آموزش هک 6.35

سلام
مدل 3000
ورژن 6.31
ببخشید من چند تا سوال در این مورد دارم : ( چون psp دوستم هست یکم می ترسم )
دوستم به اینترنت وصل شد و بعدش که پیغام اپدیت اومد اونم زد اپدیت
می خواستم ببینم همین اپدیتی که وقتی با اینترنت وصل بود با psp زد درست ؟ دیگه نیاز به ورژن مخصوصی نیست ؟
بریک شد فقط موقع اپدیت پیش می یاد ؟ مثلا من که 6.31 هست و نیاز به اپدیت ندار دیگه موقع انجام مراحل هک مسئله ی بریک پیش نمی یاد ؟
یک خواهشی هم که دارم اگر می شه فایهای مربوط به 6.31 رو هم یک بار دیگه برای من بزارید
متشکرم

درود
ببخشید یه سوال داشتم که شاید زیاد به این جا مربوط نشه
بازیهایی مثل دانته پرنس دموی پاتاپون3 وبیشتر بازیهای جدید باکدوم ورژن 5.03 یا6.20یا6.35 راحتتر اجرا میشن

درود
ببخشید یه سوال داشتم که شاید زیاد به این جا مربوط نشه
بازیهایی مثل دانته پرنس دموی پاتاپون3 وبیشتر بازیهای جدید باکدوم ورژن 5.03 یا6.20یا6.35 راحتتر اجرا میشن
6.20 با 6.35 فعلا از لحاظ اجرا بازی تفاوتی ندارن!
5.03 دارید الان؟!
سلام
مدل 3000
ورژن 6.31
ببخشید من چند تا سوال در این مورد دارم : ( چون psp دوستم هست یکم می ترسم )
دوستم به اینترنت وصل شد و بعدش که پیغام اپدیت اومد اونم زد اپدیت
می خواستم ببینم همین اپدیتی که وقتی با اینترنت وصل بود با psp زد درست ؟ دیگه نیاز به ورژن مخصوصی نیست ؟
بریک شد فقط موقع اپدیت پیش می یاد ؟ مثلا من که 6.31 هست و نیاز به اپدیت ندار دیگه موقع انجام مراحل هک مسئله ی بریک پیش نمی یاد ؟
یک خواهشی هم که دارم اگر می شه فایهای مربوط به 6.31 رو هم یک بار دیگه برای من بزارید
متشکرم
می خواهید 6.31 رو هک کنید؟!

PSP Official Firmware (OFW) 6.37 Released

6.37 آپدیت نکنید که:
fin-e-loader-faille-patapon_0901B000F500338869.png

دوستان این هک جدیده برایه فرمویور 6.35 اومده که فقط یک فایل EBOOT داره که باید در مسیر ms0:/PSP/GAME/635PROHEN/EBOOT.PBP ریختهشه برای PSP3004 جواب میده؟=p~[-o<:-??

دوستان این هک جدیده برایه فرمویور 6.35 اومده که فقط یک فایل EBOOT داره که باید در مسیر ms0:/PSP/GAME/635PROHEN/EBOOT.PBP ریختهشه برای PSP3004 جواب میده؟=p~[-o<:-??
این منبع هست:
http://www.psp-hacks.com/2011/01/18/psp-6-35-pro-hen-signed/
گفته روی 2000 نریزید که آخرشم گفته ریختم مشکلی نداشت!
حرفی هم نزده!که روی 3000 نریزید!
ولی در هر صورت همه چی بر عهده خودتون هست!

آره من الان 5.03 رو دستگاهم 3000 نصبه به نظرتون آپدیت کنم اخه خیلی وقته بازی جدیدی انجام ندادم به جز gow:gos
الان با اجرا بازی مشکل دارید؟!اگر آره از تاپیک زیر استفاده کنید:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=33291
اگر بازم درست نشد دیگه باید آپدیت کنید!
با اجرا چه بازی هایی مشکل دارید روی 5.03؟

تاهر جان سلام با ارزوی موفقیت در امتحانات
من الان 6.20 دارم میخوام بیام 6.35 میخوام از این هن پرو که تو ایکس ام بی اجرا میشه استفاده کنم چه فایل هایی لازم هست؟؟؟و هر کدوم رو کجا بریزم؟؟لطفا کامل توضیح بده ممنون میشم

تاهر جان سلام با ارزوی موفقیت در امتحانات
من الان 6.20 دارم میخوام بیام 6.35 میخوام از این هن پرو که تو ایکس ام بی اجرا میشه استفاده کنم چه فایل هایی لازم هست؟؟؟و هر کدوم رو کجا بریزم؟؟لطفا کامل توضیح بده ممنون میشم
هیچی نمی خواد فقط به 6.35 آپ کنید و از برنامه استفاده کنید!
در هنگام آپدیت به 6.35 ابتدا باتری رو از دستگاه خارج کنید!(کپی خورش رو بپرونید!)بعد به 6.35 آپدیت کنید!

سلام :
آقا من psp 2000 آپدیت کردم به 6.35 pro فقط 1 سوال داشتم قبلا تو صفحه select میزدم یه منو نشون میداد ولی حالا نمیده می خواستم ببینم برای همه همین جوریه ؟؟

با سلام به آقا طاهر میخواستم بدونم هنوز زود هستش که از 5.03 به 6.20 آپدیت کنم یا نه دستگاه هم 3004 هستش با تشکر ( لطفا در صورت منفی بودن علتش رو هم بیان کنید )

با سلام به آقا طاهر میخواستم بدونم هنوز زود هستش که از 5.03 به 6.20 آپدیت کنم یا نه دستگاه هم 3004 هستش با تشکر ( لطفا در صورت منفی بودن علتش رو هم بیان کنید )
سلام!
فعلا روی 5.03 باشید!
چون 5.03 بازی ها رو از XMB می شه اجرا کرد بهتر هست!
البته روی 6.35 هم می شه ولی بگیر نگیر داره رویِ مدل اجرا می شه رو یه مدل نمی شه(مال خودم نمی شه! نمی دونم بقیه تونستن یا نه!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or