mohammad2023
کاربر سایت
من هم مشکل ایشون رو دارم اگه میشه راهنمایی کنید برای ساخت اکانت کره
کسی بلد نیست
من هم مشکل ایشون رو دارم اگه میشه راهنمایی کنید برای ساخت اکانت کره
سلام من دو تا اکانت دارم
میشه محتویاته یکیرو به دیگری منتقل کرد
مثلا تروفی ها و سیو های بازی ها
خوب خوبه حداقل یه نفر پیدا شده که پست های قبلی رو بخونهآقا من از اول که دارم این تاپیک رو می خونم دیدم نوشتین کشور آمریکا ولی هر چی تو کشورهاش می گردم اسم بخصوص آمریکا یا USA رو نمی بینم می خوام اکانت کانادا بسازم آیا خوبه ؟ اگه خوب نیست یه کشور خوب آمریکا رو بگین با اون بسازم .
این اکانتا سه تا آدرس خیابان ویک کد پستی و شهر و از این جور چیزها می خواد اگه می تونید لطف کنید یک آدرس کامل بهم بدین هر چی می زنم قبول نمی کنه
اگه کمک کنید ممنون می شم
شما به اورپا وصل میشید چون شما هلند هستید و isp شما متعلق به یک کشور اوزپایی هست پس سرور شما اورپایی هستش.با عرضه سلام،من یک سوال داشتم،ای دی که من الان دارم برا هنگکنگ هست،ولی خودم هلند هستم.زمانی که آنلاین بازی میکنم به عنوان مثال COD 3،من به سرور اروپا وصل میشم یا سرور آسیا؟ممنون میشم توضیحی بدید در موردش با تشکر.
سلام.روش ساختن ای دی بگیید
من تو قسمت sign-id(E-mail Address هرچی میسازم قبول نمیکنه قرمز میشه.
مینویسه sign-id(E-mail Address
not valid.
طریقه درست نوشتن id بگیید.؟؟؟
اخر id باید yahoo.com بنویسم؟؟
مرسی
دوستان من کد بازیم رو وارد یکی از اکانتام کردم ..نمیشه وارد اکانت دیگم بکنم؟
بعد من UK رو انتخاب کردم ولی الان میخواستم PSN card بخرم فهمیدم باید بقل PSN کارت بزنه UK...درسته؟
الان از این زیری ها من کدوم رو میتونم بخرم؟
Buy Playstation Network Card - Online Code Delivery
بعد داخل PSN که وارد میشم به جای $ یه علامت دیگه که فکر کنم برای یورو باشه هست..
شمرنده سوالم یکمی ابتدایی بود اخه تازه واردم.
به نظر شما عوض کنم؟برم US?اخه پول اونور به دلار هست و فکر کنم به صرفه تر هم باشه.
یعنی من که الان UK هستم و بازی هام ریجن 2 هست وقتی PSN خریدم برای US بخرم بعد یه اکانت US درست کنم؟شما میتونی یه اکانت جدید درست کنی که با PSN card ات بخوره تو اون اکانت جدید وارد کنی.مشکلی نداره. چون هر چیزی که خرید کنی با یه اکانت، تمام یوزر هایی که داخل یه PS3 هستند میتونن بدون محدودیت استفاده کنن
یعنی من که الان UK هستم و بازی هام ریجن 2 هست وقتی PSN خریدم برای US بخرم بعد یه اکانت US درست کنم؟
کد یه بازی رو داخل چند تا اکانت میشه زد؟
پس چرا میگن UK بهتر هست؟این که میشه دو باره کاری ..
اولا PS3 ریجن فری هستش. یعنی شما هر بازی رو با هر ریجنی میتونی تو هر ps3 ای با هر ریجنی بازی کنی. پس اینکه بازی U3 شما ریجنش با دستگاهتون و یا حتی با اکانتتون فرق داره مشکلی ندارهمن بازی U3 م ریجن 2 هست و راهت هم بازی میکنم
نه لازم نیست این کارو بکنی. البته اگه دلیل خاصی نداره!یعنی من که الان UK هستم و بازی هام ریجن 2 هست وقتی PSN خریدم برای US بخرم بعد یه اکانت US درست کنم؟
من تا حالا نشنیدم چنین چیزی. اگر هم اکانتی بهتر باشه همون US هستش. چون من خودم چند تا بازی میشناسم که تو اکانت US میتونی به صورت مجانی دانلودشون کنی اما تو بقیه اکانت ها نمیشه. حالا نمیدونم منظورتون از بهتر بودن UK چی هستش. شاید یه چیزیه که من در جریان نیستم. لطفا بگید ما هم خبردار بشیم.ممنونپس چرا میگن UK بهتر هست؟ا
شما خودتون موقع ساخت اکانت تو PS3 آدرس انگلستان رو وارد کردید یا آمریکا؟ من نمیدونم که!از کجا میشه فهمید اکانتم برای UK هست یا US?