آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام دوستان ،من برای اجرای فوتبال pes ها بای چه تنظیماتی داشته باشم تا روان اجرا بشه مثل خود ps2
سیستمم هم cpu :5300 ,ram4 gig graphic 256
دوستان لطف کنند راهنمایی کنند.

با سلام و خسته نباشید به همه
یکی لطف میکنه یک پچ برای کنترل واسه بازی GOW2 بزاره.
در واقع سئوالم اینه که بهترین پچ واسه کنترل چی هست؟
با تشکر.

آخرین ویرایش:
با سلام و خسته نباشید به همه
یکی لطف میکنه یک پچ برای کنترل واسه بازی GOW2 بزاره.
در واقع سئوالم اینه که بهترین پچ واسه کنترل چی هست؟
با تشکر.

اگر منظورتون پلاگین هست همین lilypad بهترین گزینه هست و ssspad هم میشه

یکی نبود جواب مارو بده؟
این فوتبال که اجرا می شه خیلی اهستس اصلا با خود ps قابل مقایسه نیستش،چی کار کنم درست بشه ،اصلا درست بشو هست با سیستم من یا نه؟

یکی نبود جواب مارو بده؟
این فوتبال که اجرا می شه خیلی اهستس اصلا با خود ps قابل مقایسه نیستش،چی کار کنم درست بشه ،اصلا درست بشو هست با سیستم من یا نه؟

از بازیت image بگیر بعد اینکه تنظیمات رو هم بگو چی کزاشتی

سلام
من از شبیه ساز pcsx2 0.9.6 و از پلاگین گرافیک ZeroGS 0.97.1 استفاده میکنم،بازی MKD رو iso کردم ولی موقع اجرا سرعت بین 17 تا 25 هستش.چه جوری سرعتشو نرمال (60) کنم ؟ یه سوال دیگم داشتم پلاگین قوی که بتونه روی تمام بازیها سرعت نرمال داشته باشه هست ؟ اگه هست لطف کنین قرار بدین.

آخرین ویرایش:
سلام
من از شبیه ساز pcsx2 0.9.6 و از پلاگین گرافیک ZeroGS 0.97.1 استفاده میکنم،بازی MKD رو iso کردم ولی موقع اجرا سرعت بین 17 تا 25 هستش.چه جوری سرعتشو نرمال (60) کنم ؟ یه سوال دیگم داشتم پلاگین قوی که بتونه روی تمام بازیها سرعت نرمال داشته باشه هست ؟ اگه هست لطف کنین قرار بدین.
از اینجا pcsx2 2186 رو ددان کن
Pcsx2 0.9.6 اگه قدیمیه لینک جدید بدبن لطفا ،اونی که توی پست اول نمی شه دانش کرد، ثبت نامم کردم نشد.

شما بهتره با اخرین ورژن gsdx این بازی رو ران کنی چون خیلی بهتر هست و سعی کن جدید ترین پلاگینها رو هم دان کنی gsdx جدید رو از اینجا
و بعد pcsx2 2186 رو هم از اینجا

سلام.من با ورژن pcsx2 r2186کار میکنم.ومیخوام بازی smackdown vs raw 2009 رو بازی کنم.
آخرین پلاگین یعنی 11 مارچ رو دارم .از بازی هم ایمیج گرفتم.
تنظیمات نرم افزار هم این طور هست:
در cpu تنظیمات frame رو نرمال گذاشتم.وتیک هایeerecو micro vuو mtgsوvu0recرو هم زدم.
در قسمت advanced هیچ تغییری ندادم وهمه چی روی default هستش.
speedhackها emotion engine رو روی x2 گذاشتم.وسطی رو رویIOP X2 اون VUCYCLE هم تا آخر بردم.
با این حال زمانی که میخوام بازی کنم بازی سرعت پایینی داره و مثل p2 نیست.
در منو 60یا70 فریم میگیرم ولی در بازی 30تا40 فریم.
اگه میشه منو راهنمایی کنید تا سرعت بره بالاتر.
ممنون
راستی اینم سیستم من:
vga:ati radeon hd 4550
cpu:intel 2.6 dual core
ram:2gb

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or