اقا مثل اینکه ما باید التماس کنیم تا یه جونمرد جواب ما رو بده!من وقتی بیلد جدید رو دانلود میکنم و از زیپ درش میارم و میریزم تو پوشه اصلی وقتی اجراش میکنم اجرا نمیشه و این اررور رو میدهکسی تا حالا این مشکل رو نداشته که بگه راه حلش چیه؟با صد جور برنامه دانلود هم امتحان کردم ولی باز همون اش و کاسه
![]()
![]()
این که ویندوز XP هست(از تمش مشخصه)اگه از ويستا يا سون استفاده ميكني اينمشكل اكثرا پيش مياد بهتره بري از ايكس پي استفاده كني..
تنها راه همينه كه بري ويندوز ايكس پي استفاده كني ....
این که ویندوز XP هست(از تمش مشخصه)
این منبعی که تو پست اول هست دیگه آپ نمیکنه
این گوگل لعنتی هم که تحریم کرده
جایه دیگه نیس جدیدترین ورژنها رو بذاره؟
با تشکر فراوان از کلنگ جان و بقیه اساتید اقا من یدونه سایت پیدا کردم که هر روز pcsx2 رو آپدیت میکنه نمیدونم راسته یا نه اگه میشه امتحان کنید جواب بدید.
http://www.emucr.com/search/label/PS2
فرهاد جان تو گوگل کد ورژن ماله همین امروز داره ولی چون اکانت گوگل ندارم نمیتونم دان کنمخوب اینها فرعی هست و از تیم اصلی نیست سورس برنامه هست و هر کی میتونه یه چیزی بده بیرون![]()
ببخشید من این همه سوال میکنمبا تشکر ازiron-man مشکلم حل شد
ولی الان یه مشکل دیگه دارم بازی افت فریم داره (god af war 2) رو میگم
از این ورژنم استفاده میکنم pcsx2-r2237 با پلاگین گرافیک gsdx2213
چی کار کنم مشکلم رفع شه
سیستم اینه
cpu:i5 750
vga:4890
ram:4
ممنون میشم اگه بهترین راه حل رو بگین
پلاگین 11مارچ که نمیشه دانلود کرد؟؟برای مشکل سایه پلاگین های 11 مارچ 2010 تو پست اول رو دانلود کن.در ضمن با Pcsx2-2661 که من کار می کنم نه تو دمو ها گیر میکنه نه تو بازی مشکل داره بهتره با این ورژن کارکنی اما فریم کمتری میده.اینو برای خودت گفتم.:cheesygriاما اگه فریم می خواهی با Pcsx2-2186کار کن.