silen hill origin patchسلام و خسته نباشيد
من هرچي گشتم اون پتچ سايلنت رو پيدا نكردم.
سايلنت هيل.
يادمه تو يكي از ارسال ها بود.
ميشه يه لطفي كنيد، پتج رو دوباره قرار بديد؟
silen hill origin patchسلام و خسته نباشيد
من هرچي گشتم اون پتچ سايلنت رو پيدا نكردم.
سايلنت هيل.
يادمه تو يكي از ارسال ها بود.
ميشه يه لطفي كنيد، پتج رو دوباره قرار بديد؟
با سلام و خسته نباشید به همه
یکی لطف میکنه یک پچ برای کنترل واسه بازی GOW2 بزاره.
در واقع سئوالم اینه که بهترین پچ واسه کنترل چی هست؟
با تشکر.
میشه همین پلاگین رو لینکشو بزاری؟اگر منظورتون پلاگین هست همین lilypad بهترین گزینه هست و ssspad هم میشه
میشه همین پلاگین رو لینکشو بزاری؟
یکی نبود جواب مارو بده؟
این فوتبال که اجرا می شه خیلی اهستس اصلا با خود ps قابل مقایسه نیستش،چی کار کنم درست بشه ،اصلا درست بشو هست با سیستم من یا نه؟
ایمیج گرفتم ،تنظیماتم که قاتی پاتی شد اینقدر عوض کردم الان از اون حالت اولیه در اومده،شما بگین چی بزارم.از بازیت image بگیر بعد اینکه تنظیمات رو هم بگو چی کزاشتی
داری با کدوم ورژن pcsx2 کار میکنی ؟ایمیج گرفتم ،تنظیماتم که قاتی پاتی شد اینقدر عوض کردم الان از اون حالت اولیه در اومده،شما بگین چی بزارم.
نه علی جان هنوز که خبری نیستفرهاد جان Black هنوزPlayable نشده؟
Pcsx2 0.9.6 اگه قدیمیه لینک جدید بدبن لطفا ،اونی که توی پست اول نمی شه دانش کرد، ثبت نامم کردم نشد.داری با کدوم ورژن pcsx2 کار میکنی ؟
از اینجا pcsx2 2186 رو ددان کنسلام
من از شبیه ساز pcsx2 0.9.6 و از پلاگین گرافیک ZeroGS 0.97.1 استفاده میکنم،بازی MKD رو iso کردم ولی موقع اجرا سرعت بین 17 تا 25 هستش.چه جوری سرعتشو نرمال (60) کنم ؟ یه سوال دیگم داشتم پلاگین قوی که بتونه روی تمام بازیها سرعت نرمال داشته باشه هست ؟ اگه هست لطف کنین قرار بدین.
Pcsx2 0.9.6 اگه قدیمیه لینک جدید بدبن لطفا ،اونی که توی پست اول نمی شه دانش کرد، ثبت نامم کردم نشد.