آموزش هک 6.35

من میخوام دانگرید کنم واسه اینکه بشه هک دائمش کرد

نه به اين ربطي نداره اگه درست آپديت رو دانلود كرديد فقط از سايت خود سوني دانلود نكني (چه با Pc چه با PSP) كه 6.60 رو گذاشتن
اگه 1000 و 2000 قديمي هستي به 6.39ME-X آپديت كن
اگه هم 2000V3 , 3000 داري ببر به 6.20Pro

نه به اين ربطي نداره اگه درست آپديت رو دانلود كرديد فقط از سايت خود سوني دانلود نكني (چه با Pc چه با PSP) كه 6.60 رو گذاشتن اگه 1000 و 2000 قديمي هستي به 6.39ME-X آپديت كناگه هم 2000V3 , 3000 داري ببر به 6.20Pro
فایل آپدیت رو از همنوجایی که خودتون لینک داده بودین دانلود کردم .. حالا چی کار کنم

نه به اين ربطي نداره اگه درست آپديت رو دانلود كرديد فقط از سايت خود سوني دانلود نكني (چه با Pc چه با PSP) كه 6.60 رو گذاشتن
اگه 1000 و 2000 قديمي هستي به 6.39ME-X آپديت كن
اگه هم 2000V3 , 3000 داري ببر به 6.20Pro
دوست گرامی!
من این پی اس پی مو دانگریدش کردم به ورژن 6.20 ... حالا چه جوری هک خور دائمش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

دوست گرامی!
من این پی اس پی مو دانگریدش کردم به ورژن 6.20 ... حالا چه جوری هک خور دائمش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

• پکیج زیر رو دانلود و آنزیپ کنید: 620Pro-B8

• پوشه های PROUPDATE و 620PRO_Permanent را درون ms0:/PSP/Game بریزید.

• از منوی بازیها وارد PROUPDATE شده و پس از اجرا X را زده تا دستگاه کپی خور شده و ریست شود.

• سپس از منوی گیم برنامه ی 620PRO Permanent را اجرا کرده و با زدن X و پس از اتمام کار برنامه با زدن O شرایط را پذیرفته و دستگاه رو کپی خور دائم کنید.

• فایل vshorig.prx که درون رم ساخته شده رو در جایی ذخیره کنید.

• پکیج زیر رو دانلود و آنزیپ کنید: 620Pro-B8
  • پوشه های PROUPDATE و 620PRO_Permanent را درون ms0:/PSP/Game بریزید.
  • از منوی بازیها وارد PROUPDATE شده و پس از اجرا X را زده تا دستگاه کپی خور شده و ریست شود.
  • سپس از منوی گیم برنامه ی 620PRO Permanent را اجرا کرده و با زدن X و پس از اتمام کار برنامه با زدن O شرایط را پذیرفته و دستگاه رو کپی خور دائم کنید.
  • فایل vshorig.prx که درون رم ساخته شده رو در جایی ذخیره کنید.
ممنون ... ولی اینجاش رو متوجه نشدم که گفتی (فایل vshorig.prx که درون رم ساخته شده) این رم دیگه کجاست؟ بعد این فایل رو کجا ذخیره کنم؟ :d

ممنون ... ولی اینجاش رو متوجه نشدم که گفتی (فایل vshorig.prx که درون رم ساخته شده) این رم دیگه کجاست؟ بعد این فایل رو کجا ذخیره کنم؟ :d

همون ريشه اصلي مموري كارت هست . تو همون ريشه بمونه فقط تو PC يك جا اين رو ذخيره كن (مثلا C , D ) بعدا به دردت ميخوره .

همون ريشه اصلي مموري كارت هست . تو همون ريشه بمونه فقط تو PC يك جا اين رو ذخيره كن (مثلا C , D ) بعدا به دردت ميخوره .

الان هکش کردم ورژنش هم شده PRO NIGHTLY ولی بعد اینکه باطری رو در میارم و دوباره میذارم سرجاش و روشنش میکنم هک میپره!!!!!!!

سلام به همه ي دوستان من يه PSP 1000 دارم وقتي ميخوام هك رو انجام بدم ميرم داخل برنامه 6.35 Pro-A Updater پيغام SORRY THIS PROGRAM REQUIRE 6.35 البته من نميدنم قسمت XMB كجاست از قسمت GAME اجراش كردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or