شما ایران نیستی؟!آره بریک شده، همون فایلی رو که artman_hacker گذاشته بود، الان هم با سونی صحبت کردم، گارانتی هم نداره و باید حدود 100 یورو بدم که تعمیر بشه.
عجب بدشانسی، یه PSP روی دستم موند، خیلی اشتباه کردم که به فایل الکی اعتماد کردم.
بلهدوست عزیز بنده psp go دارم هک میشه؟
آره بریک شده، همون فایلی رو که artman_hacker گذاشته بود، الان هم با سونی صحبت کردم، گارانتی هم نداره و باید حدود 100 یورو بدم که تعمیر بشه.
عجب بدشانسی، یه PSP روی دستم موند، خیلی اشتباه کردم که به فایل الکی اعتماد کردم.
پی اس پیشون 3000 هست!داداش هنوز نا امید نباش . وقتی psp کامل خاموشه دکمه R رو نگه دار بعد روشنش کن ببین منویی چیزی میاد یا نه . نیومد بگو دکمه دیگه بگم ببینیم میتونیم منوی Recovery رو فعال کنیم ...
پی اس پیشون 3000 هست!
در حالت هک نمی شه رفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
جلل خالقداداش من رفتم عزیزم چرا میگی نمیشه؟؟؟من این کارو کردم با پی اس پی 6.20 tn(یعنی ورژن a)رفتم تو نت
این رو دانلود کنید:سلام دوستان
PSP من مدل 1000 روش فزیمور 5.50 Prome-4 دارم.الان اومدم به 6.35 اپدیت کنم این پیغام رو میده
The system software your PSP
System is version 9.90.
There is no need update
حالا باید چه کار کنم ؟
نه بابا کی گفته من خدای پی اس پیم؟!ببین داداش میدونم خودت خدای پی اس پی هستی ولی ببین میری تو این vshیا چه میدونم این منو که با سلکت باز میشه اونجا hide mac addreso disableمیکنی بعد برو تو نت بچرخ.
من نمیتونم تو psn عضو بشم سر ادرس گیر میده میشه کمکم کنی؟؟؟
بعدش این پسره چیکار کرده که بریک شده؟؟؟همین که خارجه.مگه تو اپ به 35 احتمال بریک هست؟؟؟قضیه فایل چیه؟؟؟
این سوال جاش اینجا نیست ولی بالاخره تو ایران هم میشه با پی اس پی تلویزیون نگا کرد؟؟؟
راستی میگن واسه 35 داون اومده به 20 راسته؟؟؟تو سایت جن یه چیزایی نوشته