آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بابا کمکم کنید .....:(:(( بی زحمت خود شما یه سر همون سایت قسمت سیوش بزن همین چند تا است با
اون برنامه ps2save-builder یکی از اون شیش هفت تارو استخراج کردم حالا بگو چه طوری میشه اون رو به حافظه pcsx2 تبدیل کرد؟ به دو پست قبلیم نگاه کن ...:tick::study:

بیا عزیز عصبی نشو کاره راحتی نیست تبدیلش :-";) اموزششو میزارم براتون بیا اینارو برات
تبدیل کردم دوتاش شد یکیم خودم برات اونایی که دادی برای ورژن ژاپنی هست نمی دونم دیگه با چه ورژنی کار میکنی ایناست در دو مموری کارد هست :love::arrowd:

Attachments

اساتید محترم می دونم سوال خیلی ضایعی هست ولی میگید قضیه چیه ما هم وارد ماجرا بشیم psx اینا چیه

بیا عزیز عصبی نشو کاره راحتی نیست تبدیلش :-";) اموزششو میزارم براتون بیا اینارو برات
تبدیل کردم دوتاش شد یکیم خودم برات اونایی که دادی برای ورژن ژاپنی هست نمی دونم دیگه با چه ورژنی کار میکنی ایناست در دو مموری کارد هست :love::arrowd:

دمت گرم حله.. مال منم نسخه ژاپنی بود .بازم ممنونم.:laughing:;):love:

اساتید محترم می دونم سوال خیلی ضایعی هست ولی میگید قضیه چیه ما هم وارد ماجرا بشیم psx اینا چیه

عزیز من قضیه از این قراره که اینجا تایپک شبیه ساز pcsx2 هست که شما میتونید بازیهای ps2 رو
با این برنامه روی pc بازی کنید :love::biggrin1: جالبه نه؟ البته سازندهاشون 6 ساله دارن روش کار میکونن ;)

A new PSP emulator: Jpcsp

توجه توجه توجه :biggrin1::love: ;):cheesygri

یک خبر باحال. برو بکس pcsx2 دارن رو پروژه psp کار میکنن که به همین زودیا بیرون میدن پس باید منتظر شبیه ساز psp بود ;) :love::arrowd: منبع NGEMU
Untitled1.jpg

بسیار ممنون کلنگ جان.
save ی که گذاشتی مراحل ffviidoc و extra شو کامل باز می کنه.

bekhoda font farsi nadaram
bebin shoma lotf kon ye tanzimat begoo ke too vista kar kone
in system mane
ram 2gb
geforce 8600 1024mb
cpu AMD64 x2 dual core4000

این شبیه ساز در vista هم کارایی داره من در لینک پایینم در قسمت عکسها با عکس یاد دادم ;)

خوب تو epsxe تو قسمت تنظیمات گرافیک 4 یا 5 تا پلاگین داره من رو هر کدوم که زدم بعد رفتم تو تنظیماتش اون ps2 cheat رو نداره.
کلنگ جان به این سوال ما هم یه نگا بنداز.

عزیز من در صفحه قبل جواب سوالت و برامه cheat هم برات گزاشتم شما ندیدی
شرمنده حواسم نبود دستت درد نکنه.

قول save god of war2 تبدیل شده ان را داد بودهای البته میدنم این روزها سر شلوغ اما من خیلی لازمش دارم اگر ممکن قول را عملی کن

سلام الان یک ماه قول SAVE GOD OF WAR2 تبدیل شده رادادهای اما عملی نکرده میدونم این روزها سرتان شلوغه اگر امکان دارد بزارید ضروری:(

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or