آموزش هک 6.35

آقا من هک کردم ولی نمیدونم بازی ها رو باید چه شکلی ریخت ؟ باید بازی ها رو توی فولدر Prometheus Loader ریخت یا یه فایل ISO ساخت و ریخت ؟ چجوریه ؟

خب , من دیشب با همین آموزش PSP GO خودم رو که ورژن 6.31 بود رو به 6.35 آپدیت کردم و بعد Prometheus ISO Loader رو هم روش اجرا کردم و PSP GOـم هک شد , در مورد PSP های معمولی نمیدونم اما به وسیله همین لینک ها من راحت کنسول رو هک کردم .
:x
این هک کپی خور دائم هست؟یا باز با خاموش روشن کردن میپره؟همه بازی های کپی رو اجرا میکنه؟
موقت هست!استنبای کنید مشکلی نداره
بله داریم اجرا می کنیم!:d

خب ممنون , آخرین سوالم اینه که بازی های PSP معمولی هم که هستن رو میشه اجرا کرد دیگه ؟ لازم هست UMD_DATA.BIN رو هم به PSP انتقال بدیم ؟

اقایون دقیقا روش هک را که تو سایت نوشته بود انجام دادم مو به مو اما تو اپدیت ارور داد و حالا دستگاه من بریک شده حالا بگید با این psp go که داغون شد چی کارش کنم :(

اقایون دقیقا روش هک را که تو سایت نوشته بود انجام دادم مو به مو اما تو اپدیت ارور داد و حالا دستگاه من بریک شده حالا بگید با این psp go که داغون شد چی کارش کنم :(
اگر پست ها رو خونده باشید بقیه انجام دادن مشکلی نداشتن تشکر هم کردن!
به احتمال زیادم شما چون فایل های هک رو روش داشتید(یا در حالت هک بوده!)چنین مشکلی براتون پیش آمده!

در ضمن من خودم به 6.35 آپدیت کردم بعد آموزش قرار دادم!اگر مشکلی پیش میامد!می گفتم!در صورتی که تو 5 دقیقه کار تمام شد بس که روش کار آسون و روان بود!

اگر پست ها رو خونده باشید بقیه انجام دادن مشکلی نداشتن تشکر هم کردن!
به احتمال زیادم شما چون فایل های هک رو روش داشتید(یا در حالت هک بوده!)چنین مشکلی براتون پیش آمده!

در ضمن من خودم به 6.35 آپدیت کردم بعد آموزش قرار دادم!اگر مشکلی پیش میامد!می گفتم!در صورتی که تو 5 دقیقه کار تمام شد بس که روش کار آسون و روان بود!
حالا برا درست شدن دستگاه راهی هست؟
جایی سراغ دارید برا تعمیر؟؟

اقایون حالا که این psp go من بریک شد باباجان یک کمکی کنید بعضی از دوستان تو سایت های خارجی برگردن روش تعمیرش را پیدا کنند والا دعاتون می کنم بلاخره یک روش تعمیری داره راستی هر گی ps3 اگه خراب شده red screen شده براش صد در صد درست می کنم :d

بلاخره تو این سایت های خارجی بعضی هاتون عضو هستید بگید اونجا بلاخره یک جوابی میدن که چی کار کنیم psp go از بریک بیاد بیرون کار نشد نداره;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or