hoom
کاربر سایت
منظورم دوستی بود که فایل exe درست میکنه بدون اینکه تست کرده باشه رو سایت میذاره ... راستی tn-hen فعال بود وقتی میخواستید آپدیت کنید ؟!!
سوال خوبیه، مطمئن نیستم ولی فکر کنم چرا.
منظورم دوستی بود که فایل exe درست میکنه بدون اینکه تست کرده باشه رو سایت میذاره ... راستی tn-hen فعال بود وقتی میخواستید آپدیت کنید ؟!!
برا من فعال بودمنظورم دوستی بود که فایل exe درست میکنه بدون اینکه تست کرده باشه رو سایت میذاره ... راستی tn-hen فعال بود وقتی میخواستید آپدیت کنید ؟!!
برا من فعال بود
این نکته مهمیه . اگه تاثیر گذاره حتما به بقیه کاربرها تذکر بدید مثل ما سرشون نیاد

پس ما "بریک شدگان" اصولا آدمهای "مریضی" هستیم)xمن این کارو نمیکنم چون مریض نیستم متاسفانه بریک شدگانی که این کارو کردند زیاد هستند![]()
نه خیر مریض نیستید شما ها زیاد زوذ عجله میکنید دوستانپس ما "بریک شدگان" اصولا آدمهای "مریضی" هستیم)x
دستت درد نکنه بابت لطفی که بهمون داری و مشکلمون رو یادآوری کردی!!!!!

کار خاصی نداره فقط این رو دانلود کن و آموزش رو دنبال کن:ممنون , آموزشی واسه هک 6.31 نیست ؟
پ.ن : الان درست خوندم مطلبو دیدمممنون و دمت گرم واسه آموزش .
نه بابا کی گفته من خدای پی اس پیم؟!
در مورد آدرس هم تو فروم های خارجی دنبال یه آدرس باش پیدا می کنی!
یه بنده خدایی اومد ژانگولر کنه(فایل های مورد نیاز رو به صورت exe در اورده بود!) زد پی اس پی این بنده خدا رو به فنا داد!(به ناظم گفتم پست هاش رو پاک کرد!)[/QUOTE
وای وای چه کاری کرده این.چرا جواب اون 2تا سوالمو ندادی اون 2 تا اخری رو.من که باهات حال میکنم معلومه پی اس پی رو خسته کردی
یه فولدر به نام ISO درست کنید بازی هاتون رو بریزید توشآقا منظورتون از اینکه تو فولدر ISO باشه یعنی یه فلدر به اسم ISO بسازیم و کانتنت هارو تو اون بریزیم ؟
نمی دونم باید تست کنم ولی برنامه های دیگه اجرا می شن!راستی همه برنامه ها هم اجرا میشه باش دیگه؟ من از PSP خیلی سردر نمیارم ، اون برنامه بود که بازی های PSone رو اجرا میکرد ، اونم با این اجرا میشه؟ یا نه؟
من خواستم بریم 6.35 ولی ایراد مموری گرفت هر کاری هم کردم ادامه نداد تنها راه باقی مونده این بود که دستگاه رو خاموش کنم همین کار رو کردم ولی الان دیگه بالا نمیاد چه کار کنم؟؟؟؟
تو همون مرحله که میخواست درصد پر کنه رو صفر گیر میکرد و ارور مموری میداد
کمکم کنیددددددددددددددددد
تو را خدا یکی جواب منو بده چی کار کنم؟![]()

سلام دوستان
PSP من مدل 1000 روش فزیمور 5.50 Prome-4 دارم.الان اومدم به 6.35 اپدیت کنم این پیغام رو میده
The system software your PSP
System is version 9.90.
There is no need update
حالا باید چه کار کنم ؟![]()
این رو دانلود کنید:
http://www.psp-hacks.com/downloads/xgen-v5-5-50gen-d3-release_1260925491.zip
فایل ها رو به روت مموری انتقال بدید!
سپس از منوی Game برنامه رو اجرا کنید! و گزینه ی flash install ofw 5.50 رو انتخاب کنید!
بعد از انجام آپدیت همه فایل ها رو پاک کنید و بعد به 6.35 آپدیت کنید!
سلام اقا من کم کم دارم میترسم این دوستان چی کار میکنن که بریک میشه؟؟؟؟؟یعنی انقدر خطر ناکه؟؟من صبر کردم ببینم مشکلی نداره به 35 اپ کنم ولی مثل این که وضع خرابه