آموزش و پاسخ به سوالات Gran Turismo 5

لطفا جدید ترین آپدیت را برام بده به آدرس زیر
Yahoo! Nederland

---------- نوشته در 05:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:29 PM ارسال شده بود ----------

برادر من پیامت نامفهمومه!مگه تلگرافه!!!
من که نفهمیدم شما چیمیخوای و چی میگی و این نقل قول دیگه چیه!
اگه مفهوم تر بگی خوشحال میشم بتونم کمکی کنم.
آقا من متوجه شدم. دوست عزیز من فکر کنم اگه آپدیت بازی با فرم ویر 3.7 میاد بالا بهتر نریزی تو دستگاه چون دستگاه بن میشه.

----------------------

خریدار gt5 رجین 2
اگه داری زنگ بزن تهرانم
09355119730

آقا من متوجه شدم. دوست عزیز من فکر کنم اگه آپدیت بازی با فرم ویر 3.7 میاد بالا بهتر نریزی تو دستگاه چون دستگاه بن میشه.

----------------------

خریدار gt5 رجین 2
اگه داری زنگ بزن تهرانم
09355119730

برای افلاین می خوام نه برای psn باز هم هکم کنسولم میپره لطفا یک جوا قانع کننده بدید

برای افلاین می خوام نه برای psn باز هم هکم کنسولم میپره لطفا یک جوا قانع کننده بدید

دوست عزیز من گفتم سوالتون رو واضح بپرسید تا جواب بگیرید.
من در مورد هک شده ها اطلاعات زیادی ندارم اما اگه ارجینال بازی میکنید و هک شده نیست دستگاهتون شاید بتونم کمک کنم.
اگه هک شده است دستگاهتون فکر کنم راهی باشه که بشه آپدیت بازی رو بریزید.البته من امتحان نکردم نشنیدم کسی این کار رو کرده باشه اما میتونید فایل آپدیت ها رو به همراه فایل فیکسشون بریزید تو ps3

الان که رفتم توی گاراژ!! دیدم 4تا هستش:

1.مدل CTR2 هستش که همون 911 (مدل 993) سال 96 هست

2.مدل CRT"87 :همون مدل بالایی منتها ساخته شده در سال 1987 هستش

3. مدل BTR که مخفف Big Turbo Ruf هستش . . .این مدل محصول سال 86 هست و برگرفته از طرح دوست داشتنی 911(930) با تفاوتی که نوی سپر جلوی ماشین بوجود اومده!!

4.مدل 3400S که همون BOXSTER خودمون هست :d

من همین چهار تا رو دیدم و نمیدونم باز هم باشه یا نه،اما متاسفانه هیچ کدوم از این ماشینها پرمیوم نیستن و از طراحی شایسته ای برخوردار نیستن. . .

امیدوارم توی Car pack های جدید شاهد حضور Porsche باشیم. . .حداقل یه مدل 911 (993) رو بدن !! این حق ماست :d

این یکی فراموش شد:

5.مدل RGT که برگرفته از 911 (996) هست که به GT3 معروف هست:یک شاهکار محض که میتونه تبدیل به یک 4WD هم بشه(با یک دکمه :d)

JNH-Porsche-GT3-996-Picture-011.jpg
01-porsche-gt3-cup-s-oneighturbo-web.jpg

این مدل(توی بازی) با اینکه در دسته ی استاندارد ها قرار داره اما از کیفیت بهتری نسبت به دیگر پورشه ها برخوردار هست(مخصوصا قسمت جلویی اون!!)

من یه مدل GTR'00 هم پیدا کردم اما نمیدونم کدوم مودل پورشه هستش؟
تیونش کردم تا جایی که جا داشت. حدود 540-550 اسب بخار شد قدرتش

من یه مدل GTR'00 هم پیدا کردم اما نمیدونم کدوم مودل پورشه هستش؟
تیونش کردم تا جایی که جا داشت. حدود 540-550 اسب بخار شد قدرتش

GTR ؟ :-/

ندیدمش تا حالا :-o از بخش ماشینهای آنلاین خریدی؟؟

ببینم همون نیست که من عکسش رو بالا قرار دادم؟؟

GTR ؟ :-/

ندیدمش تا حالا :-o از بخش ماشینهای آنلاین خریدی؟؟

ببینم همون نیست که من عکسش رو بالا قرار دادم؟؟

اتفاقا من همینطوری رفته بودم تو بخش دست دو ها!آنلاین هم نبودش
دیدم تنها RUF تو دست دو ها همونیه که گفتم.
وقتی دیدمشگفتم چقدر شبیه همونیه که شما عکسش رو انداختی.اما سیاه بود و تیون هم نبود و حتی قیافه اش هم اسپورت نبود. من خودم تیون کردم به حدود 400-500 اسب بخار رسید فکر کنم.
این هم عکساش:

سلام
یه سوالی داشتم,نسخه GT5 XL ارزشو 105 تومنو داره که من بخرمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه من جای تو بودم و نسخه ی معمولی رو هم نداشتم،میخریدم،به چند دلیل:

1.چند تا ماشین توپ توی این نسخه هست که یکیش اینه:

Lamborghini-Aventador-LP-700-4-new-V12-Front-view-545x361.jpg
Lamborghini-Aventador-LP-700-4-new-V12Rear-view-545x361.jpg

2.راحت شدن از دست 3-4 گیگ آپدیت

3.احساس تفاوت با بقیه :))

اتفاقا من همینطوری رفته بودم تو بخش دست دو ها!آنلاین هم نبودش
دیدم تنها RUF تو دست دو ها همونیه که گفتم.
وقتی دیدمشگفتم چقدر شبیه همونیه که شما عکسش رو انداختی.اما سیاه بود و تیون هم نبود و حتی قیافه اش هم اسپورت نبود. من خودم تیون کردم به حدود 400-500 اسب بخار رسید فکر کنم.

دقیقا همون هست که عکسشو بالا قرار دادم :d این بهترین مدل Porsche توی بازی هست

راستی آنلاین هم میزنی؟؟(آخه چجوری با این نت :d) به هر حال add میکنم :bye:

دقیقا همون هست که عکسشو بالا قرار دادم :d این بهترین مدل Porsche توی بازی هست

راستی آنلاین هم میزنی؟؟(آخه چجوری با این نت :d) به هر حال add میکنم :bye:

یعنی چی؟ یعنی اونی که من عکسش رو انداختم همون سفیده ای هستش که شما عکسش رو انداختی؟
آخه اسماشون فرق داره که!!
من آنلاین هم میزنم. با نت هم میسازیم دیگه.
تا چند روز دیگه آنلاین میشم.

اگه من جای تو بودم و نسخه ی معمولی رو هم نداشتم،میخریدم،به چند دلیل:

1.چند تا ماشین توپ توی این نسخه هست که یکیش اینه:

Lamborghini-Aventador-LP-700-4-new-V12-Front-view-545x361.jpg
Lamborghini-Aventador-LP-700-4-new-V12Rear-view-545x361.jpg

2.راحت شدن از دست 3-4 گیگ آپدیت

3.احساس تفاوت با بقیه :))
درسته و ازت ممنونم,ولی دیگه نشد بخرمش.آخه می خواستم از dcgame بخرم اونم گفت که فعلا نمیشه چون سفارشاشونو دادن:(:((
لعنت به این شانس

سلام
کسی می تونه کمکم کنه و یه راهنمایی کنه که من از کجا می تونم نسخه GT5 XL وبخرم یا کسی جایی سراغ داره برا فروش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من می خواستم از DC GAME بخرم که اونم گفت سفارشاتشو داده و فعلا امکان تهیش نیست
ممنون

سلام
کسی می تونه کمکم کنه و یه راهنمایی کنه که من از کجا می تونم نسخه GT5 XL وبخرم یا کسی جایی سراغ داره برا فروش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من می خواستم از DC GAME بخرم که اونم گفت سفارشاتشو داده و فعلا امکان تهیش نیست
ممنون

شما تهرانی؟؟ اگه هستی میتونی از توپخونه تهیه کنی!!

یعنی چی؟ یعنی اونی که من عکسش رو انداختم همون سفیده ای هستش که شما عکسش رو انداختی؟
آخه اسماشون فرق داره که!!

اون عکس که من گذاشتم مدل Base (پایه) مدل GT3 porsche هست،عکسی که شما گذاشتی همون مدل ،منتها با تغییراتی هست که شرکتRUF روی اون انجام داده و اسمش رو گذاشته RGT ( مخفف RUF GT)

اون عکس که من گذاشتم مدل Base (پایه) مدل GT3 porsche هست،عکسی که شما گذاشتی همون مدل ،منتها با تغییراتی هست که شرکتRUF روی اون انجام داده و اسمش رو گذاشته RGT ( مخفف RUF GT)

آها!یعنی شما اون عکس رو از توی بازی GT5 نگرفتی؟ من فکر کردم از تو GT5 گرفتی عکس رو.به هر حال دمت گرم. همین 4 تا پورشه هم قنیمته دیگه!
ماشین شاسی بلند درست و حسابی نداره؟
من خودم عاشق BMW هستم. هر چی BMW ببینم میخرم!! :دی شما نمیدونی مدل های شاسی بلند BMW رو داره یا نه؟ مثلا X3 یا X6؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or