بیر رو 6.35 6.30 منم ایراد داشتم
بعد این 6.35 رو از کجا دانلود کنم؟؟؟؟ اینو دانلود کنم، مشکلم حل میشه؟
آخرین ویرایش:
سلام دوستان شرمنده اگه با پستم وقتتونو میگیرم ، من یه psp 2001 دارم که system software : 4.01 m33-2 نوشته توش , نمی دونم چیکار کنم ، چه آپدیتی بریزم ، آگه آموزش اش هست که چیکار کنم لطفا پست هاشو بگید ، یا اگه میتونید توضیح بدید .
متشکرم .

با سلام خدمت تمامی دوستان
تابستان شروع شد و پی اس پی ها بیرون آمد.
من یک پی اس پی 3004 ورژن 6.2 دارم لطف کنید طز کپی خور کردن آن را توصیح دهید چون من هر چه تمامی پست ها را خواندم متوجه نشدم کپی خور میشود یا نه . با تشکر از تمامی دوستان
توی پست اول گفته که چیکار کنی اول به 6.35 اپدیت کن بعدشم اینو بریز توی پوشه گیم به صورت بسیار زیبا برو توی منوی گیم بعد اجراش کن بعد یه x ناقابل بزن میریزه هکیده میشه دیاز دوستان محترن تقاضا میشه ایکه این بنده ناچیز را در کپی خور کردن این پی اس پی 3004 ورزن 5.70 یاری کند تا باشد که خداوند پاداش این برادری وی را بدهد . خواهش میکنم کمکم کنید الان 8 ماه است که این دستگاه رو خریدم ولی تا الان موفق به هکش نشدم . دوستان بازم خواهش میکنم کمک کنید................
بریزید اگر اجرا نشد یه پچ بهتون می دم!بازی pes 2011 با فریمور کپی خور 5.3gen-c سازگاره؟؟
وخوب اجرا میشه؟؟
psp ّبریک شده دیدرود
دوستان یکی از دوستان بنده اومده psp 3004 کپی خور موقت رو روش فیرمویر 6.35 نصب کنه ... این کار رو هم قبلا رو psp های دیگه 1000 بار انجام داده بوده ولی میگه دیشب رو این psp داشته نصب میکرده وسطش ارور داده بعد دستگاه خاموش شده و دیگه روشن که میشه صفحه نمیاد .. سیاهه ...
کسی میدونه مشکلش از کجاست ؟ لطفا زود راهنماییم کنید من بهش بگم .... مرسی
یعنی با psp3004 سازگار نیست؟؟؟!!!psp ّبریک شده دی
و متاسفانه قابل درست شدن نیست الا تعویض مادربورد دی