من GOW 1 رو که اجرا میکنم اول بازی محیطش سبر هست چیکارش کنم؟
این پلاگینهارو دان کن بریز تو پوشه پلاگینها و با چدیدتریم ورژن GSDX بازی رو اچرا کن
Plugins-11-March-2010.
من GOW 1 رو که اجرا میکنم اول بازی محیطش سبر هست چیکارش کنم؟
این پلاگینهارو دان کن بریز تو پوشه پلاگینها و با چدیدتریم ورژن GSDX بازی رو اچرا کن
Plugins-11-March-2010.
برا گاو1:biggrin1: پچ ها رو فعال کن ببین درست میشه یا نه
System>Enable Patches
اگه نشد از استاد کلنگ عدالت عزیز بپرس
فرهاد لینکش خرابه.
این پوشه ی پلاگین کجائه؟
تیک natvc رو تو تنظیمات گرافیک رو بزارمن GOW 1 رو که اجرا میکنم اول بازی محیطش سبر هست چیکارش کنم؟
ببینم تصویرت از اول دمو سیاه می شه؟:confused:اگه تصویر شطرنجی میشه و دمو قسمت هایی ازش حذف میشه و میرسه اونجا که انگلیسی نوشته ((سه هفته قبل))وگیر میکنه،از پچ بازی هست چون بازی تو ورژن های قدیمی چند تا از دمو هاش گیر میکنه برای همین این پچ رو ساختن که دمو ها رو رد کنه اما تو دموی اول باعث گیر کردن بازی میشه پس تیک Enable patch رو بردار.اگه درست نشد بهم بگو با کدوم ورژن کار میکنی؟نه درست نشد ... تو همون دموی اول که گفتم یکباره صفحه سیاه میشه و سرعت فریم از 60 میاد روی 14 و میره تا به 2 و 1 هم میرسه !!! :biggrin1::biggrin1: و عملا دیکه جلو نمیره و قفل میکنه همونجا ....![]()
نه درست نشد ... تو همون دموی اول که گفتم یکباره صفحه سیاه میشه و سرعت فریم از 60 میاد روی 14 و میره تا به 2 و 1 هم میرسه !!! :biggrin1::biggrin1: و عملا دیکه جلو نمیره و قفل میکنه همونجا ....![]()
بیا اینم لینک جدید ترین شبیه سازاقایون سلام من بازی god of war2 گرفتم خیلی تو کف این بازی بودم ولی توی اون جا که مردی از زنجیر اویزان هست بازی گیر می کنه می خواستم بدونم کسی هست که رد کرده باشه این جا را از چه برنامه شبیه سازی استفاده کرده هرکی یک چیزی می گه دیگه دارم گیج می شم.
اگه میشه فایلش برای دانلود بذارید
بیا اینم لینک جدید ترین شبیه ساز
http://www.2shared.com/file/12858255/e5516294/EmuCR-Pcsx2-r2908.html
---------------------------------------------------------------------------
یه سوال داشتم بازی Spartan-Total Warrior که ingame هست،اجرا میشه؟اگه کسی بازیش کرده بهم بگه مشکلاتش چیه که ingame هست.ممنون.
دوست عزیزدوستان میشه تمام فایل های مورد نیاز شبیه ساز رو تو Mediafire شیر کنید یا لینک مستقیم بزارید .
1 2 از فایل های پست اول لینکاش مشکل داره.من نمیتونم از 4shared یا 2 Shared دانلود کنم .
Vice City Stories رو میخواستم اجرا کنم که اجرا نشد اینم عکسش :
![]()