باید تو PS3 یه یوزر جدید بسازی با هر یوزر یه اکانت !!!من قبلا 1 اکانت آمریکا داشتم با اون بازی میکردم و sign in میشدم برای گرفتن چند تا تم که تو ژاپن فقط هست 1 اکانت ژاپن هم ساختم ولی وقتی میخوام sign in کنم میگه با user id دیگه نمیشه . دلیلش چیه؟
ممنون حل شد.باید تو PS3 یه یوزر جدید بسازی با هر یوزر یه اکانت !!!
بله !ایا میشه من برای هر جایی اکانت بسازم.یعنی یک اکانت برای امریکا و یک اکانت برای ژاپن؟
برای آنلاین بازی کردن کارت نمیخواددوستان من واقعا گیج شدم . میخوام اکانت بسازم و آنلاین بازی کنم . اگه کارت ps3 رو نداشته باشم نمیتونم بازی کنم؟ من موقع ساختن اکانت کشور رو کجا بزنم؟ ایران نداره؟ حتما باید آدرس دقیق باشه؟ دانمارک خوبه؟
اگه بشه میتونم آدرس دقیق بدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هر کشوری زدی برو از تو اینترنت یه آدرس و zipcodeهمون جا رو پیدا کندوستان من واقعا گیج شدم . میخوام اکانت بسازم و آنلاین بازی کنم . اگه کارت ps3 رو نداشته باشم نمیتونم بازی کنم؟ من موقع ساختن اکانت کشور رو کجا بزنم؟ ایران نداره؟ حتما باید آدرس دقیق باشه؟ دانمارک خوبه؟
اگه بشه میتونم آدرس دقیق بدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینکه دیگه کاری ندارهببخشید که من زیاد سوال میپرسم. لطفا طریقه دانلود رو توضیح دهید