ای کاش این وسیله Manncorp’s Expert 04.6X Gaming Console Repair Station.تو ایران هم بود.
اگر بود خیلی خوب میشد.
یه سوال داشتم:
بعد از اینکه به کمک روش اول آموزش کار رو انجام دادم کنسول کماکان 3 چراغ میداد، بهمین خاطر طبق مطلبی که گفته بودید فنها رو خاموش کردم و گزاشتم کنسول کار کنه، اما بعد از 2-3 دقیقه حرارت سینکها خیلی بالا رفت و بهمین خاطر کنسول رو خاموش کردم و بعد از روشن کردن مجدد ( بهمراه فن ) دیدم کنسول کار میکنه. حالا سوال من اینه که اگه واقعا (طبق آموزش) 20 دقیقه بدون فن بزاریم کنسول کارکنه به پردازنده ها آسیبی نمیرسه؟
یه سوال داشتم:
بعد از اینکه به کمک روش اول آموزش کار رو انجام دادم کنسول کماکان 3 چراغ میداد، بهمین خاطر طبق مطلبی که گفته بودید فنها رو خاموش کردم و گزاشتم کنسول کار کنه، اما بعد از 2-3 دقیقه حرارت سینکها خیلی بالا رفت و بهمین خاطر کنسول رو خاموش کردم و بعد از روشن کردن مجدد ( بهمراه فن ) دیدم کنسول کار میکنه. حالا سوال من اینه که اگه واقعا (طبق آموزش) 20 دقیقه بدون فن بزاریم کنسول کارکنه به پردازنده ها آسیبی نمیرسه؟
بگم که این جور کارها و روش ها به این شکل عمر و دوام کافی رو ندارند و دوباره بعد از مدتی
مشکل برمیگرده. مثلاً مثل روش towel fix
خب پس بهترين روش Reflow چيه ؟ من چند باري از روش Towel Fix استفاده كردم ولي همونطور كه شما اشاره كردي ، مشكل بعد يه مدت بر ميگرده.
من خسته شدم از بس اين رو حوله پيچ كردم:biggrin1:
سلام من کنسولم رو وقتی روشن میکنم بعد یه مدت رنگاش میریزه به هم چراغ قرمزی هم روشن نمیشه با xclamp این مشکل حل میشه اگه میشه با چه روشی؟
اقا من 360 سه چراغ شده می خوام خودم درست کنم چه جوری میشه یه روش ساده می خوام ؟؟؟