آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ممنون ولی Bios رو چی ؟؟ کدوم رو انتخاب کنیم موقع اجرا و تنظیم برنامه ؟؟؟
ضمنا من هر کاری میکنم بازی رو اجرا کنم نمیشه !! تو قسمت CD/DVD هم درایوی که بازی توش هست رو انتخاب میکنم ولی نمیخونه ... باید از DVD بازی ایمیج بگیر تا بتونه بخونه ؟؟:confused:

بایوس که تو پست اول هست همرو دان کن
من با بایوس USA تموم کردم
شما آخرین ورژنو دان کن
از بازیت حتما ایمیج بگیر
بعدش نیازی به پلاگین CDVD هم اصلا نیست!:eek:
برنامه رو اجرا کن
از منوی CDVD گزینه ISO رو انتخاب کن
حالااز منوی CDVD برو به ISO Slector حالا Browse رو بزن ایمیج بازیو انتخاب کن و حالشو ببر:p
ضمنا فرمت ایمیج ترجیحا ISO باشه یا MDF
با CLONE DVD ایمیج نگیری که ساپورت نمیشه ایمیج های DVDیش

سلام...
ممنون که به پست بنده توجه کردید.
راستش با چند ورژن مختلف تست کردم همش همین جوریه .
البته دست به هیچ چیز نزدم وتنظیمات دست نخورده هستش.
شما یه ورژن که بنظرت خوب باشه رو معرفی کن همونو دانلود کنم .
بعد من تنظیمات مختلف رو تست می کنم خبرشو بهتون میدم.
البته اگر زحمتی نیست.
راستی یه ورژن دارم که gow 2 رو باهاش خیلی راحت بازی می کنم.ولی نمیدونم کدومه.
فکر می کنم 1168 یا همچین چیزایی باشه.البته چون الان تو خونه نیستم دقیقشو نمیدونم!
تو تنظیمات هم speed hack همه ی تیک ها رو گذاشتم و cpu رو x3 تنظیم شده!
(همونی که زیرش نوشته باعث افزایش سرعت میشه ولی بعضی از بازی هارو خراب می کنه)
بازم ممنون.

خوب دوست من ورژن 1168 بسیار قدیمی هست شما با 2186 کار کن که سرعت و سازگاری بهتری داره که میتونی از اینجا دان کنی در ضمن اینgsdx جدید هست دان کن از اینجا
بعد در تنیمات speedhack شما روی x2 بزار بعد vu cycle رو تا اخر ببر جلو

هر کاری میکنم پلاگین usb رو میگه لود نمیکنه.
شما این پلاگینهارو دان کن و محتویاتش رو بریز تو پوشه پلاگینت بعد اینکه موقع سیو این ارور رو میده
دوستان من بازي smack down vs raw 2010 رو خريدم.ولي وقتي اجرا ميخواد شه اين ارور رو ميده.

1271167610.jpg

اول اینکه شما ببین dvdrom ت بازی رو شناخته و اینکه موقع اجرای بازی این مشکل میاد ؟

بایوس که تو پست اول هست همرو دان کن
من با بایوس USA تموم کردم
شما آخرین ورژنو دان کن
از بازیت حتما ایمیج بگیر
بعدش نیازی به پلاگین CDVD هم اصلا نیست!:eek:
برنامه رو اجرا کن
از منوی CDVD گزینه ISO رو انتخاب کن
حالااز منوی CDVD برو به ISO Slector حالا Browse رو بزن ایمیج بازیو انتخاب کن و حالشو ببر:p
ضمنا فرمت ایمیج ترجیحا ISO باشه یا MDF
با CLONE DVD ایمیج نگیری که ساپورت نمیشه ایمیج های DVDیش

دوست عزیز خیلی دمت Hot !!! :biggrin1::biggrin1:
من مشکلم (( که تو صفحات قبلی عکسش رو گذاشته بودم)) با GOW2 حل شد و راحت الان بازی میکنم :love::love::love: (( خب مقداری بازی کردم ؛ در حالت عادی روی 59-60 فریم هست ولی وقتی چندین دشمن حمله میکنند و صفحه شلوغ میشه فریم تا 34-33 کاهش پیدا میکنه ولی کمتر نمیشه و دوباره رو به بالا میره بالای 40 فریم ... ))
حالا نمیدونم برای شما هم اینطوری بود یا روی 60 فریم قفل شده بود؟؟؟
در مورد بایوس شما اون ورژنی رو که باهاش راحت بازی کردی رو بنویس کدوم بود بیزحمت ؟؟
چون من الان 3-4 تا Bios Usa دارم ؛خودم از usa 2.20 2006 استفاده کردم ...
===========================
راستی شما Gow1 رو هم با این بازی کردین ؟؟؟ برای من دموی اولش رو که نوشن میده به اونجا که میگه کریتوس زمانی قهرمان خدایان بود هنگ میکنه ... تو سایت Pcsx نوشته ریجن U بازی Playble هست ... (( البته اگه مال من u باشه !!! همونی هست که زیر نویس فاسی داره ! ))

آخرین ویرایش:
خوب دوست من ورژن 1168 بسیار قدیمی هست شما با 2186 کار کن که سرعت و سازگاری بهتری داره که میتونی از اینجا دان کنی در ضمن اینgsdx جدید هست دان کن از اینجا
ممنون...
اینا رو الان دان می کنم.
امیدوارم بتونم محبتتونو جبران کنم.

شما این پلاگینهارو دان کن و محتویاتش رو بریز تو پوشه پلاگینت بعد اینکه موقع سیو این ارور رو میده

اول اینکه شما ببین dvdrom ت بازی رو شناخته و اینکه موقع اجرای بازی این مشکل میاد ؟

نه همه چیو میشناسه جز usb , firewire یه همچین چیزی ولی خودش ارور میده که پلاگین usb رو نمیشناسه.من این پلاگین های آخری رو دانلود کردم مال ماه march چه کنم؟ کمک کنید.فقط 100 مگ واسش directx جدید دان کردم کلی بایوس اینا کار نمیکنه دارم میسوزم:(:(:(:(

متاسفانه بدلیل تحریم گوگل نمیشه لینک دانلود رو مشاهده کرد باید با فیلشکن لینک رو بگیرید
بعدش دان کنید
لینک دانلود آخرین ورژن
r2832
http://rapidshare.com/files/374516039/EmuCR-Pcsx2-r2832.7z.html

http://hotfile.com/dl/37368343/5726e47/EmuCR-Pcsx2-r2832.7z.html

http://www.zshare.net/download/748364255c6df628/
اینها که فرمت htmi است هیچی توش نیست برنامه ندارد

متاسفانه بدلیل تحریم گوگل نمیشه لینک دانلود رو مشاهده کرد باید با فیلشکن لینک رو بگیرید
بعدش دان کنید
لینک دانلود آخرین ورژن
r2832
http://rapidshare.com/files/374516039/EmuCR-Pcsx2-r2832.7z.html

http://hotfile.com/dl/37368343/5726e47/EmuCR-Pcsx2-r2832.7z.html

http://www.zshare.net/download/748364255c6df628/
دان کردم وقتی میخوام باز کنم با وینرر یا وین زیپ ارور میده ممنون

سلام من میخوام با این mgs 3 رو بازی کنم اینارو دانلود کردم اما وقتی که می خوام جلو برم اهسته حرکت میکنه با رو 62 فریم هست و میکشه اما اهسته راه میره دوستان میدونند مشکل از چیه ؟ اینم مشخصات سیستمم
vga:260 gtx bfg
cpu:4x amd 9850
ram:4 gig

دوست عزیز خیلی دمت Hot !!! :biggrin1::biggrin1:
من مشکلم (( که تو صفحات قبلی عکسش رو گذاشته بودم)) با GOW2 حل شد و راحت الان بازی میکنم :love::love::love: (( خب مقداری بازی کردم ؛ در حالت عادی روی 59-60 فریم هست ولی وقتی چندین دشمن حمله میکنند و صفحه شلوغ میشه فریم تا 34-33 کاهش پیدا میکنه ولی کمتر نمیشه و دوباره رو به بالا میره بالای 40 فریم ... ))
حالا نمیدونم برای شما هم اینطوری بود یا روی 60 فریم قفل شده بود؟؟؟
در مورد بایوس شما اون ورژنی رو که باهاش راحت بازی کردی رو بنویس کدوم بود بیزحمت ؟؟
چون من الان 3-4 تا Bios Usa دارم ؛خودم از usa 2.20 2006 استفاده کردم ...
===========================
راستی شما Gow1 رو هم با این بازی کردین ؟؟؟ برای من دموی اولش رو که نوشن میده به اونجا که میگه کریتوس زمانی قهرمان خدایان بود هنگ میکنه ... تو سایت Pcsx نوشته ریجن U بازی Playble هست ... (( البته اگه مال من u باشه !!! همونی هست که زیر نویس فاسی داره ! ))
برا گاو1:biggrin1: پچ ها رو فعال کن ببین درست میشه یا نه
System>Enable Patches
اگه نشد از استاد کلنگ عدالت عزیز بپرس

PCSX2 SVN r2876

PCSX2 SVN Changelog:
r2873
Clear interrupts on double dma requests. Fixes the game Fahrenheit (Indigo Prophecy).
Thanks to "blood" for the discovery :)
r2874
New less intrusive BIOS skip hack replacing the old BIOS skip hack. Works with Ico, Tekken 5, and probably any other games that were problematic with the old hack.
Changes to patch system required by this and fix for boot time (first field = 0) patches when booting through BIOS.
Store Sony part number for the game disc globally for future use in selecting game fixes, patches, providing information to the user, etc.
r2875
-Rewrote the DMA checking functions as per the manual specs so certain situations can alter the DMA's while busy.
-Improved DMA Queuing slightly, less "all over the place" code.
-Jiggled some IPU bits around to clean up some clutter.
-Added the FFX and Digital Devil Saga video fixes as a Gamefix for now. Due to the delay involved, this causes other videos to terminate early, so now disabled by default.
-Added a load of logging for hardware in dev builds (also now label more correctly) and some bits for debugging IPU easier. Some are commented out, but can be enabled for testing.
-Made a small clarification in VIF
r2876
Onimusha 2 fix, Trying to do a divide with an uninitialized variable = bad!

سلام من میخوام با این mgs 3 رو بازی کنم اینارو دانلود کردم اما وقتی که می خوام جلو برم اهسته حرکت میکنه با رو 62 فریم هست و میکشه اما اهسته راه میره دوستان میدونند مشکل از چیه ؟ اینم مشخصات سیستمم
vga:260 gtx bfg
cpu:4x amd 9850
ram:4 gig

سیستمت خوبه شما اول از همه از بازیت image بگیر و بعد اینکه تنظیماتت رو بگو

من GOW 1 رو که اجرا میکنم اول بازی محیطش سبر هست چیکارش کنم؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or