آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اره داره شما برو در قسمت تنظیمات گرافیک گزینه اخر ps2 cheat نوشته دقیقا یادم نمیاد ولی ببینی میفهمی ندیدی بگو بیشتر راهنمایی کنم
خوب تو epsxe تو قسمت تنظیمات گرافیک 4 یا 5 تا پلاگین داره من رو هر کدوم که زدم بعد رفتم تو تنظیماتش اون ps2 cheat رو نداره.

دوستان به داد برسید
با هر تنظیماتی silent hill origins رو اجرا می کنم در loading اول بازی هنگ و استپ میکنه. آقا کسی با امولاتور این بازی رو اجرا کرده ما رو هم راهنمایی کنه...چه تنظیمات یا پلاگین هایی این بازی رو ران می کنه...؟؟؟!!!کلنگ جان با ورژن جدید ی که گذاشتی هم باز همون مشکل باقیه...!!!

آخرین ویرایش:
کدومشو؟؟؟؟؟؟؟ اولیش یا دومیشو دانلود کنم؟؟؟؟؟؟(هردوشو دانلود کردم)
سیستم عامل من ویستا هستش با ویستا سازگاری داره؟؟

دوست من اول دومی با هم فرقی ندارند یکیش exe هست اون یکیش هم blinare
فرقی نداره یکیشو دان کن

فهمیدم چی شد با برنامه ps2save-builder یکی از این فایل ها رو باز کردم .فکر کنم درست شد ببن

Attachments

• mm.zip
    mm.zip
    19.4 KB · مشاهده: 6
بابا کمکم کنید .....:(:(( بی زحمت خود شما یه سر همون سایت قسمت سیوش بزن همین چند تا است با
اون برنامه ps2save-builder یکی از اون شیش هفت تارو استخراج کردم حالا بگو چه طوری میشه اون رو به حافظه pcsx2 تبدیل کرد؟ به دو پست قبلیم نگاه کن ...:tick::study:

salam bebakhshid pingilish minevisam
man mikham barname ra roo vista ejra konam vaghti ke mizanam bazi ra ejra kone eror mide va az barname miad biroon lotfan rahnamaei konid

خوب تو epsxe تو قسمت تنظیمات گرافیک 4 یا 5 تا پلاگین داره من رو هر کدوم که زدم بعد رفتم تو تنظیماتش اون ps2 cheat رو نداره.

بیا روست عزیز اینم از پلاگین cheat باید extarc کنی تو پلاگین برنامه وقتی انتخابش کردی برو تو قسمت config و یک پلاگین گرافیک براش انتخاب کن موفق باشی ;)

نکته این پلاگین فقط برای ps1 هست در ps2 مارایی نداره :love:

Attachments

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or