشه.تو که میخوای این کار رو بکنی رو قاب بذار راحت تره که.فقط باید وقت بذاری و با دقت قاب رو ببری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or