آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام
چگونه دسته بازی را دو نفره کنیم تا در بازی TEKEN کاردهد:(

219qw45.gif

در قسمت تنظیمات قسمت controller2 رو انتخاب کن و دکمه هاشو تنظیم کن.

در بازی تیکن دسته ها دچار مشکل میشن شما از پلاگین ssspad 1.7 استفاده کن خودش اتومات
جوی استیک رو میشناسه و دسته دو رو هم باید از ssspad 1.6 یا lilpad 1.9 استفاده کنی

دوستان این ورژن 9.5 درستو درمون کار میکنه؟
من خیلی وقته اخبار شبیه سازارو دنبال نمیکنم اما 9و9.2 که اصلا بدرد نمیخوردن این چطوره؟
یه توضیح مختصر اساتید میدن؟;)
موقع دیدن CG های بین بازی قاط نمیزنه مثل قبلی هاش؟
بعد با کارت 8600 و یه 3.2 P4 خوب قریم میده؟
ممنون میشم یکی که خوره ی PCSX هست کامل جوابمو بده:cheesygri

سلام الان یک ماه قول SAVE GOD OF WAR2 تبدیل شده رادادهای اما عملی نکرده میدونم این روزها سرتان شلوغه اگر امکان دارد بزارید ضروری:(

بیا دوست عزیز اینم از سیوهای بازی GOD II ببخشید دیر شد ;) نتیجشو بگو :arrowd::biggrin1:

Attachments

دوستان این ورژن 9.5 درستو درمون کار میکنه؟
من خیلی وقته اخبار شبیه سازارو دنبال نمیکنم اما 9و9.2 که اصلا بدرد نمیخوردن این چطوره؟
یه توضیح مختصر اساتید میدن؟;)
موقع دیدن CG های بین بازی قاط نمیزنه مثل قبلی هاش؟
بعد با کارت 8600 و یه 3.2 P4 خوب قریم میده؟
ممنون میشم یکی که خوره ی PCSX هست کامل جوابمو بده:cheesygri

ورژن 0.9.5 این شبیه ساز هنوز نیومده و Public Beta هست. شما بعد از نصب نسخه 0.9.4 و قرار دادن پلاگین ها فایل های exe موجود در بخش Public Beta را که فعلا نسخه 377 را دانلود کن و به جای فایل های اصلی بازی بریز.
گرافیکت بد نیست(برای 30 فریم) ولی برای اجرای روون این emulator حداقل به یه cpu دو هسته ای 2.6 نیاز داری :-"

آقا بنده کنترلر های این نرم افزار رو همه جوره تنظیم کردم اما بازهم وقتی Run CD / DVD رو یا Execute رو میزنم روی انتخاب Start The Game و Select LAnguage میمونه و هیچ دکمه ای عمل نمیکنه؟؟؟؟؟

بی زحمت سیو بازی Harvest Moon - A Wonderful Life

چی جوری از گیم شارک تو شبیه ساز استفاده کنم؟

آقا بنده کنترلر های این نرم افزار رو همه جوره تنظیم کردم اما بازهم وقتی Run CD / DVD رو یا Execute رو میزنم روی انتخاب Start The Game و Select LAnguage میمونه و هیچ دکمه ای عمل نمیکنه؟؟؟؟؟

اینجوری که میگی چیزی نفهمیدم بهتر توضی بده با عکس که بهتر میشه

در مورد سیو در بازی TEKEN مرا راهنمایی کنید
چکونه این کار را انجام دهیم؟
کسی سیو کل بازی را دارد؟

219qw45.gif

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or