u.T.a
کاربر سایت
سلام
بهترین منطقه برای انتخاب هنگام ساختن اکانت چیست؟
بستگی داره
بعضی وقت ها دانلودهایی به us میدن که در اختیار کاربرهای اروپا قرار نمیگیره و بلعکس
کارتهای خرید psn تو بازار هم اکثرا us هستن
سلام
بهترین منطقه برای انتخاب هنگام ساختن اکانت چیست؟
اینطور که شما متن انگلیسی رو نوشتید، فقط یوزر بن شده، نه دستگاه! به هر حال:سلام
دوستان من مشکلی دارم عجیبه کشته منو
دستگاه به psn وصل میشه باهاش میشه صفحه نگاه کرد و چرخی زد ولی نمی شه Sign In کنم
این پیغامو میده you cannot use playstation®network withthis account نه میشه اکانت
ساخت و نه میشه Sign In کرد با یه پلی 3 دیگر امتحان کردم اون قبول کرد !! ولی با این دستگاه نمی دونم
چرا ساین نمیکنه (البته با یوز جدید)
خودمم قاتی کردم با ps3 دوستم تونستم وارد اکانت بشم و یا اکانت جدید بسازم از همین اینترنت همین الان مگه
فرق میکنه:confused::confused::confused::biggri n1:
ولی وقتی میخوام با این ps3 وصل بشم این پیغام رو میده ...
کاری هست که من انجام نداده باشم ؟:confused:
لطفا راهنمایی کنید
با پاک کردن یوزر، PSN ID پاک نمیشه. ولی دیگه هیچ اثری از PSN ID بن شده توی کنسول نمیبینیددستت درد نکنه
اکانتو هم میشه بگید چه جوری میشه پاک کرد یا با پاک کردن یوزر از بین میره ..
والا دیگه بیش تر از این کمکی از دستم بر نمیاد. حالا دوستان وارد اگه چیزی بدونن حتما میگن.الان یه عالمه یوزر ساختمو پاک کردم پشت سر هم ولی همون اشو و همون کاسه تنها کاری که نکردم اینکه
اون یوزنیم و پسوردی کسی که دستگاههو از ایشون برداشتم رو هنوز نزدم(PSN ID) و هنوز دست خودشونه اینم میتونه دلیل باشه؟؟
ولی هرچی یوزر بود دخلشو اوردم اینقد یوزرساختمو پاک کردم
خدا به دادم برسه همش حال گیریه.:biggrin1:
قاطی کردم :confused::confused::confused:
دوستان یک آدرس برای اروپا و یک آدرس برای آمریکا برای ساخت اکانت به من بدید(برای رفیقم میخوام)
رجیون دستگاه 3 هست و بازی(Killzone 2) رجیون 2 هست.حالا میخوایم بریم لایو.باید اکانت برای کجا بسازیم؟مرسی
بله شما یه user دیگه بساز بعد یه Account بساز برا اروپا به همین سادگی به همین خوشمزگی...:biggrin1:دوستان من الان اکانتی که ساختم برای امریکا هست حالا میتونم بدون اینکه اکانت امریکا رو پاک کنم یه اکانت برای اروپا بسازم :confused:
یا باید اول اکانت امریکا پاک بشه بعد اروپا بسازم
با تشکر
داداش روی همون یوزر نمی شه که ساخت :blushing: یه پرو فایل جدید بساز بعدش :biggrin1: همون کاری که برای اولی انجام دادی همون کار رو کن گرفتی برای نشونی هم یه شهر اروپایی بده دوستمون گذاشته چند پست قبلممنون عزیز
فقط میشه بگی برای اینکه اکانت usa داشته باشم و بتونم یه اکانت اروپا بسازم ( بدون اینکه اکانت امریکا پاک بشه )
باید کجا برم برای ساخت اکانت اروپا:confused:
چون من گزینه ای که بخواد اکانت جدید بسازه رو پیدا نمیکنم:confused::confused:
خیلی ممنون میشم که راهنمایی کنی:blushing: