آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
این ورژنهای جدید دیگه چرا نمیاید
پس چرا دیگه ورژن جدید بیرون نمیاید

اقا مثل اینکه ما باید التماس کنیم تا یه جونمرد جواب ما رو بده!من وقتی بیلد جدید رو دانلود میکنم و از زیپ درش میارم و میریزم تو پوشه اصلی وقتی اجراش میکنم اجرا نمیشه و این اررور رو میده:mad:کسی تا حالا این مشکل رو نداشته که بگه راه حلش چیه؟با صد جور برنامه دانلود هم امتحان کردم ولی باز همون اش و کاسه:(:(
6499266_bigthumb.jpg

اگه از ويستا يا سون استفاده ميكني اينمشكل اكثرا پيش مياد بهتره بري از ايكس پي استفاده كني..
تنها راه همينه كه بري ويندوز ايكس پي استفاده كني ....

اگه از ويستا يا سون استفاده ميكني اينمشكل اكثرا پيش مياد بهتره بري از ايكس پي استفاده كني..
تنها راه همينه كه بري ويندوز ايكس پي استفاده كني ....
این که ویندوز XP هست(از تمش مشخصه)
این منبعی که تو پست اول هست دیگه آپ نمیکنه
این گوگل لعنتی هم که تحریم کرده
جایه دیگه نیس جدیدترین ورژنها رو بذاره؟

آخرین ویرایش:
این که ویندوز XP هست(از تمش مشخصه)
این منبعی که تو پست اول هست دیگه آپ نمیکنه
این گوگل لعنتی هم که تحریم کرده
جایه دیگه نیس جدیدترین ورژنها رو بذاره؟

عزیز ورژنهای جدید باید بیاد که ما اپ کنیم فعلا که خبری نیست ;)

سلام

من موقعی که می خوام بازی رو اجرا کنم این ارور رو میده:

ورژن برنامه و پلاگین و بایوس ها همه درسته، سیستم هم مشکلی نداره. پلاگین CDVD رو گذاشتم روی cdvdGigaherz بعد iso بازی رو هم Mount کردم و تو قسمت CDVD هم توی Plugin Setting درایو مجازی رو انتخاب کردم. توی همون قسمت CDVD هم Plugin رو انتخاب کردم ولی موقعی که می خوام اجرا کنم ارور میده.

با تشکر فراوان از کلنگ جان و بقیه اساتید اقا من یدونه سایت پیدا کردم که هر روز pcsx2 رو آپدیت میکنه نمیدونم راسته یا نه اگه میشه امتحان کنید جواب بدید.:love:
http://www.emucr.com/search/label/PS2

خوب اینها فرعی هست و از تیم اصلی نیست سورس برنامه هست و هر کی میتونه یه چیزی بده بیرون ;)

دوستان من وقتی با شبیه ساز god of war رو اجرا کنم با این مشکل روبرو میشم که میگه dvd رو قرار بدم (یعنی برای اجرای بازی dvd رو نیاز داره)
در صورتی که dvd توی dvd-rom هست چیکار کنم تا ردیف شه؟؟
در ضمن پلاگینم هم روی cdvdGigaher گذاشتم

آخرین ویرایش:
من که تا حالا به همچین مشکلی بر نخوردم.این کار ها رو انجام بده باید درست بشه اگه نه مشکل از نرم افزارته.
1.تو پلاگین cdvdgigaherدر قسمت source driveدرایوی که بازی توش قرار داره رو انتخاب کن.
یا
2.از بازیت ایمیج بگیر وبا پلاگین linuz isoکار کن.بعد تو این پلاگین select iso رو بزن و ادرس ایمیج بازیتو بهش بده امیدوارم که مشکلت حل بشه.:)

خوب اینها فرعی هست و از تیم اصلی نیست سورس برنامه هست و هر کی میتونه یه چیزی بده بیرون ;)
فرهاد جان تو گوگل کد ورژن ماله همین امروز داره ولی چون اکانت گوگل ندارم نمیتونم دان کنم
این سورسی هم که شما گذاشتی الان نزدیک 1 ماه هست دیگه آپ نمیکنه(کلا)
یعنی ورژن های جدید اومده
جای دیگه ای غیر از Emucr پیدا نکردم که ورژن های جدیدو بذاره
آخرین ورژن 2828 رو از اینجا دان کنید

آخرین ویرایش:
با تشکر ازiron-man مشکلم حل شد
ولی الان یه مشکل دیگه دارم بازی افت فریم داره (god af war 2) رو میگم
از این ورژنم استفاده میکنم pcsx2-r2237 با پلاگین گرافیک gsdx2213
چی کار کنم مشکلم رفع شه
سیستم اینه
cpu:i5 750
vga:4890
ram:4
ممنون میشم اگه بهترین راه حل رو بگین

با تشکر ازiron-man مشکلم حل شد
ولی الان یه مشکل دیگه دارم بازی افت فریم داره (god af war 2) رو میگم
از این ورژنم استفاده میکنم pcsx2-r2237 با پلاگین گرافیک gsdx2213
چی کار کنم مشکلم رفع شه
سیستم اینه
cpu:i5 750
vga:4890
ram:4
ممنون میشم اگه بهترین راه حل رو بگین
ببخشید من این همه سوال میکنم
من رفتم ورژن Pcsx2-2186 رو دانلود کردم هرکاری که تو پستای قبل گفته بودید انجام دادم
سرعت بازی بد نشد ولی هنوزم یه زره افت فریم داره یه مشکل بزرگ دارم که نمونش تو پستای قبلی بود ولی مشکلم رفع نشد
مشکلم اینه که یه سایه همه تصویر داره نمودنم چی کار کنم لطف کنید بهترین روش برای اجرا بازی بدید
سیستم من و پلاگین مورد استفاده هم تو پست بال هست
بسیار ممنون میشم کمکم کنید

برای مشکل سایه پلاگین های 11 مارچ 2010 تو پست اول رو دانلود کن.در ضمن با Pcsx2-2661 که من کار می کنم نه تو دمو ها گیر میکنه نه تو بازی مشکل داره بهتره با این ورژن کارکنی اما فریم کمتری میده.:mad:اینو برای خودت گفتم.:cheesygriاما اگه فریم می خواهی با Pcsx2-2186کار کن.

آخرین ویرایش:
برای مشکل سایه پلاگین های 11 مارچ 2010 تو پست اول رو دانلود کن.در ضمن با Pcsx2-2661 که من کار می کنم نه تو دمو ها گیر میکنه نه تو بازی مشکل داره بهتره با این ورژن کارکنی اما فریم کمتری میده.:mad:اینو برای خودت گفتم.:cheesygriاما اگه فریم می خواهی با Pcsx2-2186کار کن.
پلاگین 11مارچ که نمیشه دانلود کرد؟؟
چیکار کنم؟؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or