داش فرهاد گل . این لینیکی که پایین دادمو لطفا با نکتش تو پست اولت بزار ملت بسی حال کنن و به جان آرتور عزیز و کریتوس دعا کنن ( نکته در مورد بیلد های جدید که vuskip ندارن رو کریتوس گفته .) اون سایتم آرتور گل معرفی کرده.
سریعترین بیلد در حال حاظر فوق العاده
توجه :در حال حاظر سریعترین بیلدی که من امتحان کردم بیلد 1159 هست! تمامی اسپید هک ها رو داره ! و vuskip رو روی 1 1 تنظیم کنید . با این تنظیمات Bloody roar 3 که سابقا 20 تا 30 فریم با vuskip 1 2 میگرفتم الان فول فریم اجرا میشه بسیار بسیار عالی . تیکن 5 هم ککه بنده با vuskip 1 3 اجرا میکردم و 22 تا 25 فریم با لرزش بسیار زیاد و سرعت افت1ضاح بیشتر نمیگرفتم الان تو این بیلد با vuskip 1 1 چهل 40 فریم میگیرم . که عالیییه ! تمام مشخصات گرافیکی هم فعاله ! ( روزلوشن 1024 در 1024 هست .! سابقا با بیلد های قبلی 800 در 600 بود! و تیک native هم میزدم! اما تو این بیلد این ها نیاز نیست هم گرافیک دارید و هم سرعت!
در ضمن سی پی یو من تک هسته ای هست! یعنی مال عهد دقیانوس! پس از این بیلد استفاده کنید! و نکته های قدیمی زیر رو هم بخونید بدردتون میخوره!
===============================
تو جه توجه در رابطه با بیلد های جدید
توجه در بیلد های جدید گزینه VUskip رو برداشتن ! اما شما میتونید بصورت دستی تو بیلد های جدید این گزینه رو فعال کنید . به اینصورت عمل کنید
1.وارد پوشه شبیه ساز PCSx2 بشید .
2.فایل Pcsx2.ini رو باز کنید و بنویسید Options=3185 و تغییرات رو ذخیره کنید! این شماره باعث فعال سازی EE,VU0/1,MTGS و VU-Skip
نکته مهم! از F4 استفده نکنید ! چون از حالت Vuskip خارج میشه . وارد پنجره CPuنشید . اگر وارد بشید تنظیمات برمیگرده به حالت نرمال!
اگر این کار براتون سخته! بیلد ها رو از این
آدرس دنلود کنید (جدید ترین بیلد ها ) با Vuskip و تمامی اسپید هک ها .! یه بنده خدایی لطف کرده و این قابلیت های که تو بیلد های جدید غیر فعال شدن! رو به بیلد های جدید دوباره اضافه میکنه و اونا رو در اختیار ما قرار میده
درضمن لینک سایت اصلی سازنده (کامپایل کننده بیلد ها ) رو پیدا کردم اینه
http://cid-ec92aae47a89073b.skydrive.live.com/browse.aspx/Emulation
توش تمام شبیه ساز ها هستن! از دولفین گرفته! تا شبیه ساز pcsx 1 ( که خودش داره بهینش میکنه! )