m.sarsh
کاربر سایت
دستت درد نکنه.من به خاطر senseme آپدیت کردم.خوب تو tn_b باز هم دمو باید اجرا بشه دیگه نه؟TN_B
TN_B
TN_B
هیچ مشکلی نداره
به 6.35 هم آپدیت نکنید!
دستت درد نکنه.من به خاطر senseme آپدیت کردم.خوب تو tn_b باز هم دمو باید اجرا بشه دیگه نه؟TN_B
TN_B
TN_B
هیچ مشکلی نداره
به 6.35 هم آپدیت نکنید!
چه حالی میده دیگه نیاز به اجرا اون دمو چرت و hbl و فایل h.bin نیست سریع هک میشه و به نظرم هکرها تمرکزشون روی این 6.35 باشه !!!!!!!!!!!!
آره تو 6.20 حتما باید اجرا بشه ولی تو 6.35 نیازی نیست!(منم به خاطر senseme آپدیت کردمدستت درد نکنه.من به خاطر senseme آپدیت کردم.خوب تو tn_b باز هم دمو باید اجرا بشه دیگه نه؟
)پست اول رو خوندید؟!سلام دوستان
من این ۱۵ صفحه رو خوندم ولی از اونجایی که تو این زمینه خیلی مبتدی ام چیزی دستگیرم نشد. اگه لطف کنین منو راهنمایی کنین کلی ممنون میشم
من یه psp 3000 , little big planet edition دارم که ۶.۳۵ روش هست وتاحالا هکش نکردم و مردم از بس پول umd دادم
سوالات من اینه
۱- الان راهی برای هک کردن دستگاه من هست ؟ و اینکه دایم ه یا موقته؟
۲- من کامپوتر windows based ندارم و با مک کار میکنم ... میشه با macos هکش کرد
۳- اگه خودم نخوام اینکارو بکنم بهترین جا برای اینکار کجاست ؟
ممنون از وقتی که میزارین
چه حالی میده دیگه نیاز به اجرا اون دمو چرت و hbl و فایل h.bin نیست سریع هک میشه و به نظرم هکرها تمرکزشون روی این 6.35 باشه !!!!!!!!!!!!

http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1270606&postcount=209اجرای 6.35pro ساین شده (بدون نیاز به هیچ فایل اضافه)
دانلود:
Signed 6.35 PRO HEN
*فایل eboot را در یک پوشه قرار داده در psp/game کپی کنید*
.
.
. .
........................................................................................................................

واقعا ممنونم که این رو گفتید!>:d<روی pspgo براحتی جواب میده=d>=d>=d>
.
.
.

روی pspgo براحتی جواب میده=d>=d>=d>
.
.
.
برنامه رو در مسیر زیر وارد کنید:من فایل رو ریختم . بعد یه iso ساختم بازی ریختم اونجا اصلا گزینش نیومد...!؟
من فایل رو ریختم . بعد یه iso ساختم بازی ریختم اونجا اصلا گزینش نیومد...!؟
این هم کاستوم فریمویر 6.35 ورژن 4 که ایزو زو به صورت خودکار اجرا میکنه http://www.pspgen.com/6-35-custom-v...t-prometheus-iso-loader-actualite-195839.html
من تست نکردم