PrinceofPersiα
کاربر سایت
سمت چپ تصویر هست ایناهاش در ضمن با GSDX کار کن هنوز ZEROGS مشکل داره با بعضی از بازیها![]()
سلام دوست من میشه با این تنظیمات هم با CPU AMD X2 راحت بازی GOD W 1 کردیا نه ؟سلام میکنم به دوستان اینم از تنظیمات GOW1 که میزارم ببینید
با CPU INTEL کار شده و پلاگین گرافیک GSDX 694 1.14 SSSE3و با PCSX2 9.6 720
تنظیمات ADVANCED
![]()
تنظیمات CPU
![]()
![]()
با پلاگین GSDX 1.14 کار کنید . 896 یا 694 باشه بهتره
در قسمت GAMEFIX فقط تیک بازی GOW1 روشن باشه
نکته مهم: در قسمت SPEED HACK گزینه EMOTION ENGINE اگر روی US3 X3 بزارید سرعت بسیار بالایی میگیرید ولی شاید بازی دچار هنگ بشه اگه هنگ کرد روی گزینه دومی بزارید USE X2 ولی اول USE X3 رو استفاده کنید .
از بازی حتما IMAGE بگیرید
حداقل یه جور میگفتی قلبم افت فریم پیدا نکنه:biggrin1:راحت بهتون بگم که نه اجرا نمیشه
راستش من که چیزی ندیدم:confused: الانم رفتم یه بار دیگه نگاه کردم بازم چیزی ندیدم:biggrin1:در صفحه قبل جوابت رو دادم بازم میپرسی ؟ با هر سیستم 4 میشه ولی افت فریم داری
باسلام
آقا من تمام این تنظیمات رو انجام دادم ولی وقتی میخوام GOW1 رو اجرا کنم یه پیام میده که please update directx که یه yes و no پایینشه . yes رو کهبزنی به سایت مایکروسافت وصل میشه اما اگر no رو بزنی یه پیام دیگه در مورد پلاگین میده که یه ok پایینشه.
البته من یه دایرکس از یه بازی جدید نصب کردم امابازم مشکل حل نشد . لطفا کمک کنید
اگه میشه لینک دانلود این پلاگین های GSDX 1.14 896و 694 رو بزارید
ممنون
راه دیگه ای نیست؟؟؟؟؟؟؟ چون من اینترنت پر سرعت ندارمبايد دايركت ايكس جديد نصب كني
بيا اينم لينكش ماله نوامر 2008 هست. حجمش 86 مگ هست
http://download.microsoft.com/downl...-ab27-61f11024e97f/directx_nov2008_redist.exe
سلام
فرهاد جان من كه يه بار بهت گفتم با پلاگينهgsdx نميتونم كار كنم تو صفحه 89كاملا توضيح دادم كه وقتي از gsdx استفاده ميكنم چه اتفاقي ميفته يه سري تو صفحه 89 بزن.راستي آخرش به من نفهموندي كه فريمو دقيقا كجا مينويسه:confused: اين عكسيم كه گذاشتي فكر كنم ايراد داره:biggrin1:
سلام دوست من میشه با این تنظیمات هم با CPU AMD X2 راحت بازی GOD W 1 کردیا نه ؟
CPU 5600X2
VGA 8800GTS 512MB
RAM 1*2GIG
با سلام خدمت اساتيد محترم
بابا اينجا عجب مكافاتي هست. كلي دردسر براي يه دونه سوال پرسيدن بايد آدم تحمل كنه!
ميخواستم ببينم بهترين تنظيمات براي اجراي FFX با نرم افزار PCSX2 0.9.6 و سيستم زير چيه؟
CPU : AMD Athlon 64 x2 6000+
GPU : GeForce 8600 GT 512 MB
RAM : 1.5 MB
با سپاس فراوان
هيشكي منو دوست نداره![]()