آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من با Pcsx2-r2661 و بایوس scph10000 ازی خدای جنگ رو اجرا کردم ولی نشد این ارور را داد ایراد از چیه من باید چی کار کنم؟؟
failed to init xaudio engine zxa2 may notbe available on your sistem ensure that you have the last directx runtime inestalled or use directx wave out driver instead
error detalis(coad 0x80040154

Metal Gear Solid 3 Snake Eater

من متال گیر 3 رو با pcsx به خوبی اجرا کردم.ولی هر اسلحه ای رو که میگیره به تجهزاتش اضافه نمیشه.تا اینجاش رو هم با pistol اومدم.لطفا کمک کنین.:(

مثل اینکه کسی اینجا تازه واردها رو تحویل نمیگیره:(
لااقل یه نفر بگه بتهرین تنظیمات واسه این سیستم چیه؟
cpu: intel q6600
vga:
2 تا ati radeon 4670 که کراس فایر شدن
ram: 4gb

احتمال چند درصد زیر صفر میتونم با این سیستم FF X رو اجرا کنم؟
Graphics Card : nVidia 9600 GT
RAM : 1 GB
CPU : Pentium 4 3.00 Ghz

والا تو ویستا هم همین بساط بود فکر میکنم مشکل از فایل زیپ هست.این ورزن جدید فایل
exe
نداره؟یعنی تنها راهش اینه که فایل رو از زیپ خارج کنیم و بریزیم تو پوشه اصلی؟؟؟

درسته تنها راهش همینه اینه که با نرم افزار winrar از حالت زیپ خارج کنی وبریزی توی پوشه اصلی....

آخرین ویرایش:
اور کلاک یعنی باید چکار کنم؟

اورکلاک یعنی افرایش سرعت سی پی یو توسط بایو س مادربورد ولی خوب به گمونم نتونی اورکلاک کنی چون خطرناکه ..پس همون کارای قبلی رو انجام بده که گفتم ببین چقدر فریم میره بالا...

آخرین ویرایش:
احتمال چند درصد زیر صفر میتونم با این سیستم FF X رو اجرا کنم؟
Graphics Card : nVidia 9600 GT
RAM : 1 GB
CPU : Pentium 4 3.00 Ghz

کارت گرافیک شما خوبه ولی سی پی یو شما ضعیفه میتونی بازی کنی منتها با فریم پایین...:blushing:

vga:

سیستم شما که خوبه همی چی رو فرهاد جان توی پست اول گذاشته وراهنمایی کرده صفحات قبلی رو هم بخون همه چیز دستت میاد...;)

من با Pcsx2-r2661 و بایوس scph10000 ازی خدای جنگ رو اجرا کردم ولی نشد این ارور را داد ایراد از چیه من باید چی کار کنم؟؟
failed to init xaudio engine zxa2 may notbe available on your sistem ensure that you have the last directx runtime inestalled or use directx wave out driver instead
error detalis(coad 0x80040154

شما اولdirectx خودتون از پس اول اپدیت کنید مشکل حل میشه ...

اورکلاک یعنی افرایش سرعت سی پی یو توسط بایو س مادربورد ولی خوب به گمونم نتونی اورکلاک کنی چون خطرناکه ..پس همون کارای قبلی رو انجام بده که گفتم ببین چقدر فریم میره بالا...
مر30.فریم رفت بالا ولی بازم تو بازی سرعت پایینه.
مگه نگفتید که باید cpu دو هسته ای باشه؟خوب cpu من هم که همینطوره.

حالا میشه به من بگین که با این سیستم میشه بازی های دستگاه wiiرو راحت بازی کنم؟یا نه؟

سلام فرهاد جون خسته نباشی
یه تنه تاپیکو 250 صفحه بردی جلو :biggrin1:
یه سوال
نمیشه سیو های PCSX2 قبلی رو به این جدیدا وارد کرد؟
من مال 9.2 رو دارم حالا پوشه mem رو کپی میکنم تو جدیده ولی برنامه نمیشناسه سیو ها رو
برنامه ای چیزی واسه تبدیل سیو ها نیس؟

یه کم به فرهاد کمک بدیم.:biggrin1:
import/export saves from PCSX2 with myMC tool
http://forums.pcsx2.net/Thread-How-to-use-the-myMC-tool-to-import-export-saves-from-PCSX2

با برنامه mymc میشه سیو ها ps2 رو به pcsx2 رو خیلی راحت دستکاری کرد. احتمالا بتونی با import/export به یک فایل مموری نو حلش کنی.

(این لینک رو تست کن. ببین مشکلت حل میشه. لینک اصلی برنامه است. نمیدونم برای چی قبلا برای من باز میشد حالا نمیشه) :
http://www.csclub.uwaterloo.ca:11068/mymc/index.html

من متال گیر 3 رو با pcsx به خوبی اجرا کردم.ولی هر اسلحه ای رو که میگیره به تجهزاتش اضافه نمیشه.تا اینجاش رو هم با pistol اومدم.لطفا کمک کنین.:(
شما بایوست رو عوض کن و داری کدوک mgs3 رو بازی میکنی و برنامت چی هست ؟
vga:

دوست من شما سیستمت خوبه مشکلت رو میشه یک بار دیگه بگی؟ و برای کدوم بازی تنظیمات میخوای؟ و الان داری با کدوم ورژن pcsx2 کار میکنی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or