سلام من metal gear 3 رو میخوام بازی کنم میخواسم بدونم با این سیستم من روی چه تنظیماتی بهترین performance رو میگیرم؟
vga:8500gt 512
ram:2gb
cpu:dual core amd 4600
خیلی راحت میتونی ران کنی بازی رو تنظیمات رو قبلا دادیم
سلام من metal gear 3 رو میخوام بازی کنم میخواسم بدونم با این سیستم من روی چه تنظیماتی بهترین performance رو میگیرم؟
vga:8500gt 512
ram:2gb
cpu:dual core amd 4600
زماني كه برنامه psx باز ميكنم تصاوير ناقص لود ميشن ؟؟ لطفا راهنمايي كنين
اخرين ورژن بايوس و پلاگين و خود برنامه pcsx را ميخواستم و نحوه اجرا وبازي pes2009
اين كه نشد جواب لطفا اخرين ورژن را بذاريد ممنون و نحوه اجراي ان با توضيح كامل همراه با تصاويربه صفحه اول تایپیک مراجعه کن
اين كه نشد جواب لطفا اخرين ورژن را بذاريد ممنون و نحوه اجراي ان با توضيح كامل همراه با تصاوير
من همه را دان كردم حالا چه جوري اجرا كنمگمونم بهت جواب دادم که برو در صفحه اول تایپیک همه چیز اونجا هست ورژنهای جدیدش . توضیخ چیو دیگه میخوای؟
GSDX9 & GSDX10 اين به چه درد ميخورهعزیز من این سایت مستفیم هست برو رو لینکی که من گذشتم وارد سایت شو در قسمت پایین انواع جدید ترین GSDX9 & GSDX10 رو میتونی دان کنی روش کلیک کن رو برنامه
کسی نمیدونه؟PCSX2 Playground چه فرقی با PCSX2 0.9.6 Windows Binary داره؟
اینم بگم که تنظیمات جدید تیکن 5 کهkolange_edalat2001 عکسش رو تو 4shared گذاشتن فکر کنم تو نسخه ی قدیمی نرم افزار هست الان اون جوری نیست تو نسخه ی جدید. لطفاً تو نسخه ی جدید هم تنظماتش رو بگید. :biggrin1:
من چه طوری میتونم patch بازی رو پیدا کنم؟
وقتی که یه بازی در حال اجرا هست رو بازی میکنم تو کنسول خطای warning:reset pc0 رو میده و بازی هنگ میکنه چیکار کنم؟ و باید از بازی خارح بشم هر کاری هم میکنم همون جایی که قبلاً هنگ میکنه دوباره همون جا بازی هنگ میکنه ! چیکار کنم؟ :confused:
بخوام اميچ بگيرم با چه برنامه اي ايميچ بگيرم و كدام پسوند ايميچ گرفته را بايد اجرا كنم
کسی نمیدونه؟
بهترين تنظيمات براي pes 2009 و fifa street 2 و smack down vs raw 2009
من همه را دان كردم در صفحه اول حالا چه جوري اجرا كنم
GSDX9 & GSDX10 اين به چه درد ميخوره
من هر كاري ميكنم تصوير ميايد ولي زود ميره سيستم من
nvidia geforce 8600 gt
intel cre 2 duo
cpu e4500 2.20ghz
ram 2 gig
بخوام اميچ بگيرم با چه برنامه اي ايميچ بگيرم و كدام پسوند ايميچ گرفته را بايد اجرا كنم
لينك اين دو تا هم بده GSDX9 & GSDX10
اگر جديدتر از بايوس و غيره امد هم ميخوام لطفا بذاريد